Alkuperäisen kylpyhuoneen peilin valinta

Kukaan asunnonomistaja ei väitä, että kylpyhuone tarvitsee vähintään yhden peilin. Puhumattakaan ongelman toiminnallisesta puolelta, jopa vaatimaton kylpyhuone- ja wc -sisustus voidaan koristaa epätavallisen muotoisella peilillä tai alkuperäisellä kehyksellä. Peilit voivat muun muassa laajentaa tilaa visuaalisesti, mikä on erittäin tärkeää useimpien tavallisten kaupunkiasuntojen kylpyhuoneiden kannalta..

Lumivalkoinen kylpyhuone

Puukehyksellä

Olemme koonneet tätä julkaisua varten vaikuttavan valikoiman kylpyhuoneen suunnitteluprojekteja, joissa on laaja valikoima peilimalleja, joiden ympärillä on epätavallisia kehyksiä ja koristeita. Toivomme, että erityiset esimerkit peileistä kylpyhuoneen sisätiloista auttavat sinua ja inspiroivat sinua kunnostamaan vedenkäsittelyhuoneesi tai auttamaan sinua virkistämään ympäristöä..

Useita peilejä

Epätavallinen muoto

Valaistut peilit

Tietenkin kylpyhuoneessa pitäisi olla tarpeeksi kirkas valaistus. Jos keskivalaisimen tai huoneen ympärillä olevien sisäänrakennettujen lamppujen lisäksi peilisi on valaistu, voit sen lisäksi harjata hampaita, mutta myös levittää meikkiä, muotoilla hiuksiasi ja suorittaa muita toimenpiteitä . Useat valaistustasot antavat sinulle enemmän vapautta kylpyhuoneen käytössä – voit esimerkiksi jättää peilivalot päälle vain kylpyammeessa luodaksesi romanttisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Taustavalaistu

Valaistut pyöreät peilit

Taustavalo tummalla taustalla

Tällä hetkellä valaistulla kehyksellä varustettuja peilejä löytyy laajasta myynnistä. Tällaiset mallit näyttävät erityisen edullisilta tummien tai kirkkaiden, värikkäiden pintojen taustalla..

Kehyksen valaistus

Kaksi valaistua peiliä pesualtaiden yläpuolella ovat luoneet kylpyhuoneeseen uskomattoman symmetrian, joka tuo sisätiloihin karkeutta ja järjestystä..

Kelluva peili

Peilien takatason valaistus

Kun valaistus sijaitsee peilin tason takana, tuntuu siltä, ​​että se kelluu ilmassa. Tällainen yksinkertainen tekninen ratkaisu monipuolistaa kylpyhuoneen sisustusta ja tekee siitä nykyaikaisemman..

Valaistut peilit

Suuri valaistu peili

Neon-valot

Alkuperäinen muotoilu

Ovet, seinät ja paljon muuta

Usein moderneissa kylpyhuoneissa voit nähdä pesualtaan yläpuolella olevan seinän pääpeilin lisäksi peiliset ovet, kaapin ovet ja kokonaiset seinät, jotka on vuorattu peililaatoilla tai koristeltu peilielementteillä..

Peilattu ovi

Seinillä ja ovissa

Kylpyhuoneesi näyttää vieläkin tilavammalta, jos koristelet ovia peilikalusteilla pesualtaan yläpuolella olevan peilin lisäksi. Uiminenhuoneen tila näyttää loputtomalta.

Peilin seinä

Peilipinnat

Peilihuone

Peilatut seinät kykenevät täysin hämärtämään huoneen rajat ja luomaan illuusion valtavasta tilasta ilman alkua tai loppua. Mutta tietysti on muistettava, että peilit kaksinkertaistavat kaiken – pienistä jälkeistä vesipisaroista sormenjälkiin. Siksi peilipintojen huollon tulisi olla perusteellisempaa ja tiheämpää..

