Kuinka sisustaa kylpyhuone laatalla

Kylpyhuoneen pintojen koristeluun suosituin materiaali on vuosien ajan ollut laatta. Lukuisat edut tekevät siitä suositun käytettäväksi kaikissa huoneissa, joissa havaitaan lämpötilan laskua ja korkeaa kosteutta..

Beige kylpyhuoneen laatat Tummat laatat kylpyhuoneessa

Edulliset väriyhdistelmät

Yksi laattojen eduista on valtava valikoima tekstuureja ja sävyjä. Pinta voi olla joko kiiltävä tai matta. Lisäksi voit käyttää omaa kuviota jokaiseen elementtiin..

Laatta kuvioinnilla kylpyhuoneen seinällä Epätavalliset laattojen värit Tumma laatta kultaisilla kuvioilla

Kylpyhuoneen lattiaan on parempi käyttää mattalaattoja. Kosteissa ympäristöissä kiiltävä pinta voi olla liian liukas. Jos kuitenkin valinta putosi kiiltäviin laattoihin, niin tällaisessa kylpyhuoneessa voit käyttää liukumatonta kumimattoa.

Neutraalit kylpyhuoneen laatat Kirkkaat kontrastielementit kylpyhuoneen seinillä Mattalaatat kylpyhuoneen lattialla Vaaleansiniset laatat suihkuhuoneessa

Kylpyhuoneen seinillä fantasialle voidaan antaa täydellinen vapaus. Meriteema voidaan ilmaista tehokkaasti sinisillä seinälaatoilla. Voit laittaa laattoja lattialle väreissä, jotka jäljittelevät hiekkaa tai kiviä. Nykyaikaiset piirtomenetelmät mahdollistavat luonnollisesti kuvata kiviä, kuoria ja meritähtiä tällaisella pinnalla..

Siniset laatat kylpyhuoneen sisustuksessa Yhdistelmä valkoisia ja sinisiä laattoja Kirkkaansiniset laatat suihkuhuoneessa

Vihreä, psykologien mukaan, voi rauhoittaa ja rentouttaa ihmistä, jota ympäröivät sen sävyt. Tällainen tunnelma kylpyhuoneessa on sopiva, koska monet ihmiset haluavat rentoutua lämpimän vesivirran alla väsyttävän työpäivän jälkeen. Tällaisen huoneen vihreät seinät auttavat palauttamaan voiman ja saavuttamaan energiatasapainon. Kasvikoriste näyttää orgaaniselta vihreällä laatalla..

Erilaisia ​​laattoja yhdessä kylpyhuoneessa

Neutraalit sävyt löytävät tiensä myös kylpyhuoneeseen. Heidän joukossa:

 • hiekka;
 • beige;
 • maitohappo;
 • kerma;
 • vaaleanharmaa ja muut pastellivärit.

Herkkä laattojen sävy kylpyhuoneessa Harmaan ja valkoisen yhdistelmä kylpyhuoneessa Kylpyhuoneessa harmaat ja valkoiset laatat Beige kylpyhuoneen seinät

Erityistä huomiota on kiinnitettävä valkoisten laattojen suunnitteluun. Valkoinen väri herättää puhtauden ja steriiliyden tunteen. Mutta älä unohda, että valkoisen runsaudella voi olla negatiivinen vaikutus mielialaan. Uskotaan, että liika valkoinen voi aiheuttaa motivoimattomia pelkohyökkäyksiä ihmisessä. Silti ei pidä sulkea pois tämän värin käyttöä, riittää vain laimentaa se muiden sävyjen elementeillä tai käyttää valkoisia laattoja koristeellisina yksityiskohtina..

Sisustus sinisillä laattoilla Kylpyhuoneen valkoinen sisustus Kirkkaita elementtejä valkoisilla laattoilla Beigejä laattoja seinillä

Värien ja sävyjen yhdistämistä koskevat säännöt koskevat myös laattoja. Vaaleat pinnoitteet laajentavat visuaalisesti ahtaan kylpyhuoneen tilaa. Suuri pinta -ala sallii sinun käyttää rohkeampia yhdistelmiä. Jopa ensisilmäyksellä harhaanjohtavat sävyt taitavasti käytettynä näyttävät edullisilta kylpyhuoneen seinillä ja lattialla..

