Alkuperäisiä ideoita keittiön suunnitteluun

Jokainen kotiäiti haluaisi nähdä keittiönsä paitsi toimivana, käytännöllisenä ja kätevänä työprosessien toteuttamisen kannalta, myös kodikkaana, kauniina ja modernina. Keittiön suunnittelu riippuu tietysti suurelta osin sen koosta, mutta tarjoamiamme ideoita ruoan varastoinnin, valmistuksen tai kulutuksen järjestämiseksi voidaan käyttää kaikenlaisissa keittiöissä. Etuna on, että monet lisävarusteet ja suunnittelutekniikat voidaan suorittaa itsenäisesti ilman asiantuntijoiden osallistumista ja vakavia taloudellisia kuluja. Joten ennen kuin sinulla on yli 70 ideaa keittiötilojen käytännöllisen, mukavan ja esteettisen sisustuksen järjestämiseksi..

Moderni keittiö

Huonekalusarjan lakoninen muotoilu

Aksentti keittiön esiliinalle

Ideoita tilan optimointiin ja käyttökelpoisen keittiön tilan säästämiseen

Pienissä keittiöissä jokainen neliösenttimetri on kullan arvoinen, joten sinun on käytettävä kaikki käytettävissä oleva tila, esimerkiksi huoneen korkeus. Keittiökaappien ylemmän tason sijainti katosta itsestään mahdollistaa varastointijärjestelmien määrän lisäämisen. Tämä menetelmä on hyvä keittiöissä, joissa on tavalliset huoneistot, joissa on matala katto..

Kulmaan asennettu keittiö

Sileät julkisivut katosta

Maksimi tilankäyttö

Luova suunnittelu

Jos lisäät lumivalkoisia julkisivuja keittiöyksikön sisäänrakennukseen katosta lattiaan, lisäät lumivalkoisia julkisivuja, niin säilytysjärjestelmien lukumäärä voidaan saavuttaa optimaalisesti, mutta myös visuaalinen kasvu tilaa voidaan saavuttaa.

Lumivalkoiset julkisivut

Lumivalkoiset pinnat

Valoisa keittiö moderniin tyyliin

Värikäs esiliina valkoisessa keittiössä

Ruokailutilan järjestäminen pienessä keittiössä

Jos sinulla on tilava keittiö, koko perheen ruokailutilan järjestäminen ei ole ongelma – voit asentaa tilavan pöydän. Mutta entä jos keittiön aluetta ei kutsuta muuksi kuin vaatimattomaksi? Vaihtoehtoja on monia, mutta kaikki riippuu perheenjäsenten määrästä, iästä (esimerkiksi pienet lapset ja vanhukset kokevat epämukavaksi istua baarissa) ja elämäntapaan (kuinka usein kaikki perheenjäsenet kokoontuvat aterioimaan) . Yksi vaihtoehdoista ruokailupaikan järjestämiseen on keittiön saaren työtason pidentäminen. Silloin säilytysjärjestelmien, leikkuupintojen tai sisäänrakennettujen kodinkoneiden määrää voidaan lisätä ja ruokailutila jättää keittiötilaan (älä vie ruokailutilaa olohuoneeseen).

Ruokailutila - saari

Saaren asettelu

Ekotyylin vaikutus

Kirkkaat aksenttihuonekalut

Alkuperäinen keittiösaari

Jos keittiötilassa on pulaa käyttökelpoisesta tilasta, ruokailutilan järjestämiseen voit käyttää taitettavaa pöytämallia, jossa on puoliympyrän muoto. Myynnissä on malleja, jotka voivat täysin nojata ja nojata yhdelle jalalle, sekä pöytiä, joista osa putoaa, jolloin lähes suorakulmainen pöytälevy voidaan käyttää..

Kompakti ruokapöytä

Pöytälevy aterioille

Pyöreä kannettava pöytä on loistava vaihtoehto aterian järjestämiseen pienessä keittiössä.

Keittiöalue

Pyöreä ruokapöytä

Järkevä varastointi tai käyttötilan säästäminen

Säilytysjärjestelmiä ei ole koskaan paljon, varsinkin kun on kyse keittiöstä – jokainen asunnon omistaja on samaa mieltä tämän lausunnon kanssa. Mutta riittämätön määrä keittiökaappeja ei riitä, on tärkeää järjestää varastointi siten, että käytetään mahdollisimman vähän aikaa oikean kohteen etsimiseen, vaarallisten ruokailuvälineiden ja erilaisten keittiövälineiden säilyttämiseen turvallisimmalla tavalla. Nykyaikaiset huonekaluvalmistajat tarjoavat usein meille valmiita säilytysratkaisuja-keittiökaapit, joissa on sisäänrakennetut jakajat, jakajat, pyörivät hyllyt, ulosvedettävät järjestäjät ja muut laitteet, jotka auttavat pitämään keittiötilan siistinä. Mutta on myös monia ratkaisuja, joita käytetään jo valmiissa huonekalukokoonpanossa tai jopa sen lisäksi..

