Loft-tyyliset kylpyhuoneen suunnitteluprojektit

Ehkä kaikkein paradoksaalisin ja selittämätön kaikista sisustustyyleistä on parvi. Se on lähtöisin boheemin ja maanalaisen risteyksestä, ja se yhdistää harmonisesti teollisen mittakaavan ja tyylikkään sisustuksen. Toisin kuin tyylitrendit, joissa voit esittää likimääräisen asettelun ja värimaailman etukäteen, parvi jättää tilaa luoville ideoille. Ei ihme, että suunnittelijat ympäri maailmaa kohtelevat tämän tyylisiä tiloja erityisellä levottomuudella..

Aluksi loft -tyyli oli ominaista entisille teollisuusrakennuksille, jotka on uudistettu asuinalueeksi. Ajan myötä tyylin vaikutus levisi niin paljon, että sitä alettiin käyttää tavallisissa kaupunkiasunnoissa ja jopa maalaistaloissa..

Tässä julkaisussa suosittelemme, että keskityt kylpyhuoneen tai kylpyhuoneen suunnitteluprojekteihin, jotka on tehty loft -tyyliin. Osa kuvista on todellakin osa entistä tuotantolaitosta, joka on muutettu asunnoiksi. Toiset ovat kaupunkiasuntojen ja kartanoiden kylpyhuoneita. Monet suunnittelijat turvautuvat loft -tyyliin myös siksi, että tähän suuntaan tehtävät korjaukset ovat usein taloudellisesti kannattavimpia eivätkä vaadi merkittäviä kustannuksia..

Kylpyhuone tummissa väreissä

Loft-tyylisten tilojen tärkeimmät tunnusmerkit ovat:

  • suuret alueet
  • isot ikkunat
  • korkeat katot
  • ei väliseinät ja ovet, lukuun ottamatta kylpyhuonetta ja muita utilitaristisia tiloja

Loft -tyyli

Mitä tulee tilojen sisustamiseen käsiteltävänä olevassa tyylissä, sille on ominaista betonipinnat, luonnollinen tiilimuuraus, ruostumaton teräs, avoimet palkit ja katot, erilaiset viestinnät, jotka eivät vain piilota silmiltä, ​​vaan näytetään myös tarkoituksellisesti ja ne ovat usein eräänlaisen sisustuksen kohteena.

Parvi suihkuhuone

Loft -tyylille on ominaista tarkoituksellisesti karkean tekstuurin kontrasti, viimeistely virheillä, jotka vastustavat tyylikkäitä lisävarusteita ja muotoilutaidetta, taide -esineitä.

Ruostumatonta terästä kaikkialla

Tiilimuuraus on välttämätön loft -tyylin ominaisuus

Teollisuusrakennusten tiilimuurausta ei alun perin käsitelty pelkästään taloudellisista syistä. Myöhemmin tällaista «päättyy», tai pikemminkin sen puuttumisesta on tullut yksi loft -tyylin tunnusmerkeistä. Nykyään suunnittelijat pystyttävät erityisesti tiiliseinät tai tyylittävät pinnat keinotekoisilla materiaaleilla..

Tiilimuuraus

Tiiliseinä

Raaka -tiiliseinien ja nykyaikaisten viimeistelymateriaalien kontrastinen yhdistelmä luo mielenkiintoisen ulkonäön jopa pienissä tiloissa, kuten kylpyhuoneessa.

Tiili ja lasi

punainen tiili

Tiilimuuraus käsitellään erityisillä suihkeilla, jotka suojaavat seiniä liialliselta kosteudelta ja mahdolliselta homeen muodostumiselta. Muuten tällainen pinta ei vaadi erityistä huoltoa..

Lasiseinien takana

Pääsääntöisesti entisissä yksityistaloissa käytettävissä teollisuushuoneissa kylpyhuone on yksinkertaisesti tavalla tai toisella aidattu tila. Väliseininä käytetään usein himmeää tai läpinäkyvää lasia, harvemmin vuorauksesta tai polykarbonaatista valmistettuja seuloja.

Taide -esineitä

Kiinnostus loft -tyyliin aiheutti aluksi mielenosoituksen porvarillisia säätiöitä vastaan ​​ja luovan ajattelun sortoa vastaan. Ja tänään suunnitteluideat heijastuvat urbanistisen suunnan sisätiloihin, joissa mistä tahansa kodin esineestä voi tulla taide -esine..

