Koristamme olohuoneen vihreillä sävyillä

Monilla ihmisillä on sellainen keittiö, että he voivat helposti vastaanottaa vieraita niihin, mutta kunniavieras otetaan vastaan ​​olohuoneessa. Vaikka tämän huoneen nimi viittaa siihen, että vieraat jäävät siihen, omistajat käyttävät sitä kuitenkin suurimman osan ajasta mukauttamalla sen muihin tarkoituksiin. Koska tämä huone on niin monitoiminen, on täysin ymmärrettävää, että sen suunnittelun tulisi olla universaali, jotta voit istua vieraiden kanssa miellyttävässä ilmapiirissä, rentoutua, nauttia yksinäisyydestä tai työskennellä. Koska tällaisten olosuhteiden luomista helpottaa eniten huoneen suunnittelu ja sen väri, harkitsemme, kuinka vihreä olohuone selviytyy kaikista näistä tehtävistä..

Mitä yhteyksiä vihreä väri herättää sinussa? Välittömästi mielessäsi syntyy kuva aurinkoisesta vihreästä kesästä, ja etenkin talvikylmänä sielusi lämpenee, mutta vaikka näit henkisesti vihreän liikennevalon, tämäkään ei ole huono. Vihreä valo syttyi – eteenpäin!

Jotkut vuokralaiset haluavat perustaa kotitoimiston olohuoneeseen. Tätä varten sinun on annettava mukava kirjoituspöytä..

Vihreä seinä Vihreät seinät ja valkoinen katto Tummanvihreät seinät

Vihreä on lähellä luontoa, joten se miellyttää silmää ja tekee hyvää silmille. Se näyttää hyvältä suurissa ja valoisissa olohuoneissa. Koska jokainen omistaja päättää itse olohuoneensa toiminnallisesta tarkoituksesta, on tärkeää miettiä tätä etukäteen, koska tämä vaikuttaa päätökseen valita sisustustyyli, ja voit käyttää huonetta mahdollisimman tehokkaasti. että se täyttää täysin esteettisen tarkoituksensa..

Nykyaikaisessa olohuoneessa voi olla monia erilaisia ​​esineitä, jotka ovat saaneet toisen elämän omistajan kekseliäisyyden ja suunnittelijan mielikuvituksen ansiosta. Pieni remontti muuttaa vanhan puupöydän erittäin mukavaksi kirjoituspöytäksi, mutta muista, että materiaalivalinta määrää olohuoneen tyylin..

Kevyt maalaus vihreällä seinällä Sekoita valkoinen ja vihreä

Jos tavoitteesi on luoda teollinen sisustus, metalli sopii parhaiten näihin tarkoituksiin. Tässä tapauksessa aamiaispöytä näyttää lasipöydältä, joka on asennettu metallipohjaan..

Pienissä huoneissa on parasta käyttää vaaleanvihreitä sävyjä. Paikallisen vaikutelman luomiseksi modulaariset huonekalut sopivat hyvin, jotka toisin kuin muut kalustekalusteet voidaan järjestää mieleiseksesi. Tämä järjestely auttaa vapauttamaan tilaa pehmustetuille huonekaluille ja koriste -elementeille..

Vihreät nojatuolit Vihreät seinät ja valkoinen katto

Lisävarusteiden rooli vihreän olohuoneen sisustuksessa

Lisävarusteisiin on kiinnitettävä erityistä huomiota, koska suuri osa niistä ei luo kodikasta tunnelmaa, vaan päinvastoin epämukavuuden tunne. Voit käyttää maljakoita tai maalauksia, joiden väri on parempi valita kontrastiväri, jotta ne erottuvat olohuoneen seinien taustaa vasten.

Tummanvihreät seinät Vaaleanvihreä seinä Vihreät nojatuolit eri kuvioilla

Vihreän vaikutus ihmisiin

Sisätiloissa tämä väri herättää assosiaatioita kevään raikkauteen. Siksi psykologit sanovat, että tämän ansiosta on helpompi selviytyä negatiivisesta tunnelmasta vihreässä olohuoneessa, mutta sen vaikutus johtuu sävyistä ja lämpimistä sävyistä, jotka rentouttavat, auttavat poistamaan negatiiviset tunteet, mutta ne voivat näyttää kalpeilta, pestyiltä ulos ja näyttää huonolta jopa hyvässä valaistuksessa. Toisin kuin vaalea, kylmä sävy mobilisoi, rohkaisee toimintaa.

Vihreät verhot olohuoneen sisätiloissa

Vihreä verho näyttää upealta olohuoneessa. Kun valitset verhot tähän huoneeseen, sinun on otettava huomioon sen koko, mukaan lukien katon korkeus ja sisustus, valaistusaste ja yhdistelmä sisustuselementtien värimaailman kanssa.

Jos olohuoneesi on pieni, paras vaihtoehto olisi vaaleat sävyt vihreät verhot, kun taas olohuoneessa, jossa on korkeat katot, sopivat enemmän rehevät pimennysverhot. Tämä ei kuitenkaan ole sääntö, vaan suunnittelijoiden neuvoja. Joka tapauksessa vihreän olohuoneen luomiseen tarvitaan yksilöllinen lähestymistapa..

Takka Tummanvihreät verhot Vaaleanvihreät verhot Tyynyjen ja verhojen sama kuvio

Jotta olohuoneesi sisustus näyttää kokonaisvaltaiselta ja harmoniselta, voit noutaa tuolinpäälliset, moniväriset tyynyt, maalaukset, jotka ovat sopusoinnussa valitsemiesi verhojen kanssa.

 • Sekoita valkoinen ja vihreä
 • Vaalean vihreä seinä
 • Valaistuksen vaikutus värin havaitsemiseen
 • Vihreä sohva
 • Vihreä matto
 • Vihreä sohva lattiavalaisin
 • Valaisin säteilee vihreänä

EdellinenSeuraava1234567

Jos et käytä vaaleita, huomaamattomia vihreitä sävyjä, se voi toimia taustana kirkkaille huonekaluille..

Siniset huonekalut vihreässä huoneessa Vihreät nojatuolit eri kuvioilla Vihreä seinä

Joitakin vihreän olohuoneen suunnitteluominaisuuksia:

 • vihreitä huonekaluja eri sävyissä
 • Vaaleanvihreä seinä
 • Vihreä kaappi
 • Valkoinen matto vihreällä lattialla
 • Kaareva ikkuna
 • Pöytä lehtineen

EdellinenSeuraava123456

Jos rakastat vihreää, voit varmasti valita olohuoneeseesi sellaisia ​​sävyjä, jotka tekevät tästä huoneesta varmasti alkuperäisen, kauniin ja miellyttävän silmille..