Kylpyhuoneen suunnittelu yhdistettynä wc: hen

Asenne kylpyhuoneeseen yhdessä wc: n kanssa on epäselvä. Monet ihmiset pitävät jaetusta kylpyhuoneesta parempana, koska sitä on helpompi käyttää, jos perheessä on useita ihmisiä. Eikä myöskään tarvitse huolehtia kylpyhuoneen hajuista ja wc: n kosteudesta. Mutta on myös niitä, jotka haluavat yhdistetyn kylpyhuoneen. Valtava plus on tilan merkittävä kasvu, jonka avulla voit sijoittaa kaikki tarvittavat modernit laitteet mukavaan elämään..

Kylpyhuoneen suunnittelu yhdistettynä wc: hen Moderni kylpyhuone

Suunnittelu ensimmäisessä vaiheessa

Ensinnäkin sinun on mietittävä tässä huoneessa tarvittavat ja sinne mahtuvat tavarat. Ja tämä on kaukana samasta asiasta. Sinun on aina edettävä huoneen koosta ja järjestettävä sitten esineet mahdollisimman tärkeiksi. Mutta tärkein vaatimus ehdottomasti kaikille kylpyhuoneen kohteille on kosteudenkestävyys..

Mitkä ovat vaatimukset nykyaikaisille kylpyhuoneille, erityisesti niille, jotka on yhdistetty wc: hen?

Joten kun olemme päättäneet huonekaluja, putkistoja ja materiaaleja koskevista vaatimuksista, selvitämme, mitä tarvitsemme tässä huoneessa: kylpyamme tai suihku, pesuallas, peili, kaapit tai yöpöydät, pyykkikorit, pesukone ja paljon muuta pyyhkeiden kuivausrummut. Jos tila sallii, tänne sijoitetaan myös bidee ja erilaisia ​​lisävarusteita. Siksi kysymys: kuinka sijoittaa ja vaikka se ei saisi silmään, onko tämä valtava määrä putkistoja ja vastaavia elementtejä sekä itse kylpyhuonehuonekaluja? Kaikki tämä meidän aikanamme on monia laitteita: pesualtaan alla olevat putket on piilotettu erityiseen kaappiin – ja kaunis ja käytännöllinen; kylpyamme on suljettu erityisillä seuloilla – se on mahdollista liukuovilla, se on mahdollista ilman, ja se voi olla myös tiilimuurausta, luonnonkiveä tai muuta materiaalia.

Lasinen väliseinä Kivimuuraus Kodikas muotoilu

WC: n takana olevat tyhjennysmekanismit voidaan myös piilottaa erityisellä laatikolla. Ja tämän laatikon päälle voit sijoittaa tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet: pyyhkeet, putket, shampoot, voiteet ja niin edelleen. Jopa ikkunalauta palvelee monia hyllyn sijasta, se voidaan jopa tehdä erityisen leveäksi, jotta enemmän esineitä mahtuu.

Kylpyhuoneessa, jossa on pieni wc, käytetään usein vapaita kulmia

Kylpyhuoneen suunnittelu

Taloudellisten laitteiden luokkaan kuuluvat myös kulmikkaat pystysuorat hyllyt, jotka voidaan sijoittaa kylpyhuoneen kulmaan. Ne on kiinnitetty kylpyammeen kulmapuolelle ja venytetty ylöspäin, ja niiden L-muotoinen muoto mukautuu kahden seinän liitokseen..

Hyvin usein he valitsevat tilan säästämiseksi suihkukaapin kylpyhuoneen sijaan, mutta se ei yksinkertaista kylpyhuoneesi ulkonäköä, koska nykyään on monia malleja ja malleja yksinkertaisimmista tyylikkäimpiin ja jopa ylellisiin.

Mikä tahansa huoneen osa voi heijastaa omistajan luonteen olemusta

Suihkukaappi

Muuten wc -kansi voidaan tehdä pehmeäksi, mikä tekee huoneen sisätiloista epätavallisia ja mielenkiintoisia, ja siellä on myös mukava istua joidenkin hygieniatoimenpiteiden aikana..

