Kaikki fantasia lasisessa keittiöesiliinassa

Nykyaikaisessa keittiössä on erittäin tärkeää, että kaikilla kalusteiden osilla on sekä koristeellisia että käytännöllisiä tarkoituksia. Hyvin jäsennelty suunnitteluprojekti auttaa luomaan mukavan ja turvallisen tilan ruokalohkoon pienin kustannuksin, mikä ilahduttaa silmiä.

Lasi esiliina

Yksi mahdollisuus lisätä tyylikkäitä yksityiskohtia keittiön sisustukseen on asentaa lasista valmistettu esiliina työtason yläpuolelle. Tällainen elementti, joka on valittu maun mukaan, houkuttelee vierailijoiden silmiä ja suorittaa samalla tärkeimmän suojatoimintonsa..

Lasi esiliina keittiössä

Mitä nyljetään?

Yksi yleisimmistä tekniikoista lasiesiliinan luomiseksi on skinalien käyttö. Valokuvatulostetut lasipaneelit ovat saaneet erityisen suosiota viime vuosina. Tämä on kätevin tapa luoda koristeellinen pystysuora lasipinta. Keittiön esiliinan lisäksi nahkoja voidaan käyttää seinäpaneeleina liukukaappien ja muiden kalusteiden sisustamiseen. Näyttää hyvältä osiona, joka jakaa huoneen vyöhykkeiksi.

Kirkas punainen lasinen esiliina Lasinen esiliina työskentelyalueella

Skinali voidaan valmistaa paitsi lasista, mutta tämä materiaali on erityisen ilmeikäs keittiöesiliinalle. Tällaisen tuotteen lajikkeista on syytä korostaa:

Lasimosaiikki työalueella Keittiöön sopiva lasinen esiliina

Lasisen esiliinan edut

Työskentelyalueen yläpuolella on mahdotonta käyttää lasia seinien koristeluun. Yksinkertaisen sävytetyn lasin tai peilin ominaisuuksiin kuuluu tarve ylläpitää enintään 70%ilmankosteutta. Myös lämpötilan laskualue on suhteellisen pieni 5-35 astetta. Työalueella, jossa on liesi, tällainen lasi menettää nopeasti ominaisuutensa..

Esiliina helvetin työtaso

Karkaistu lasi sopii paremmin tällaiseen tapaukseen. Tämä materiaali on vähintään 7 kertaa vahvempi. Tällainen pinnoite ei pelkää likaa, rasva tahroja ja muita aggressiivisen ympäristön ilmenemismuotoja, jotka muodostuvat keittiössä ruoanlaiton aikana..

Lasiesiliinojen koristeellisiin etuihin kuuluu valtava valikoima sovellustekniikoita ja erilaisia ​​kuvioita. Skinalille on ominaista valokuvien tulostus. Kuvien ja erilaisten kuvien lisäksi voit käyttää metallisen kiillon, kullan, helmen äidin tai pelkän värin vaikutusta. Tällainen ratkaisu voi muuttaa radikaalisti koko huoneen kuvan. Muusta kuin asuinrakennuksen teknisestä tilasta keittiö muuttuu suosikkipaikaksi perhejuhlille ja vieraiden vastaanottamiselle.

Neutraali lasinen esiliina Lasi esiliina keittotason yläpuolella Työalueen koristelu läpinäkyvällä lasilla

UV -tulostuksella voidaan luoda ympäristöystävällinen ja kestävä viimeistely. Tekniikka koostuu kuvion levittämisestä ei kalvoon, vaan suoraan lasiin. Tällä menetelmällä piirustus säilyy pitkään alkuperäisessä muodossaan..

Lisäksi on olemassa suuri määrä tehokkaita käsittelymenetelmiä:

Kaikki nämä menetelmät mahdollistavat tuloksena olevan keittiön esiliinan kestävän ulkoisen ympäristön vaikutuksia menettämättä kirkkauttaan..

Työalueen lasikoristelu

Toinen etu on asennuksen nopeus. Lasilevyyn levitetyn esivalitun kuvion avulla voit muuttaa keittiön tunnelmaa lyhyessä ajassa. Tuotteen kokoa rajoittaa vain sille varattu alue. Lasi voidaan puhdistaa helposti kemikaaleilla, jotta keittiö pysyy täydellisen steriilinä. Saumojen puuttuminen ei anna lian kerääntyä esiliinalle ja aiheuttaa homeen esiintymistä.

Kontrastilasinen esiliina Lasiseinäkoriste työalueella

Tämän mallin haittana voi olla korkea hinta, mutta pitkä käyttöikä kompensoi tämän. Toisen keittiön lasipinnan käytön aikana sinun on vaihdettava useampi kuin yksi laatoista tai muovista valmistettu esiliina.

Pastellilasinen esiliina Hiekanvärinen lasinen esiliina

Lasiesiliinan yhteensopivuus muiden sisustuselementtien kanssa

Toinen tärkeä lasipohjan etu on sen yhteensopivuus minkä tahansa keittiötyylin kanssa. Kun tällaisen pinnan käsittely on valittu oikein, sitä voidaan käyttää sekä korkean teknologian huoneessa että skandinaaviseen tyyliin. Minimalismiin liittyy monipuolisten yhdistelmien rajallinen käyttö. Tällaisessa keittiössä esiliinan tulisi olla yksivärinen. On toivottavaa, jos sitä ylläpidetään tätä suuntaa vastaavassa värimaailmassa. Maalaistyyli mahdollistaa kansallisen koristeen käytön. Venäläisen mökin tyylinen keittiö mahdollistaa Khokhloman tai Gzhelin jäljitelmän siirtämisen esiliinalle.

Lasiseinä työalueella 21 kirkas lasiseinä keittiössä Työpaikan sisustus lasilla

Ihanteellinen yhdistelmä olisi yhdistelmä lasipohjaa ja muita täsmälleen samalla tavalla käsiteltyjä lasipintoja. Tämä voi olla työtaso, keittiökalusteiden etuosat tai avoimet kaappihyllyt..

Luonnonlasinen esiliina

Työaluetta suunniteltaessa on tarpeen laskea selvästi ja merkitä ulostulojen ja vesijohtojen sijainti. Vain asianmukainen valmistelu on esiliinan ihanteellinen asento ja paras mahdollinen kuvio. Kun harkitset lasiseinän suunnittelua, voit antaa mielikuvituksellesi vapauden ja toteuttaa rohkeimmat ideat. Ja nykyaikaiset tekniikat auttavat luomaan tähän tarvittavat olosuhteet..