Suihkussa

Kiiltävä kylpyamme

Jopa pieni osa seinää, jossa on tiilimuuraus, antaa meille mahdollisuuden välittömästi erehtymättömästi määrittää kylpyhuoneen tyylin. Kylpy- ja putkityökalut voivat kuitenkin olla erittäin moderneja.

Loft -tyyli

Huoneen mittakaava ja korkeat katot määräävät myös kaupunkisisustuksen tyylilliset ominaisuudet..

Tiilen ympärillä

Entisissä teollisuusrakennuksissa ei ole tapana säästää tilaa, joten kylpyhuone voi viedä kymmeniä neliömetrejä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kaikkien seinien tekeminen tiilimuurauksena vähentää tilaa..

Kontrasti tiiliä ja lasia

Kontrastinen yhdistelmä karkeaa tiiliseinää ja lasiseinien herkimpi sävy luo uskomattoman puhtaan ja raikkaan kylpyhuoneen sisustuksen.

Tiili katossa

Joskus katosta löytyy tiilikuvio. Tilava suihkuhuone, jonka minimalistisesta makuuhuoneesta rajoittaa vain pieni väliseinä, tarjoaa erittäin alkuperäisen katon, jonka vaikutusta parantaa valaistus.

Mustan sävyissä

Puuelementit – luonnollinen materiaali urbaanissa tyylissä

Puun läsnäolo loft-tyylisen kylpyhuoneen sisätiloissa auttaa siirtymään hieman syrjään täydellisestä teollistumisesta, antamaan huoneelle lämpöä luonnollisista raaka-aineista ja vähentämään siten ilmapiiriä.

Valkoinen ja puinen

Jopa pienet puuelementit muuttavat kylpyhuoneen tai kylpyhuoneen ulkonäköä. Lämpimät sävyt laimentavat betoni- tai keraamisten laattojen kylmyyttä.

TV -alue

Tässä tilavassa kylpyhuoneessa oli jopa paikka puiselle TV-alueelle. Suuret neliöt ja valtavat ikkunat – sisätilojen valttikortti.

Vaalea puu

Pienet puupinnat lisäävät kylpyhuoneen vaihtelua. Tummat hanat, jotka vastaavat paljaita teknisiä järjestelmiä ja sähköjohtoja.

Tumma puu

Kylpyhuoneen epätavallinen muotoilu, joka mahtuisi vähintään kahteen samaan, tehtiin suuressa mittakaavassa eikä ilman maaelementtien apua.

Puun viimeistely

Punaisilla sävyillä

Lähes kokonaan puupinnoitettu kylpyhuone, melko eklektinen ja monipuolinen.

Maalaismaisia ​​elementtejä

Tämän kylpyhuoneen maalaismaisista puuelementeistä on tullut kohokohta nykyaikaisten viimeistelyjen ja saniteettituotteiden joukossa..

Puu lattiassa ja katossa

Puinen laminaatti kylpyhuoneen lattiassa ja katossa, joka on erotettu yhteisestä tilasta, on mielenkiintoinen muotoiluliike. Puisten ja harmahtavien sävyjen taustalla lumivalkoinen kylpy näyttää vieläkin ylellisemmältä..

Puu ja vaneri

Puu- ja vanerielementit ovat muuttaneet poikkeuksellisen kylpyhuoneen.

Puu suihkussa

Mikä puuttuu tästä kylpyhuoneesta, jossa on tilava suihku – puu, lasi, mosaiikkilaatat, betoni ja jopa liuskekivi.

Kontrastisuunnittelu

Mustat säleiköt

Kontrastinen kylpyhuone, jossa on tummat lasiset ovikehykset ja tekniset linjat, on erityisen havaittavissa vaaleiden viimeistelyjen taustalla. Puulattia ja työtaso ovat rinnakkain värikkäiden säilytysjärjestelmien kanssa.