Voit käyttää myös seinän tilaa ikkunalla: seinäkaappeja ei voi sijoittaa tänne (ikkuna häiritsee), mutta pitkä matala kaappi tämän seinän varrella on erittäin onnistunut ja hyödyllinen.

Mitä tulee kylpyhuonekalusteisiin, voit käyttää seuraavia neuvoja: jos kylpyamme sijaitsee yhtä seinää pitkin, aseta pesuallas ja peili vastakkaista seinää vasten, ja wc on parempi sijoittaa etuoven eteen. Tämä säästää huomattavan määrän tilaa..

Kylpyhuoneen huonekalujen järjestely Säästä tilaa järjestämällä huonekaluja

Mutta tämä on, jos alue sallii, koska useimmiten sinun on sijoitettava wc kylpyhuoneen viereen. Tässä tilanteessa käytetään usein väliseiniä, lasiovia tai verhoja..

WC -istuimen vaihtoehdot Verho kaavoituksen roolissa WC voidaan piilottaa ns Lasiovet erottavat wc: n suihkusta

Hyvin usein kaikki lattiaelementit sijoitetaan kulmiin, joten kylpyammeen keskiosa vapautetaan. Mutta koosta riippumatta hyvä ilmanvaihtojärjestelmä on asennettava kylpyammeeseen yhdessä wc: n kanssa. Tämä on tarpeen epämiellyttävien hajujen ja ylimääräisen kosteuden poistamiseksi..

Vaihe kaksi: seinäverhous

Ammattilaiset neuvovat keraamisia laattoja tai mitä tahansa muuta vettä hylkivää materiaalia. Aikamme värit, muodot ja tyypit esitetään valtavaan valikoimaan, jonka avulla voit tehdä suunnittelun jokaiseen makuun. Ja muuten, kevyt kylpy kertoo vieraanvaraisuudestasi ja avoimuudestasi..

Voit näyttää vieraanvaraisuutesi ja sijaintisi tekemällä kylpyhuoneesta valoisan

Kylpyhuone keraamista laatasta Keraamisten laattojen suunnittelu

Muuten keraamisten laattojen avulla, jotka ovat vuosien käytön aikana osoittaneet käytännöllisyytensä ja kestävyytensä, voit visuaalisesti lisätä huoneen kokoa tai tarkemmin pidentää kattoa, tätä varten piirustus käytetään pystysuoraa muotoa. Loput sisustusesineet tulisi valita ottaen huomioon tämä kuvio, voit jopa käyttää sitä pieninä määrinä muilla pinnoilla sekä vastaavassa värimaailmassa. Tämä tehdään niin, että renderöity laajennus ei katoa. Voit täydentää ilmavaa ilmapiiriä käyttämällä hiljattain muodikasta lasiallasta.

Keraamisten laattojen lisäksi luotetaan posliinikivitavaraa ja mosaiikkeja sekä kosteudenkestävyyttä, lujuutta ja kestävyyttä. Mitä tulee mosaiikkeihin, monet uskovat virheellisesti, että kankaan ainesosien pieniä kokoja ei ole toivottavaa käyttää pienessä kylpyhuoneessa. Mutta näin ei ole. Tosiasia on, että erilaisten vastakkaisten osallisuuksien vuoksi huoneen rajoja laajennetaan visuaalisesti. Ja koska tämä laajennus perustuu kontrastien leikkiin, riippumatta siitä, minkä huoneen värin valitset, mosaiikin pitäisi olla samanlainen (mutta ei sama)..

Mosaiikkisuunnittelu Mosaiikki kylpyhuoneessa

Mitä muuta voidaan sanoa seinistä, on se, että peilipintojen avulla tapahtuu myös mahtava visuaalinen avaruuden kasvu, siitä tulee ikään kuin tilavuus. Täällä voit lisätä peilikaappeja ja -kaappeja. Mutta sellaisissa huoneissa, joissa käytetään peilipintoja, on suositeltavaa valita vaaleat värit huoneen sisustamiseen..

Kolmas vaihe: katto

Katon sisustusta pidetään tärkeänä osana tämän huoneen järjestelyä. Nykyään vaihtoehtoja on valtava määrä. Yksi niistä on PVC -paneelit. Tätä materiaalia pidetään taloudellisimpana, mutta kannattaa harkita sen alhaista kosteudenkestävyyttä..

