Ainutlaatuinen kylpyhuoneen suunnittelu Apple -aikamuodossa

Yhdessä lauseessa «mene kylpyyn» koko rituaali on piilotettu, mikä osoittaa tarpeen rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Halun, mahdollisuuksien ja tilavan huoneen läsnäollessa on sallittua ilahduttaa epävirallisella sisustuksella ja kalliilla viimeistelyillä..

Koska elämässä on aina paikka luovuudelle, on täysin mahdollista toteuttaa mielenkiintoisia ideoita. Laattojen koristemahdollisuudet ja uudet materiaaliversiot, joiden nähdessä mielenkiintoisia projekteja syntyy liikkeellä ollessasi, mahdollistavat yksityisen alueen muuttamisen erikoiseksi. Luovuus on kaikissa tapauksissa välttämätöntä, ja suunnittelumahdollisuuksien vertaamiseksi sinun on ensin navigoitava tarjottujen rakennustuotteiden virtaa.

Kevyt tila Tilava ja kevyt Alkuperäinen ratkaisu

Avaruusrajat on rajattu seinillä ja pystysuuntaiset rakenteet ovat koristuksessa ensisijaisen tärkeitä. Kylpyhuoneiden tarkastus, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, osoitti päällekkäisyyttä samantyyppisestä suunnittelusta aina stereotyyppiseen verhoukseen asti klassisen laattojen asennusjärjestelmän kanssa «saumasta saumaan».

Samaan aikaan tummien laattojen paneelit muuttuvat reunan rajauksen kautta vaaleaksi sävyksi ja muodostavat keraamisen pinnan, joka eroaa viereisestä vain väriltään. Käytännön materiaali kiitettävää, mutta eikö ole aika siirtyä pois malleista ja tehdä suunnittelusta ainutlaatuinen? Mikset hyödyntäisi söpöjen neliöiden koristemahdollisuuksia, suunnittelijaideoita tai omaa mielikuvitustasi?

 • jopa tekemällä kasvot kulmaan tai vinottain, on sallittua saada aikaan mielenkiintoinen vaikutus. Taitava työ näkyy erityisesti korkeilla seinillä ja kunnollisella alueella;
 • järjestelmä «juoksussa» Se perustuu seuraavien rivien siirtymisperiaatteeseen, ja se tunnistetaan tiilimuurauksella, ja se on hyvä vaihtoehto suorakulmaisille kokoonpanoille.
 • tavanomainen «shakkikenttä», yksinkertaisella tavalla, se löytyy niin usein, vaikka se näyttää vaikuttavalta kilpailevien värien vuoksi;
 • Peselee -seinät näyttävät vuorotellen samanlaisilta, erivärisiltä laattoilta, jotka on asetettu raidoiksi kaikissa yrityksissä.

Halutessasi voit löytää pyöreän muunnoksen italialaisilta suunnittelijoilta. Sama muoto on mielenkiintoinen sisällyttämällä eri halkaisijat kokoelmaan, ja kun se on valmis, seinän palapelit luovat illuusion vaahdosta, jossa on erikokoisia kuplia..

Kodikas kylpyhuone Hieno ratkaisu Seinäsuunnittelu Keskellä kunniapaikkaa

Värisuunnittelu

Herkulliset värit ja eklektinen muotoilu kestävistä materiaaleista on vähitellen muodissa. Alkuperäinen ratkaisu on laatta, jossa on kirjan selkärangan jäljitelmä. Kohokuvioidut pinnat ja kalliit kokoelmat, joissa on roiskeita keltaista tai kultaista seittiä, lisäävät värikkäitä tunteita.

Yleensä kylpyhuoneessa he hyödyntävät veden tai merikasvien teemaa. Esimerkiksi keltaiset auringonkukat eivät näytä huonommilta, ja pastoraalisiin aiheisiin on vaikea olla välinpitämätön. Perinteisesti palapelit on asetettu kulhon vieressä olevaan seinään, kehystetty yksivärisillä laattoilla ja koottu kauniiksi kuviksi. On mahdotonta olla ihailematta perhosten kiiltävää kauneutta seinillä, jotka silittävät silmiä ja luovat saman «lepattaa» mieliala. On sallittua sijoittaa ne samaan seinään tai «laimentaa» kaikessa avaruudessa.

