Kauniita ja epätavallisia sängynpäätyjä: valokuvia ja suunnitteluvinkkejä

Kodikkaus ja rauhallisuus ilmakehässä ovat tärkeimmät välttämättömät olosuhteet makuuhuoneen järjestämiselle. Huoneessa, jossa kaikki haluavat rentoutua ja olla yksin, jokaisen sisustuksen yksityiskohdan pitäisi sisältää positiivinen varaus. Olipa kyse tekstiileistä tai muista lisävarusteista, väreistä, huonekaluista tai sängynpäätyistä. Kaikki tämä yhdessä luo mukavan ilmapiirin. Ja pääty, tyylikäs ja alkuperäinen, tulee lämmön ja mukavuuden lähteeksi makuuhuoneessa..

Oranssit tyynyt beigeä päätypäätä vasten

Mikä on paras tapa sisustaa tämä sängyn osa? Kaikki riippuu mieltymyksistäsi ja kyvyistäsi. On tarpeen määrittää, mikä idea toteutetaan päätylevyn sisustuksessa..

Koska tämä sängyn osa keskittyy itseensä päähuomioon, kannattaa valita muotoilu, josta voi tulla eräänlainen aksentti makuuhuoneessa ja joka ei kuitenkaan häiritse eikä ärsytä omistajia..

Pehmeät tekstiiliset sängynpäädyt

Päätypään suunnitteluun valitaan useimmiten pehmeät vaihtoehdot. Ne luovat kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin, turvallisuuden tunteen ja ovat erinomaiset äänieristykset.

Päädyt on päällystetty tekstiileillä, nahalla tai keinonahalla. Materiaali voidaan sovittaa verhojen, maton ja muiden lisävarusteiden värin mukaan tai voit valita kontrastikankaan:

Oranssit tyynyt beigeä päätypäätä vasten Turkoosi pehmeä pääty Päässä valkoisia suorakulmioita

Perinteisesti pehmeät sängynpäädyt on koristeltu pussilla. Nämä selkäpuolet vetoavat retron ystäville:

Harmaa verhoiltu sängynpääty Valkoinen verhoiltu pääty, jossa puffit mustalla taustalla valkoinen pääty valkoisessa sängyssä

Kiharat, pehmeät päälliset, jotka on verhoiltu kankaalla, näyttävät erittäin mielenkiintoisilta:

Päädyssä painettu vaaleanpunainen kangas vihreä painettu pääty kangas

Pääty ei aina muodosta monoliittista kokonaisuutta sängyn kanssa. Tämä voi olla seinään kiinnitettävä paneeli, joka vastaa sängyn leveyttä. Taloudellinen ja ytimekäs tapa suunnitella:

Tummanharmaa kapea pääty

Massiivinen sohvan selän muotoinen pääty, joka on verhoiltu pehmeällä veluurilla, antaa makuuhuoneelle ylellisen edustavan ilmeen:

Tummanharmaa pääty sohvan selän muodossa

Kovat päädyt

Tyylikkäistä paneeleista valmistetut sängynpäädyt sopivat minimalistiseen makuuhuoneen muotoiluun. Pienet puiset sängynpäädyt lisäävät sisustuksen yksinkertaisuutta ja eleganssia:

Puinen pääty harmaalla pohjalla

Massiivisemmat korkeat rakenteet voivat aiheuttaa disharmoniaa sisätiloihin. Tämän välttämiseksi on parasta käyttää huonekaluja tai lattiaa vastaavia materiaaleja:

Korkea puinen pääty ja tuuletin

Päätypaneeliin asennettu peili ei ole vain tapa koristella sänkyä, vaan myös mahdollisuus luoda erilaisia ​​visuaalisia tehosteita makuuhuoneeseen:

Peili päässä

Kiillotetut puupaneelit toimivat hyllyinä tai telineinä eri lisävarusteille:

Kiillotettua puuta oleva pääty ja kaksi jakkaraa

Jos sängyn suunnittelussa ei ole selkänojaa, voit sen sijaan järjestää korostusseinän yksinkertaisesti maalaamalla sen kontrastivärisellä maalilla:

Ruskea seinä päähän

Sängynpäädyn muotoilu voi olla yhtenäinen eheys sisätilojen kanssa tai se voi olla sisustuksen korostuselementti. Harkitse joitain yöpöydän suunnitteluominaisuuksia.

Eklektismi – vapauden ja fantasian henki:

Ylellisyyden ystävät arvostavat tällaista makuuhuoneen ja sängynpäätyjen sisustusprojektia eklektikkona. Tämä on tila mielikuvituksen ja luovuuden lennolle..

