Keittiön suunnitteluideoita maalaistalossa

Kuvitellen keittiön asettamista yksityiseen taloon, kallistumme tahattomasti maalaistyyliin. Nykyaikaisessa suunnittelussa, johon kuuluu kodinkoneiden uusimpien tekniikoiden harmoninen yhdistelmä, viimeisimmät kehitystyöt sisustustarvikkeiden valtamerellä, maalaistyyliset esineet näyttävät yllättävän orgaanisilta. Ja tämä johtuu ensinnäkin siitä, että maalaistalo on lähellä luontoa, luonnonmateriaaleja ja niiden käyttöä huonekalujen tai koriste -elementtien luomisessa.

Puiset kaapit

Puun aktiivinen käyttö keittiökalusteiden sisustamiseen ja valmistukseen sekä verhoilu luonnonkivellä – klassiset maalauselementit ja moderni keittiö.

Puiset huonekalut

Luonnonpuuta omakotitalon keittiön suunnittelussa

Luonnollisten materiaalien avulla voit luoda todella lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin huoneeseen, ja tämä on erityisen tärkeää keittiön sisustuksen kannalta. Keittiö on koko talon sydän ja tulisija, sen pulssi ja kokoontumispaikka kaikille perheenjäsenille. Mukavan ympäristön luominen ruoanlaittoon ja syömiseen on yksi maalaistalojen omistajien tärkeimmistä tehtävistä.

Puiset kalusteet

Puu kaikkialla

Perinteiset keittiökalusteet ja klassiset puukaapit eivät koskaan mene pois muodista. Kaanonisen sisustuksen kannattajat pyrkivät aina käytännöllisyyteen ja toimivuuteen, mutta perinteitä säilyttäen.

Erilaisia ​​puulajeja

Puinen ja valkoinen

Useiden puulajien yhdistelmä yhdessä huoneessa voi olla erinomainen suunnitteluratkaisu keittiön sisustamiseen. Keittiö yhdistettynä ruokasaliin ei näytä jännittyneeltä puupintojen runsauden vuoksi, erilaiset puun sävyt ja sen tekstuurit ovat sopusoinnussa keskenään ja tilan muun sisustuksen kanssa.

Kontrasti

Käyttämällä kontrastia tummien puun sävyjen käytöstä kaappien ylemmässä kerroksessa ja keittiön huonekalujen alemman tason valkoiseksi maalattuja pintoja voit luoda mielenkiintoisen ja erittäin tyylikkään sisustuksen huoneeseen..

Maalaistalon keittiössä et voi pelätä liioitella sitä puulla. Puiset huonekalut ja lattiat, jakkarat ja jopa keittiötason työtaso – kaikki toimii luodakseen ainutlaatuisen ympäristön ja luonnonläheisen ilmapiirin.

Moderni tyyli

Jopa modernissa tyylissä, jossa on moderneja kevyitä yksityiskohtia, puukalusteet näyttävät erittäin edullisilta ja lisäävät progressiivista koti -ilmapiiriä..

Punertavat sävyt

Puu sopii kehyksiin

Mielenkiintoinen muotoiluliike voi olla samantyyppisen puun käyttö keittiökalusteiden valmistuksessa kuin ikkunakehyksissä. Tuloksena on uskomattoman harmoninen ja kodikas keittiö..

Keittiösarja

Puu on kaikkialla

Tummat tuolit

Huolimatta puun runsaasta läsnäolosta tässä keittiön sisustuksessa, tila ei näytä maalaismaiselta. Marmoriset työtasot, mielenkiintoiset design -tuolit ja modernit riippuvalaisimet tuovat huoneeseen modernin ilmeen, puhumattakaan laitteiden kromipinnoista. Ja muutama viileä sävy keittiön esiliinan vuorauksessa laimentaa puukukkien lämpöä..

Valoisa olohuone-keittiö

Vilkkaat punertavat puut, joita käytetään sisustukseen ja lattiaan, ovat luoneet uskomattoman juhlallisen tunnelman tähän tilavaan keittiö-ruokailuhuoneeseen. Mielenkiintoinen sisustus ja keittiön esiliinan epätavallinen muotoilu päättivät ainutlaatuisen kuvan luomisen.