Maali voidaan myös luokitella budjetti (eli halpaksi) materiaaliksi; monet, jopa esteettiseltä puolelta, ovat tyytyväisiä maalatun katon vaihtoehtoon. Mutta tässä sinun tulee myös olla varovainen, koska kaikki maalit eivät kestä korkeaa kosteutta, sinun on valittava erityinen kosteutta kestävä.

Alakattojärjestelmät, myös säleet, ansaitsevat enemmän luottamusta. Näiden materiaalien komponentit on valmistettu erityyppisistä alumiinista tai teräksestä. Tämä osoittaa suurta lujuutta ja kestävyyttä, ja ulkoisesti ne näyttävät erittäin houkuttelevilta..

Luotettavin, mutta myös kalliimpi on joustava katto. Se piilottaa mahdolliset viat, sillä on pisin mahdollinen käyttöikä, ja kun se tulvii, siitä tulee tehokas suoja ylhäältä vuotavaa vettä vastaan. Lisäksi sen ulkonäkö on erinomainen..

Joustava katto

Toinen hyvä ratkaisu on peilikatto. Ensinnäkin se tarjoaa täysin tasaisen pinnan; ja toiseksi se suurentaa visuaalisesti tilaa ja hajottaa valonsäteet. Peilipintojen lisäksi on myös mattapintoja, jotka tekevät huoneen valosta pehmeän ja tunnelman viihtyisän.

Valaistus

Koska kylpyamme yhdistettynä wc: hen on harvoin vaikuttavia mittoja, tämä haitta voidaan korjata hyvän valaistuksen avulla. Hyvin usein he turvautuvat valovyöhykkeisiin, nimittäin: suuntavaloa käytetään pesualtaan ja peilin yläpuolella, ja pehmeä ja hajavalo sopii paremmin kylpyhuoneen yläpuolelle.

Huomautus. Voit parantaa huoneen visuaalisen laajentamisen vaikutusta asentamalla erittäin suuren peilin tai jopa koko seinälle. Tämä laajentaa avaruuden rajoja 2 kertaa..

Leveä peili lisää tilaa Peili saa huoneen näyttämään tilavalta

Lattian osalta on tärkeää, että se on valmistettu luistamattomista, kestävistä ja kosteutta kestävistä laattoista..

Väriskeema

Kylpyhuoneen ja WC: n yhdistelmää sinisellä, beigellä, vihreällä, vaaleanpunaisella ja valkoisella värillä voidaan kutsua vakioksi. Nämä sävyt, erityisesti vaaleissa muodoissa, ovat erittäin suosittuja, ne lisäävät alueen visuaalista kasvua ja sopivat parhaiten huoneen väriin..

Beige motiivit Vihreä kylpy Vaaleanpunainen kiilto Valkoisen kylvyn puhtaus

Myös yleisin koriste on puu. Sitä voidaan kutsua klassikoksi. Sen luonnollinen alkuperä täyttää huoneen erityisellä auralla, upealla tuoksulla ja upealla ulkonäöllä. Luonnonpuun väri sopii lähes mihin tahansa tyyliin, kaikkiin lisävarusteisiin ja sisustukseen. Mutta sinun on oltava varovainen puun kanssa, varsinkin kun se on paikoissa, joissa on korkea kosteus. Kun ostat puisia kylpyhuonekalusteita tai muita puutuotteita, varmista, että ne on käsitelty erityisillä aineilla, jotka suojaavat kosteudelta ja äärilämpötiloilta..

Kylpyamme puuelementeillä Armon puuta

Puun hienostuneisuutta kylpyhuoneessa tuskin voi verrata mihinkään.

Valitsemalla tämän huoneen suunnitteluun ruskean, luotamme ylellisyyteen, mutta huomaamattomaan ja siroon. Tämän lisäksi ruskealla on erinomaiset rentoutumisominaisuudet. On mukava nauttia tällaisessa kylpyhuoneessa kovan työpäivän jälkeen. Korosta ruskean muotoilun tyylikkyyttä käyttämällä hanajen sisustusta tai viimeistelyä pronssista, kuparista tai kullasta. Jos otat suklaan sävyn, ylellisyyden lisäksi lämpö hallitsee täällä. Yhdistyminen puun kanssa auttaa vahvistamaan lämmintä auraa ja liitto valkoisen kanssa rentoutumaan..