Järkevä varastointi

Tallennusjärjestelmien yhdistäminen

Kulmalaatikot

Ulosvedettävä mausteteline

Kotitaloustuotteet ja elintarvikkeet, joita on käytettävä päivittäin (mausteet, öljyt, kastikkeet ja muut lisäaineet), on parasta säilyttää avoimilla hyllyillä. Silloin koko valikoima on silmiesi edessä (löydät nopeasti oikean ainesosan), eikä sinun tarvitse jatkuvasti lyödä keittiökaappien ovia. Jos purkit ja pullot eivät ole läpinäkyviä, helpoin tapa on käyttää tarroja, joihin voit kirjoittaa mausteen tai kastikkeen nimen. Kyllä, ja tämä tekniikka koskee läpinäkyviä astioita – monet tuotteet näyttävät hyvin samanlaisilta (on häpeä sekoittaa suolaa ja sokeria, pilata esimerkiksi ruokalaji).

Maustepurkit allekirjoituksin

Kontrastisuunnittelu

Epätavallinen muotoilu

Lumivalkoinen kuva

Viljapankit avoimilla hyllyillä

Neliönmuotoiset ja suorakulmaiset astiat vievät vähemmän tilaa sekä avoimilla hyllyillä että laatikoissa.

Neliönmuotoiset astiat

Kätevä ja käytännöllinen säilytys

Voit käyttää pulloja seuraavilla telineillä ja hyllyillä. Saranoitujen puisten hyllyjen etuna on, että pullot eivät ole vain turvallisessa säiliössä, vaan niissä on myös paikka lasille. Metallipidikkeet voidaan asentaa mihin tahansa – jopa seinäkaappien sivuseiniin. Säästää hyödyllistä keittiötilaa kasvoille.

Telineet pulloille ja lasille

Pullonpitimet

Mitä pidät tästä lähestymistavasta, jossa järjestät tilaa muistiinpanojen tekemiselle, reseptien kirjoittamiselle ja yleensä minitoimiston luomiseen keittiötilaan? Tarvittiin vain kynäkotelon sivuseinä ja pieni lokero (tai tarjotin) toimistotarvikkeille.

Minitoimisto keittiössä

Kirjoitusseinä

Toinen vaihtoehto mustan magneettilevyn käyttämiseksi tilaa muistiinpanoille, reseptimerkinnöille ja ruokaostoksille on minkä tahansa seinäkaapin oven sisäpuoli..

Reseptitaulu

Tavallisista tölkeistä (vauvanruokaa tai suuria säilykkeitä varten) tulee luovia ruokailuvälineosastoja käärimällä ne säkkikankaaseen. On huomionarvoista, että tällaiset koriste -elementit näyttävät orgaanisesti paitsi maalaistyylin eri muunnelmista (skandinaavinen, Provence, Välimeri), mutta myös modernissa tyylissä sisustetusta keittiötilasta..

Yksinkertainen sisustus

Järjestäjät voivat olla hyödyllisiä myös puisten tarjottimien, säiliöiden tai laatikoiden muodossa, joissa on matalat sivut. Tällaisten telineiden käyttömukavuus on se, että koko joukko tarvittavia kotitaloustarvikkeita on käsillä, oikeassa paikassa tällä hetkellä.

Kätevä järjestäjä

Kannettava puinen astia

Alkuperäinen jalusta

Tuotteille, joita ei ole toivottavaa säilyttää jääkaapissa (sipulit, valkosipuli, perunat, tomaatit, kurkut jne.), Voit käyttää erityisiä rei’itettyjä laatikoita. Ne voivat olla muovia, metallia, kudottu viiniköynnöksestä tai rottinkista.

Vihannesten säilyttäminen

Kätevä ruoan säilytys

Joitakin ideoita siitä, miten voit säilyttää erilaisia ​​puhdistusaineita ja tarvikkeita astioiden pesuun ja keittiön pintojen hoitoon, joita et halua laittaa julkisesti esille, mutta haluat piilottaa ne.

Käytännöllisiä laitteita

Puhdistustarvikkeet

Alkuperäinen säilytystila

Magneettinauhat sopivat erinomaisesti veitsisarjan ja muiden metallisten keittiötarvikkeiden säilyttämiseen. Ne voidaan kiinnittää suoraan seiniin tai varastointijärjestelmiin.