Moniväristen laattojen yhdistelmä Kylpyhuoneen laatoitus

Laattojen mosaiikki

Mosaiikkien asettamistekniikat ovat olleet tiedossa muinaisista ajoista lähtien, ja ne ovat edelleen suosittuja menetelmiä pintojen koristamiseksi tähän päivään asti. Kylpyhuone voidaan muuttaa tämän elementin asiantuntevan käytön vuoksi. Mosaiikkien käytön edut kylpyhuoneen sisätiloissa ovat:

 • käytännöllisyys;
 • ulkoinen houkuttelevuus;
 • tarjolla olevat vaihtoehdot;
 • kyky luoda ainutlaatuinen malli;
 • laaja hintaluokka;
 • voidaan käyttää epätasaisilla pinnoilla.

Värillinen mosaiikki kylpyhuoneessa Hopeaelementtejä laattoissa Beige mosaiikki kylpyhuoneessa Epätavalliset kylpyhuoneen laatat

Jälkimmäinen etu voi olla ratkaiseva joillekin arkkitehtonisille elementeille. Pieniä kaakeloidun mosaiikkikappaleita voidaan käyttää pyöristettyjen kaarien, jalkojen, kapeiden ja muiden kupera-koveran pinnan koristamiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä huoneissa, joissa on runsaasti koristeellisia rakenteita. Peili mosaiikkikehyksen suunnittelussa näyttää mielenkiintoiselta.

Mosaiikkikehys peilille Mosaiikki harmaalla

On paneeleja, joihin valmiita piirustuksia on jo sovellettu. Tällainen tuote siirretään pieninä osina seinälle, jolloin saadaan lopullinen kuva. Tällaisessa paneelissa voit esittää sekä kuvan kuuluisasta mestarista että henkilökohtaisen valokuvan. Tällainen muotoiluliike tekee sisätiloista ainutlaatuisia ja jäljittelemättömiä..

Voit myös kerätä mosaiikista minkä tahansa kuvion seinien koristamiseksi kehän ympärille tai kuvioiden muodostamiseksi mihin tahansa pinnan osaan. Mielenkiintoinen ratkaisu olisi koristaa katto laattojen mosaiikilla. Rentoutumalla lämpimässä kylvyssä voit harkita metsämaisemaa tai auringonlaskua vuorilla.

Mosaiikki elementti kylpyhuoneen sisustuksessa Mosaiikkien yhdistelmä huonekaluissa ja kylpyhuoneen seinässä

Erilaisia ​​laattojen muotoja ja niiden käyttöä

Nykyaikainen laattojen valmistusteollisuus mahdollistaa eri muotoisten ja kokoisten elementtien valmistamisen. Kuvio, joka voidaan saada käyttämällä tällaisia ​​epätavallisia laattoja, on lumoava. Elementit voivat olla muodossa:

 • ympyrä;
 • pitkänomainen romb;
 • aaltoileva;
 • monikulmio;
 • soikeat;
 • kolmiot.

Voit tilata minkä tahansa epäsäännöllisen muodon tuotteen ja antaa huoneen ainutlaatuisuuden sen avulla.

Erikokoisten laattojen yhdistelmä Kivilaatat kylpyhuoneen sisustuksessa Laattojen yhdistelmä ruskean sävyissä Lumivalkoinen kylpyhuone

Paitsi seinät, lattiat tai katot voidaan liittää laattoihin. Se sopii itse kylpyammeen, ovenkarien, kynnysten, ikkunanpuitteiden (jos ne ovat kylpyhuoneessa) sisustamiseen. Kehysten tekeminen maalauksille ja peileille laatoista voi olla mielenkiintoista. Lisäksi seinien verhoukseen käytettyjä laattoja voidaan käyttää kylpyhuoneen huonekalujen koristamiseen. Tällä tavalla se sopii harmonisesti koko sisustukseen..

Harmaiden laattojen ja lumivalkoisten saniteettituotteiden yhdistelmä Harmaat laatat kylpyhuoneen seinillä Lumivalkoiset laatat yhdistettynä beigen kanssa Arkkitehtonisten elementtien kaakelointi

Kylpyhuoneen laattojen suosio johtuu monista tekijöistä. Mutta jotta tämä päällystysmateriaali saavuttaisi maksimaalisen vaikutuksen, se on valittava huolellisesti ja käytettävä oikein. Sitten kylpyhuoneen seinien laatat loistavat kaikista väreistä..