Eklektinen parvi

Betonipinnat kylpyhuoneen sisustuksessa

Loft -tyylissä betonipintoihin kiinnitetään paljon huomiota. Se ei ole vain kallis, vaan myös varsin käytännöllinen materiaali, jota voidaan helposti käsitellä. Kylpyhuoneissa betonipinnat on peitetty erityisillä kosteutta kestävillä ratkaisuilla. On kuitenkin muistettava, että betoni ei ole tarpeeksi lujaa ja voi värjäytyä, kun se on vuorovaikutuksessa raskaiden esineiden kanssa. Tämä on otettava huomioon korjauksen tai jälleenrakennuksen suunnitteluvaiheessa..

Betonilattia

Itsetasoittuvat betonilattiat ovat usein osa loft-sisustusta ja kylpyhuoneet, suihkut ja wc: t eivät ole poikkeus. Ei ole hyväksyttävää maalata betonia kaupunkityyliin, sen koskematon väripaletti ja joskus epätavallinen rakenne toimivat teollisena ympäristönä.

Betoni suihkussa

Betoniseinät

Harmaa betoni

Vanhat seinät

Seinäkoristeiden ikääntymisen vaikutus vaikutti erittäin aktiivisesti kylpyhuoneen ulkonäköön jättämättä tilaa epäilyksille parvi -tyyliin kuulumisesta..

Suunnittelija kattokruunu

Joskus on poikkeuksia sääntöön – betoniseinät ja -lattiat on maalattu neutraalilla värillä. Tässä kylpyhuoneessa kuuluisan suunnittelijan epätavallisesta kattokruunusta on tullut silmien vetovoima; loft -tyyli mahdollistaa monia fantasiaesineitä..

Keraamiset laatat kylpyhuoneen pinnoille

Kukaan ei epäile tällaisen pinnan viimeistelymenetelmän käytännöllisyyttä ja kestävyyttä kuin keraamisten laattojen pinnoitus. Aluksi sinun on käytettävä huomattavaa budjettia ja tiettyä aikaa, mutta kaikki kustannukset maksavat enemmän kuin takaisin useiden vuosien käytännön käytön aikana, jotka ovat muun muassa helppoja puhdistaa. Puhumattakaan siitä, että keraamisten laattojen värejä, tekstuureja ja kokoja on paljon vaihtoehtoja..

Moniväriset laatat

Azure -laatat

Kirkkaat laatat

Kirkkaita värejä

Kirkas painatus

Jopa niin urbaanissa, harmaassa, täynnä teollisuusympäristön tyyliä kuin parvi, siellä oli paikka kirkkaille laattoille..

Hunajakenno -laatta

Kirkkaat kennomaiset laatat ovat pienen kylpyhuoneen keskipiste, jossa on uskomattoman kirkkaan keltainen kylpyamme. Eri puulajien puupintojen vieressä sisustus osoittautui eklektiseksi ja rikkaaksi.

Vihreä mosaiikki

Ensimmäiset lehdet mosaiikkilaatat ovat kirjaimellisesti peittäneet tämän pienen kylpyhuoneen, jossa on suihku. Puukatto laimentaa hieman huoneen melko viileää palettia..

Subway -laatta

Villisika

Lumivalkoinen kylpyhuone

Kontrasti

Laatta «maanalainen», kuten sitä useimmiten kutsutaan lännessä ja Amerikassa, tai «hog», kuten he yleensä sanovat maassamme – usein vieraana kirjaimellisesti kaiken tyylisten kylpyhuoneiden sisätiloissa. Käytännöllisen ja perinteisen laattavaihtoehdon avulla voit luoda siististi kaakeloidut pinnat, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen ja kaikenlaisiin putkistoihin.

Tummat laatat

Valkoisena

Lopuksi ehdotamme, että tutustut useisiin kylpyhuoneiden kuviin vaaleilla väreillä lumivalkoisesta pastellihiekkaiseen. Kaikissa kylpyhuoneissa tai kylpyhuonealueissa ei ole riittävästi tilaa entisessä teollisuusrakennuksessa. he voivat «laajentaa» käyttämällä vaaleaa seinäkoristelua. Lumivalkoinen putkisto huomioon ottaen huone on raikas, viileä ja kevyt, mikä on usein harvinaisuus kaupunkien sisätiloissa..

Ruoko lattia

Vaaleat sävyt

Lumivalkoisessa sisätiloissa

Valkoinen ja musta versio

Valkoinen verhous

Epätavallisia lisävarusteita

Alkuperäinen pesuallas

Tilava kylpyhuone