Avoimet hyllyt

Avoimien puisten hyllyjen käyttäminen vaihtoehtona suljetuille keittiökaappeille voi olla mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu säilytysjärjestelmien järjestämiseen. Mutta päätarkoituksensa lisäksi avoimet minitelineet suorittavat myös keittiön seinien sisustustoimintoja..

Vaalea puu

Keittiön organisointi pienessä huoneessa

Yleensä neliöpula keittiön järjestämiseksi on ongelma kaupunkiasunnoissa, mutta tapahtuu, että maalaistalossa on vähän tilaa ruoanlaittohuoneelle. Useat kuvat omakotitalojen keittiöistä osoittavat, että pienikin tila voidaan täyttää mielenkiintoisilla ratkaisuilla käytännöllisyydestä ja toimivuudesta tinkimättä..

Valoisa keittiö

Pienellä alueella sisustuksen ja huonekalujen vaaleat sävyt auttavat tilan suunnittelussa. Koko valkoinen spektri laajentaa visuaalisesti keittiöaluetta, ja työtasojen ja keittiön kaappien vaaleiden pintojen hoito on jopa helpompaa kuin esimerkiksi tumma marmori.

Keittiö ja olohuone

Jos työskentelevä keittiöalue on pieni, on järkevää yhdistää se olohuoneeseen tai ruokasaliin. Siten on mahdollista leikata arvokkaita neliömetrejä ja helpottaa ruoan tarjoamista pöydälle. Tässä tapauksessa keittiön säilytysjärjestelmien järjestämiseen on valittu kontrastiset tummat puumaiset sävyt ja lumivalkoiset pinnat. Sama tekniikka ja toistetaan pehmeällä oleskelu- ja ruokailutilassa.

Pieni keittiö

Jopa huoneessa, joka näyttää enemmän käytävältä kuin täysivaltaiselta keittiöltä, voit järjestää keittoalueen kaikkien ergonomian lakien mukaisesti. Vaaleat pinnat auttavat asukkaita, ja mielenkiintoiset ja kontrastiset sisustuselementit heikentävät ei-triviaalia asetusta..

Maalaismainen tyyli

Tämä pieni maalaismainen keittiöhuone, jossa käytetään aktiivisesti maaelementtejä, ei näytä tylsältä, se on täynnä muotoiluratkaisuja ja sen luontainen omaperäisyys.

Pieni mutta valoisa huone

Pieni keittiönurkka voi olla valoisa ja yhdistää orgaanisesti retro -tyylin elementtejä ja moderneja ratkaisuja. Ei-triviaali lähestymistapa värivalikoiman valintaan ja kuvioituun toteutukseen täyttää tämän keittiön ennennäkemättömän yksilöllisyyden ilmapiirissä..

Puupalkit modernin keittiön katossa – maalaiselämän symboli

Vain yksi elementti modernissa ja jopa edistyksellisessä keittiöympäristössä riittää muuttamaan sen sisustuksen maalaismaiseksi, maalaistyyliseksi luonnonläheiseksi. Käytä vain puuta kattopalkkien ja laattojen rakentamiseen.

Maalaismaisia ​​elementtejä

Murtunut puu

Maalaistalon keittiön moderni kontrastinen sisustus näyttää erilaiselta, jos sen sisustuksessa on lähes käsittelemätöntä puuta. Progressiiviset kodinkoneet ja huonekalut tuntuvat naapurustossa loistavalta puulta.

Puiset palkit

Puu elementti

Esikaupunkien sisätiloissa ei ole tapana piilottaa katot huoneen välttämättömältä rakenneosalta, ne ovat muuttuneet sisustuselementiksi ja tärkeäksi maalaismaisen tyylin osaksi.

Käsittelemätön puu

Puu vaalealla taustalla

Kattorakenteen puuelementit näyttävät erityisen edullisilta vaaleaa taustaa vasten. Vaaleat puumaiset sävyt toistuvat huonekalujen pinnoissa ja koriste -elementeissä.

Puulattiat ja pylväät

Tilava keittiö-ruokasali näyttää yhtenä kokonaisuutena, jossa on puupalkit ja samat kalusteet.

Kattoholvit

Tämän tilavan huoneen kattopalkkien vaaleat puut on toistettu keittiön saaren baarituolien suunnittelussa. Keittiön valoisa paletti laimennetaan tummilla työtasoilla ja riippuvalaisimilla.