Tiiliseinän taustalla tiukka klassinen pääty luo ihastuttavan ympäristön. Kontrastin luomiseksi voit käyttää paitsi värejä myös materiaaleja. Joten tiili kovana kylmänä materiaalina korostaa veluurin pehmeyttä ja armoa:

Violetti pääty tiiliseinän taustalla

Pehmeä harmaamustan muotoinen pääty ja huipputekniset elementit yhdistetään tyylikkäästi ja tehokkaasti:

Vaaleanharmaa pääty ja teleskooppi

Urbaanin minimalismin tyyliin puuristikko lisää luonnollisen luonnollisuuden elementtiä ja voidaan samalla sovittaa hyllyjen sijoittamisen perustaksi:

Pääty, jossa hyllyt ja turkoosi matto

Maalaismainen ja luonnollinen tyyli – kodikas yksinkertaisuus

Paksu neulomista jäljittelevät pääntuet luovat kodikkaan ja lämpimän ympäristön:

Kaksi neulottua päätypäätä

Massiivipuiset sängynpäädyt, joissa on säilynyt rakenne, sopivat harmonisesti luonnollisen tai maalaismaisen minimalismin tyyliin:

Päätylevyssä ristilaudat ja kaksi takorauta -riippuvalaisinta Kaksi mustaa tyynyä ja puinen pääty Kaksi sänkyä puisilla päätyillä

Makuuhuoneessa, jossa on maalaisperinteitä, harjattujen levyjen ovien muodossa oleva pääty näyttää ylelliseltä. Kaapissa olevat hyllyt voidaan piilottaa ovien taakse:

Vintage pääty harmaista laudoista

Etninen suunta

Etno -tyylillä on monia eri suuntauksia. Pääty, jossa on itämaiseen tyyliin kehitettyjä veistettyjä kuvioita, yhdessä sopivien lisävarusteiden kanssa luo makuuhuoneeseen erityisen kansallisen maun:

Veistetty puunruskea pääty Veistetty turkoosi pääty Valkoinen veistetty pääty

Ripustetun pitkänomaisen tyynyn muotoinen pehmeä pääty tasapainottaa kaikki skandinaaviseen tyyliin sisustetut elementit:

Riippuva pehmeä pääty

Kirkas marokkolainen koriste päätykappaleen kankaassa on tarttuva aksentti etnisessä makuuhuoneessa:

Pääty marokkolaisilla koristeilla

Boho – mukavuutta, hiljaisuutta ja vapautta

Mikään muu sisustustyyli ei yhdistä niin monia kirkkaita värejä, tekstiilitarvikkeita ja vintage -esineitä kuin bohossa. Tämän tyylin sääntöjen mukaisesti suunnitellut sängynpäädyt voivat olla hyvin rohkeita, rohkeita ja samalla luoda iloisen ja lämpimän ilmapiirin:

Raidallinen pääty ja obdaka Pääty oranssilla painatuksella ruskeassa kehyksessä

Päätylevyn rikkaiden värien lisäksi voidaan käyttää antiikkikoristeltuja puulevyjä:

Harmaa pääty ja valkoiset tyynyt

Käsittelemättömistä levyistä valmistetut ristikot lisäävät taiteellista huolimattomuutta sisustukseen:

Lattice -pääty

Tyylikäs klassikko

Makuuhuoneen klassisessa sisustuksessa pehmeät yksinkertaiset perinteiset päätylaudat näyttävät orgaaniselta. Yksi välttämätön ehto on, että tämän sängyn osan on oltava riittävän korkea:

Pehmeä valkoinen pääty ja mustat kengät Beige verhoiltu pääty ruskealla paneelilla

Veistetyt sängynpäädyt

Taideteollisuuden tekniikalla tehdyistä kuvioista tulee varmasti makuuhuoneen sisätilojen keskeinen linkki. Valkoiset takorautaelementit eivät häiritse lämmön ja mukavuuden harmoniaa makuuhuoneessa. Tällainen pääty näyttää tehokkaammalta kontrastista taustaa vasten:

Takorautainen pääty

Puusta veistetyt selkeät geometriset linjat, sängynpäädyt sopivat mihin tahansa sisustukseen. Tuloksena olevia geometrisia muotoja voidaan käyttää kehyksinä valokuvien tai värillisten koristeiden sijoittamiseen:

Mosaiikkivälineet veistettyyn puiseen päätyyn

Yksinkertaiset, ei röyhelöitä, veistetyt puuelementit lisäävät huoneeseen keveyttä ja armoa:

Kaksi valkoista veistettyä sängynpäätyä

DIY -pääty

Päätykappaleen voit järjestää itse. Sinun ei tarvitse mennä suunnittelijoiden luo tai ostaa kalliita materiaaleja. Pehmeät sängynpäädyt, jotka on kehystetty suurilla käsittelemättömillä luonnonpuiden oksilla, näyttävät erittäin vaikuttavilta:

Puun oksat päässä

Jos et pelkää rohkeita kokeiluja, voit kiinnittää odottamattomat esineet sängyn päähän. Esimerkiksi veneen airot. Eri muodon, koon, värin, tekstuurin mukaan tällaisista lisävarusteista tulee epäilemättä makuuhuoneen huomion keskipiste. Rauhallisen neutraalin värimaailman ansiosta tämä epätavallinen pääty ei häiritse rentoutumistasi. Valitsemalla muita sisustusesineitä luonnollisella tyylillä, luot makuuhuoneeseesi kodikkaan, lämpimän tunnelman kalastajakylässä:

Melat sängyn päässä

Puulevyjen ristikko on myös helppo tehdä omin käsin:

Puinen ristikko valkoisen sängyn päässä

Helpoin tapa on tehdä pehmeä pääty itse. Yleensä kankaalla peitetty vaahtomuovi liimataan lastulevyarkille. Päädyn lisäviimeistely kontrastikankaalla on erittäin käytännöllinen vaihtoehto, koska tekstiilikisko voidaan aina vaihtaa, mikä lisää sisätilojen vaihtelua:

Päätypäässä mustavalkoisia raitoja Päätylaudassa kaksi sinistä kangasta