Mutta ylellisyys on ylellisyyttä: kun valitset ruskeita ja erityisesti suklaapatukoita, sinun on oltava varovainen, koska tämänväriset edulliset tangot eivät lisää hienostuneisuutta ja hienostuneisuutta. Päinvastoin, se tekee sisätiloista halpoja ja mauttomia..

Suklaanväristä ylellisyyttä Ruskea sisäpuoli rauhoittaa

Tyyli muunnelmia

Yhdistetyn kylpyhuoneen vaihtoehdossa on hyvä kyky sijoittaa sinne jotain epätavallista ja mielenkiintoista, esimerkiksi poreallas, bidee, kulma -amme, lisäkaappi ja niin edelleen. Mikä tärkeintä, voit miettiä kylpyhuoneesi tyyliä. Loppujen lopuksi tämä huone heijastaa myös sen omistajan tai omistajien luonnetta..

Tässä on muutamia vakiotyylejä, jotka valitaan useimmiten tämän huoneen sisustamiseen..

1. Moderni

Huoneen ulkoasu on yksinkertainen mutta moderni: kulmat ja viivat ovat suoria ja tasaisia. Värit voivat olla mitä tahansa (valkoinen, sininen, keltainen, vihreä, ruskea, punainen, musta ja valkoinen), mutta puhtaassa muodossaan ilman puolisävyjä ja kontrastisia siirtymiä. Kaikkien huonekalujen ja putkistojen on oltava toimivia, ilman selkeitä muotoja. Sisustus ja tarvikkeet pieninä määrinä ja moderni muotoilu. Kaikki tämä ilmeinen yksinkertaisuus luo ainutlaatuisen ja erittäin tyylikkään muotoilun..

2. Klassikot

Täällä on jo ylilyöntejä: kiharat, kaiverrus, reunus, röyhelöt verholla ja niin edelleen. Valitaan luonnolliset ja mykistetyt sävyt. Materiaaleissa etusijalla on marmori, graniitti tai niiden jäljitelmä. Pyöreät huonekalut ja saniteettitavarat. Pronssi- tai kultapinta on varsin sopiva. Peili kehyksessä, kattokruunu katossa – tämä on klassinen tyyli.

3. Itämainen tyyli

Tämä muotoilu on tullut erittäin suosittuksi viime vuosina sen yksinkertaisuuden, lyhyyden ja omaperäisyyden vuoksi. Tärkeintä on, että sisään «itäinen» kylpyhuoneessa ei saa olla suihkukaappia eikä wc -kulhoa. Mutta jos voit tehdä ilman suihkua, et voi tehdä ilman wc: tä. Siksi wc peitetään yksinkertaisesti esimerkiksi käyttämällä läpinäkymätöntä väliseinää, seulaa, verhoa ja vastaavaa. Ja kylpy «hukkunut» lattialle. Tämän tyylin sisustus on monipuolinen: mosaiikit, koristeet, kukka -asetelmat. Värit ovat lämpimiä, rikkaita: punainen, keltainen, kulta, sininen tai turkoosi. Tällainen kylpy on leikattu luonnonkivellä, riisipaperilla tai oksilla..

Klassikko Moderni Itäinen tyyli

Kylpyhuone yhdistettynä wc: hen voi olla hieno lisä kotisi pesään. Järjestämällä kaikki elementit mieltymystesi ja huoneen käytettävissä olevien mittojen mukaan voit saada mukavuutta ja viihtyisyyttä, jotka ovat niin välttämättömiä nykyaikaisessa elämässä..

Muuten, niille, jotka arvostavat mukavuutta eivätkä tarvitse liikaa, voit suunnitella kylpyamme välttämättömimmistä elementeistä: kylpyamme, suihkualue ja wc – käytännöllinen ja kätevä myös pienimmissä huonekokoissa.