Kuninkaallinen kylpyhuone

Tässä ylellisessä kylpyhuoneessa on barokki- ja rokokoo -yksityiskohtia, peilipöydän yläpuolella olevan peilin lisäksi. Käytettiin useita peilielementtejä, jotka oli riisuttu hienoon kuvioon yhden seinän ja oven koristamiseksi. Tämän seurauksena tilava huone, joka on sisustettu kuninkaallisesti sisustuksella, alkoi näyttää vielä suuremmalta ja majesteettisemmalta..

Runsaasti peilejä

Peililaattapaneeli

Peililaatoista valmistetusta paneelista voi tulla alkuperäinen suunnitteluvaihtoehto kylpyhuoneen yläpuolella olevalle seinälle. Lasipaloja voidaan järjestää vinosti tai perinteisellä tavalla. Suorakulmaiset peililevyt voidaan asentaa tiiliseinän muotoon sekä vaaka- että pystysuunnassa.

Peilatut ovet

Peilit kaapin ovissa

Peilikaapin ovet ovat loistava tapa säästää tilaa ja laajentaa vesi- ja hygieniavarastointijärjestelmiä.

Tummissa väreissä

Kylpyhuoneessa, jossa käytetään tällaisia ​​tummia värejä, peiliseinästä ei ole tullut ylellisyyttä, vaan välttämättömyys. Se laajentaa tilaa visuaalisesti ja lievittää pienen huoneen psyykkistä stressiä..

Peilit osana ikkunaa

Peilien epätavallinen sijainti tässä kylpyhuoneessa johtuu siitä, että ne ovat osa ikkunaa. Kylpyhuoneessa on niin harvoin ikkunoita, erityisesti suuria, että sinun ei pitäisi menettää mahdollisuutta saada luonnonvaloa peilien pesualtaiden asentamisen vuoksi, ja tällaiset rakenteet voivat olla hyvä tapa ratkaista tämä suunnitteluominaisuus..

Kehä

Seinän koristelu huoneen kehän ympärille voi laajentaa sen rajoja, täyttää huoneen vapaudella ja helposti.

Peilattu osa seinää

Maalaismainen tyyli

Suuret peilit

Epätavalliset peilikehykset

Alkuperäinen peilikehys voi muuttaa rajusti kylpyhuoneesi ulkoasua, varsinkin jos sisustus on neutraali ja kevyt. Koriste -elementti, kuten kehys, voi yksilöidä huoneen suunnittelun, osoittaa tyylin suunnan ja tuoda värimaailmaan vaihtelua..

Ratsastusteema

Maalaistyyli tässä kylpyhuoneessa ilmeni ratsastusominaisuuksien käyttämisestä tilan sisustamiseen. Peilin kehyksen alkuperäinen muotoilu tekee sisätilasta unohtumattoman, uskomattoman alkuperäisen.

Alkuperäinen kolminaisuus

Ylellinen klassinen kylpyhuone oli koristeltu kolmella peilillä kerralla. Avainhahmo tässä alkuperäisessä kampanjassa on peili antiikkisessa puurungossa, jossa on veistetty sisustus. Epätavallisen kehyksen vaalea patina toistettiin seinien taideteoksen koristuksessa..

Maalaistyyli

Maalaistyyli oli tämän kylpyhuoneen sisustuksen lähtökohta, ja kahden pesualtaan ja niiden yläpuolella olevan peilin välinen tila toimi keskipisteenä. Kiven ja puun yhdistelmä yhdessä tummien koriste- ja sisustuselementtien kanssa loi ei-triviaalin kuvan huoneesta..

Kolme painettua kehystä

Kylpyhuoneen lumivalkoisen viimeistelyn taustalla peilikehysten alkuperäinen painatus näyttää vaikuttavalta, kontrastiselta ja houkuttelevalta. Kehyksen koriste toimii muun muassa eräänlaisena värisillana vaalean pinnan ja huonekalujen tumman sävyn välillä..