Kivilaatat

Ei vain katot, vaan koko keittiö ikään kuin puulla koristeltu. Kivilaatat, joita käytetään usein katujen verhoamiseen, lisäävät maalaismaisuutta ja primitiivistä mukavuutta huoneeseen..

Kiviseinä

Ja tässä keittiössä, jossa oli runsaasti puuta kaikilla pinnoilla, hiekanväristä kiveä käytettiin yhden seinän koristamiseen. Uskomaton osuma kahden luonnonmateriaalin värimaailmasta luo harmonisen ja viihtyisän huoneen.

Tumma puu valkoisella

Vaaleat minttu huonekalut

Tällaiset tummat kattopalkit kestävät vain koko huoneen valkoisen viimeistelyn. Vaaleat mintun keittiökaapit laimentavat syntyvän yksivärisen.

Vain puu

«Vain puu» – ilmeisesti tämän keittiö-ruokasalin suunnitteluprojektin luojat käyttivät tätä iskulausetta. Uskomattoman kodikas, perinteinen huonekalut täyttävät monien asunnonomistajien vaatimukset, jotka haluavat kunnioittaa klassikoita keittiötilojen järjestelyissä.

Välimeren elementtejä

Ja tämä tilava keittiö yhdistettynä olohuoneeseen on tehty maalaistyyliin ja välimerellisiin elementteihin. Kirkkaiden, lämpimien värien ja uskomattoman viileiden sävyjen yhdistelmä luo kontrastisen ilmapiirin lisäksi huoneeseen yksilöllisyyttä. Värien avulla oli myös yhteisen tilan pätevä kaavoitus..

Kiiltävät laatat

Keittiön esiliinan tekeminen takan muodossa uunin päälle on myös yleinen tekniikka maalaiskeittiön suunnittelussa. Kiiltävien laattojen käyttö herätti keittiön ei-lumoavan ilmeen vaaleissa väreissä, joissa oli haketettuja puisia maaelementtejä..

Lumivalkoinen keittiö maalaistalossa on moderni suuntaus

Viime aikoina näiden tilojen kevyestä suunnittelusta on tullut arvokas vaihtoehto yksityisen kotitalouden täysin puiselle keittiölle. Vaaleiden sävyjen ystävät utilitarististen huoneiden sisustuksessa voidaan ymmärtää – paljon voidaan peittää valkoisella, se työntää seinät ja nostaa kattoa jättäen puhtauden, tilavuuden ja raikkauden tunteen.

Kirkkaissa väreissä

Ehkä vain ruokakomeroiden puinen ovi osoittaa hieman, että tämä ei ole kaupunkikeittiö. Lumivalkoinen viimeistely ja moderni sisustus tekivät keittiöstä lähes painottoman ja ilmavan.

Valkoinen keittiö

Keittiön ja ruokasalin vaalea, tilava, lumivalkoinen huone on vain hieman varjostettu jonkin seinän ja baarituolin vaaleanharmaasta väristä.

Mustan kontrasti täydelliseen valkoiseen

Tämä valtava valkoinen keittiö on täynnä kontrasteja. Ikkunakehysten tumma väri sopii pöytälevyihin ja tuoleihin. Katulaatat vuorattu «kalanruoto» lattiapäällysteenä lisää huoneeseen kammiota.

Valoisa ruokailutila

Tämä raikas valkoinen keittiö näyttää uskomattoman kirkkaalta ruokailuryhmän ansiosta – pöydästä ja tuoleista on tullut huoneen keskipiste..

Viileissä väreissä

Tämän tyylikkään keittiö-ruokasalin vaaleat ja viileät sävyt näyttävät olevan luotu erityisesti kuumaa kesäpäivää varten. Peilatut ja kiiltävät pinnat, lasi, astiat ja tekstiilit viileissä väreissä täydentävät tyylikkään muotoilun ympyrän.

Punaiset laatat lattialla

Uskomattoman tilavassa vaaleissa väreissä olevassa keittiössä ei ole kontrastia – kodinkoneiden ja pesualtaan alla olevien kaappien tummat täplät laimentavat lumivalkoista idyliä. Ja keraamisten laattojen kuvio, jolla keittiön takalevy on vuorattu, antaa huoneelle positiivista.

Vaalean violetti sävy

Keittiön tilan valkoinen paletti laimennetaan hieman keittiön backsplashin vaalean violetilla sävyllä. Mielenkiintoinen vaihtoehto työalueen yläpuolella olevan seinän koristeluun keraamisilla laattoilla on nykyaikaisten polysynteettisten myrkyttömien materiaalien käyttö, jotka ovat erittäin helppoja huoltaa..