Ruokailuvälineiden säilytys

Avoimet hyllyt

Koristeelliset elementit, joissa on toiminnallinen kuormitus

Lähes mistä tahansa keittiön käyttökohteesta voi tulla koriste -elementti. Esimerkiksi alkuperäinen sekoitin – antiikki messinkiä tai kuparia, kultainen tai lumivalkoinen keraaminen – pystyy paitsi täyttämään tehtävänsä toimittaa vettä, myös koristamaan sisustusta, tuomaan omaperäisyyttä tai tukemaan keittiön suunnittelun yleistä käsitettä.

Alkuperäiset tarvikkeet

Mustat aksentit

Kirkas keittiöesiliina

Erilaisten viimeistelymateriaalien yhdistelmästä voi tulla koriste -elementti. Ja tämä ei koske vain keittiön esiliinan alkuperäistä tai silmiinpistävää muotoilua. Voit esimerkiksi yhdistää keraamiset lattialaatat tai laminaatti- tai parkettilattiat keittiön työ- ja ruokailutiloihin. Voit myös sijoittaa posliinikivitavaraa sisältävän osan takapihan uloskäynnille (vaihtoehto omakotitalojen keittiöille).

Yhdistä lattia

Hyllyt ja työtasot, jotka on valmistettu puusta, joka näyttää käsittelemättömältä (itse asiassa se on kyllästetty erityisillä antiseptisillä aineilla ja päällystetty kosteutta hylkivillä lakoilla) ei ainoastaan ​​tuo luonnollista lämpöä nykyaikaiseen keittiösuunnitteluun, vaan myös palvelee monia toimintoja.

Alkuperäiset hyllyt

Puu kaikkialla

Tee -ulostulo, joka liukuu tarvittaessa suoraan työtasosta? Mikään ei ole mahdotonta. Vain ilmeiset tilansäästöt ja helppokäyttöisyys on suunniteltava etukäteen keittiösarjan ja sen työtasojen tilausvaiheessa.

Sisäänvedettävä pistorasia

Toinen kätevä ominaisuus on työtasossa oleva reikä roskien keräämiseen. Ei ole vaikeaa päästä eroon ruoanlaittojätteestä – heitä vain kaikki tarpeeton työtason reikään, jonka alla roskakori sijaitsee.

Kätevä hävittäminen

Lähes kaikista elementeistä tulee koristeellisia, kun ne korostetaan. Kohdevalojen tai nauhavalaistuksen käyttö mahdollistaa keittiön halutun valaistustason luomisen, mutta myös huoneen erityisen ilmapiirin, kodikkaan ilmapiirin luomisen.

Alkuperäiset lamput

Hyllyvalaistus

Kontrastinen sisustus

Eläviä kasveja keittiössä

Mikään ei tuo henkeä luontoon, raikkautta ja kevät-kesän tunnelmaa edes kylminä päivinä, kuten elävien kasvien kirkkaan vihreä sisätiloissa. Ja jos nämä kasvit paitsi lisäävät kauneutta ja raikkautta keittiön suunnitteluun, mutta niitä voidaan käyttää myös herkullisien ja terveellisten ruokien valmistamiseen, ne ansaitsevat alkuperäisimmän suunnittelun. Pitkästä aikaa tavalliset kukkaruukut ikkunalaudalla eivät ole yllättyneet ketään, ja usein tämä pinta muutetaan työtasoksi. Kuinka järjestää sisäkasvien sijoittaminen ja viherkasvien viljely perheen pöydälle ja tehdä se koristeellisesti, koristamalla keittiön tilan suunnittelua?

Vihreät keittiössä

Epätavallisia aluksia vehreyttä varten

Eläviä kasveja keittiössä

Kasvit läpinäkyvissä astioissa

Vihreyttä ikkunalaudalla

Kukkaruukut sisustukseksi

Entä roikkuvat keraamiset, muoviset, lasiset ja jopa metalliset ruukut tai astiat seinään kiinnitettäviin erityisiin pidikkeisiin? Tämän seurauksena koko vihreä seinä voi näkyä keittiössäsi, ja kaikki on käsilläsi maukkaiden ja terveellisten ruokien valmistamiseen..

Vihreä seinä

Purkit yrteillä kaapissa

Alkuperäinen sisustus

Seiso yrttien kanssa

Ei-triviaali ratkaisu

Jos kotonasi ei ole lemmikkieläintä, joka rakastaa verhokiskojen kiipeämistä, tämä tapa sijoittaa ruukut sisäkasveihin voi olla sisustuksen kohokohta. Ihanteellinen aurinkoa rakastaville kasveille.

Tyylikäs pidike

Levyt kukkien kiinnittämiseen

Jos keittiön pinta -ala sallii, voit käyttää todella suuria kasveja lattiaruukuissa tai kylpyammeissa. Jopa tiukin, moderni sisustus «pehmentää» tällaisen vehreyden runsaudesta.

Valtava sisätilojen kukka