Musta punaisella

Musta veistetty peilikehys näyttää yksinkertaisesti ylelliseltä kirkkaan punaisen seinän taustalla. Tämän valko-vadelma-mustan kylpyhuoneen kontrastinen sisustus on lumoava ja pysyy muistissa pitkään..

Värikäs kylpyhuone

Ja tämä on esimerkki valkoisesta veistetystä kehyksestä kirkkaan seinän taustalla, kaakeloitu helmiäismosaiikkilaatoilla. Tällaisen värikkään kylpyhuoneen suunnitteluun tarvittiin yhtä ikimuistoinen peilikehys..

Veistetty runko patinalla

Veistetty barokkityylinen peilikehys, keinotekoisesti vanhennettu patinalla, näyttää hyvältä klassisen tyylin lumivalkoisen kylpyhuoneen taustalla.

Punertavilla sävyillä

Puisen peilikehyksen punertava sävy sopi täydellisesti loft-tyylisen kylpyhuoneen kirkkaaseen tiiliseinään.

Mosaiikki kuvio

Tämä suuri soikea peili ei ole kehystetty kehyksellä, vaan mosaiikkilaattakuvioilla. Alkuperäinen, luova lähestymistapa peilin ympärillä olevan tilan sisustamiseen on johtanut ainutlaatuisen kylpyhuoneen sisustuksen luomiseen.

Alkuperäinen suorituskyky

Beigeillä sävyillä

Tällaisissa peilimalleissa ei ole kehystä, mutta niiden reunojen muotoilu jäljittelee tätä koriste -elementtiä. Tämän seurauksena voit koristaa melkein minkä tahansa kylpyhuoneen sisustuksen (erityisesti klassisen) samanlaisilla käytännöllisillä ja tyylikkäillä sisustuselementteillä..

Tapetti kylpyhuoneessa

Alkuperäinen pari

Kaksi pesuallasta näkyy yhä enemmän nykyaikaisissa kylpyhuoneiden suunnitteluprojekteissa. Jos tila sallii, on järkevää käyttää hieman enemmän budjettia muutaman pesualtaan asentamiseen, jotta voit nauttia eduista ja ajan säästöistä myöhemmin, etenkin aamuisin, kun koko perhe valmistautuu aloittamaan uuden päivän. Siellä, missä on kaksi pesuallasta, olisi loogista ripustaa pari peiliä kummankin päälle..

Klassinen tyyli

Klassiseen kylpyhuoneeseen, jossa on värikkäitä taustakuvia ja vaikuttavat kalusteet, kahdesta alkuperäisestä muodosta valmistetusta peilistä on tullut paitsi käytännöllinen sisustus, myös sisustus.

Puukehyksissä

Tämä peilien suunnitteluvaihtoehto sopii paremmin melko tiukkaan ja lakoniseen kylpyhuoneeseen. Peilikehyksissä käytetty materiaali on toistettu pesualtaiden alla olevissa riippuvaisissa säilytysjärjestelmissä ja ikkuna -aukon koristeluissa..

Meren tyyliin

Kahdesta alkuperäisestä peilistä on tullut kylpyhuoneen sisustuksen kohokohta merenkulkutyyliin. Sinisen ja valkoisen paletin käyttö, esiliinan mosaiikkikoristelu, köysien sisustus – kaikki toimii luodakseen ei -triviaalin kuvan huoneesta.

Ullakolla

Yhdessä epätavallisen kattokruunun kanssa, jossa on monia värillisiä elementtejä, nämä kaksi ylellistä peiliä eivät vain laimentaneet kylpyhuoneen lumivalkoista tunnelmaa, vaan myös tekivät siitä kirkkaamman, mielenkiintoisemman ja houkuttelevamman..