Keittiön saari

Tässä valoisassa keittiössä on käytännöllinen ja järkevä järjestely paitsi työalueille myös säilytysjärjestelmille..

Luumu tumma

Keittiön kokonaisvalkoinen väri laimennetaan syvän tumman violetin sävyllä kypsää luumua. Työtasot, liesi ja riippuvalaisimet näyttävät tyylikkäiltä vaaleita asetuksia vastaan.

Seinästä kattoon ulottuvat kaapit

Suunnittelijan mielenkiintoinen ja käytännöllinen ratkaisu oli keittiön säilytysjärjestelmien toteuttaminen useissa tasoissa. Lumivalkoiset kaapit lattiasta kattoon mahdollistavat kaikkien keittiöön tarvittavien välineiden piilottamisen. Tumma keittiösaari ja ruokailutila lisäävät perinteisen ympäristön valoisuutta.

Valkoinen ja turkoosi

Valkoinen ja turkoosi näyttävät hyvältä yhdessä, niiden viileys laimennetaan puumaisten sävyjen lämmöllä. Tuloksena on värikäs ja valoisa keittiö..

Kevyt minttu ja malakiitti

Kiva ja «maukas» tämän kevyen keittiön sävyt ovat lumoavia. Kiiltävä malakiitti keittiön backsplashissä hohtaa harmonisesti vaalean mintunvärisessä huonekalussa ja toistuu ikkunatekstiileissä. Tämän seurauksena perinteisestä keittiöympäristöstä tulee tyylikäs ja raikas..

Subway -laatta

Muurauslaatat

Laatta «maanalainen» Lumivalkoisen tiilimuurauksen muodossa on usein läsnä nykyaikaisten keittiöiden suunnittelussa. Tämä ei ole ohimenevä trendi useisiin vuosikymmeniin. Voit käyttää tämän tyyppistä viimeistelyä turvallisesti paitsi keittiön esiliinaan myös koko työalueen yläpuolella olevaan tilaan ja olla varma, että viimeistelysi on suosittu monien vuosien ajan..

Valonsäteet

Lumivalkoisten kaarien alla

Valkoinen katto maali voi olla voittava väri sekä matalissa keittiön katoissa että korkeissa holvimaisissa rakenteissa. Keittiön valoisa tunnelma hyötyy tästä vain..

Kevyt sisustus

Perinteinen muotoilu

Baarituolit keittiön saaren ympärillä maalaismaisena elementtinä

Tällaisen elementin käyttö saarana keittiön sisätiloissa mahdollistaa paitsi tilan säästämisen sijoittamalla siihen säilytysjärjestelmän ja työalueen, mutta myös järjestämään ruokailutilan. Usein keittiösaarta laajennetaan tarkoituksella suuremmalla työtasolla, jotta kaikki kotitalouden jäsenet voivat istua illalliselle tai lounaalle. Tämä muotoilu eliminoi tarpeen asentaa erillinen ruokapöytä huoneisiin, joissa ei ole tarpeeksi tilaa..

Kirkkaat ulosteet

Mikä on keittiösaari, jossa ei ole baarituolia tai korkeita ulosteita, jotka ovat äskettäin siirtyneet osasta kannettavia huonekaluja sisustusesineisiin ja taide -esineisiin?.

Punaiset ulosteet

Usein neutraalien kalusteiden vastakohtana tuolit ovat katseenvangitsija ja ikoninen esine..

Puiset baarituolit

Puu ja muovi, valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai sokeriruo’osta, tuolit tai jakkarat voivat muuttaa huoneen ulkonäköä tai sopia harmonisesti yleiseen ympäristöön ja värivalikoimaan.

Kultti -esineitä

Nämä selkänojat, jotka on valmistettu monenlaisissa väreissä, ovat saavuttaneet suosiota ympäri maailmaa eivätkä ole menettäneet asemaansa eniten ostettujen huonekalujen luetteloissa monien vuosien ajan..

Selän kanssa

Nahkatuolit

Niille, jotka tarvitsevat enemmän aikaa pöydän ääreen, baarituolit, joissa on selkänoja ja pehmeä istuinosa, sopivat paremmin.