Monipuoliset peilit

Tummalla reunalla

Monipuoliset peilit ovat alkuperäinen muotoilu viime vuosina. Ei liian suurenmoinen muotoilu mahdollistaa niiden käytön perinteisissä kylpyhuoneen sisätiloissa, jotka vaativat vielä jonkin verran kontrastia ja vaihtelua..

Stukkikehykset

Lumivalkoiset kehykset, jotka on koristeltu runsailla stukkolistoilla, näyttävät orgaanisesti kylpyhuoneen klassiselta tyyliltä, ​​barokki- ja rokokootyylien sisustukselta. Yhdessä ylellisten kohokuvioitujen taustakuvien, lasikattokruunun ja perinteisten kalusteiden kanssa ne näyttävät tyylikkäiltä.

Taustavalo ja seinävalaisimet

Yleisimmät peilit ovat huomion keskipisteenä kaksitasoisen valaistuksen ansiosta – peilien tason takana ja seinävalaisimien muodossa.

Kuorikehykset

Kuorikehyksisistä peileistä on tullut avaintekijä kylpyhuoneessa, jossa on perinteiset kalusteet ja vastakkaiset viimeistelyt.

Kiven taustalla

Klassinen pari

Koostumukset peileistä

Tarjoamme huomionne mielenkiintoisia suunnitteluideoita kylpyhuoneen sisustamiseen peileillä. Ei-triviaalinen lähestymistapa tällaisen jokapäiväisen huonekalun käyttämiseen peilinä auttaa henkilökohtaistamaan huoneen kuvan ja tekemään siitä ainutlaatuisen, jäljittelemättömän.

Peilien koostumus

Useiden erikokoisten pyöreiden peilien avulla, jotka oli asetettu mosaiikkilaatoilla vuoratulle kirkkaalle seinälle, oli mahdollista tuoda kirkkautta kylpyhuoneen sisätiloihin ja myös koristaa aksenttipinta tehokkaasti ja poikkeuksellisesti..

Peilattu sisustus

Lattiapeilit

Jos kylpyhuoneessasi on tarpeeksi tilaa ja haluat tuoda huoneeseen ripauksen boheemiaa, ylellisyyttä ja vapautta, kokeile asentaa vaikuttava lattiapeili. Et voi vain tarkkailla heijastuksiasi täydessä kasvussa, vaan myös muuttaa kylpyhuoneen sisustusta lisäämällä ainutlaatuisuuden, erilaisuuden elementtiä.

Lattiapeili

Tilava, valoisa kylpyhuone, jossa on ranskalaisen Provence -tyylin elementtejä sisätiloissa, luotiin kirjaimellisesti tätä ylellistä suurta peiliä varten antiikkisessa veistetyssä kehyksessä.

Marmorinen kylpyhuoneen peili

Suuri lattiapeili, jossa on mattareunus, sopii täydellisesti ylelliseen kylpyhuoneen sisustukseen marmorilla. Jos talossasi on pieniä lapsia, on parempi luopua tästä vaihtoehdosta peilin asentamiseksi ja kiinnittää se seinälle..

Ripustettu kaksipuolinen peili – sisustuksen kohokohta

Haluatko tuoda kylpyhuoneesi suunnitteluun yllätystä, innovatiivisuutta ja omaperäisyyttä? Yritä integroida riipuspeili huoneen sisustukseen, joka päätoimintojensa lisäksi voi toimia huomion keskipisteenä.

Riippuva peili

Käännettävä roikkuva rakenne toimii peilinä kahdelle pesualtaalle «selkä selkää vasten» toistensa suhteen. Tämä on alkuperäinen tapa järjestää pieni tila ja mahdollisuus sijoittaa kaksi pesuallasta huoneeseen, jossa ei ole paikkaa asentaa niitä vierekkäin tai rinnakkain..

Kaksipuolinen peili

Samanlainen versio peilistä kahdelle pesualtaalle, mutta kylpyhuoneen sisätiloissa, joissa käytetään maalaistyylin ja klassisen tyylin elementtejä.