Paneeli on trendikäs osa kylpyhuoneessa. Sommittelukuva koostuu värillisistä elementeistä ja on epätavallinen koostumus. Myydään kokonaisia ​​kuvasarjoja tietystä aiheesta. Piirustus voidaan sulkea reunuskehykseen, toistaa koko seinän alueelle tai hajottaa segmentteihin kehää pitkin erillisillä kohteilla. Meritähti- tai helmikuoret koristavat huoneen ainutlaatuisesti ja lisäävät esteettistä ylellisyyttä.

Valkoinen kylpyhuone Harmaan ja valkoisen harmonia Tiukka sisustus Huomaamaton ja tyylikäs

Kaleidoskooppinen mosaiikkisironta

Lasimosaiikki sopii sekä seinäverhoukseen että yläreunan, pylväiden koristeluun. Samalla siitä tulee lattian fragmenttien hallitseva piirre, luo koristeellisia vivahteita huonekalujen tai lisävarusteiden julkisivuun. Syynä tähän kysyntään oli materiaalin rajattomat koristeelliset mahdollisuudet..

Idean osalta on sallittua yhdistää tesserae kokoonpanon, läpinäkyvyyden ja ulkoisen kiillon suhteen. Luodut palaset näyttävät yhtä upeilta keinotekoisessa valaistuksessa ja auringon säteissä. Häikäisyn heijastuminen vaikeuttaa havaitsemista LED -radan alla ja tekee lasista läpinäkyvän luonnollisen valovirran alla.

Jopa pala neliöitä välissä yksipuolinen tila «tappaa» tylsä ​​kokemus. Välttääksesi täyspitkän seinäkoristeiden haalean vaihtelevuuden, nojaa kohti yksiväristä versiota, minkä seurauksena kiinteä pinta laimenee värillisillä lisäosilla..

Sen suosion vahvistamiseksi on aiheellista muistaa viiden tähden mosaiikkisisustus « Sheraton» tai Versacen palatsi. Osa valintaongelmasta voidaan ratkaista niputtamalla tuotteita. Ehkä se on kokoelmia sekoituksista tai väreistä «raskausarpia», tonttipaneelit, poikkeukselliset reunat, joissa on hopeaa tai kultaa.

Sisustus puukalusteilla Design Ylellinen kylpyhuone Juoni klassikoilta

Elite -muotoilu

Graniitti, meripihkalastu, travertiini, marmori … Luonnonkivi taitavissa käsissä on valmis ottamaan minkä tahansa muodon ja muuttumaan tesseraeiksi, taittuen kuvioiduiksi koristeiksi tai yksityiskohtaisiksi kohteiksi. Ei-triviaalit ideat hämmästyttävät sisällönsä, sävyjensä ja muotoilunsa lisäksi. Sisustusta edustavat myös pienet ryhmittymät, jotka muistuttavat jokikiviä tai karamelleja. Kaikissa tapauksissa monimutkainen yhdistelmä tai jopa primitiivinen muotoilujärjestelmä voi yllättää. Seinien ja lattioiden verhoamisen lisäksi niitä käytetään koristamaan pöytälevyjä, peilikehyksiä ja lamppuja..

Mitä tapahtuu keraamisille laattoille, jos ne heitetään suurella tavalla? Se on oikein, se lentää palasiksi. Etsiessään uusia muotoja suunnittelijat toistavat tätä tekniikkaa saavuttaakseen ei-triviaalin vaikutuksen ja asettavat sävellyksiä yhdistelmään palasista, joissa on kokonaisia ​​neliöitä. Tällaisia ​​paneeleja pidetään yksinomaisina ja tekijän ajatusta on mahdotonta toistaa..

Makuuhuoneen kanssa

Lasinen väliseinä

 • Italialaiset menivät pidemmälle ja julkaisivat metalli-kumi-version eri kokoonpanoissa. Tee kumipohjaan silmää miellyttävä rypytys heijastimella «puput»;
 • on mahdotonta olla mainitsematta «kulta-» lasimosaiikki. Loppujen lopuksi jokaiseen fragmenttiin on upotettu korkeatasoinen kultakalvo;
 • kuparioksidi tekee faux -akvamariinimosaiikista hämmästyttäviä, vaikka prosessi on melko energiaintensiivinen;
 • ylellinen versio on myös saatavana luonnollisesta helmi-äidistä, jolloin huone loistaa valkoisilla ja harmailla sävyillä.

Keskity tyyliin

Keramiikka ja puu Vaatimaton sisustus

Rentoutumisalue

Arvostettu viimeistely vaatii yritykselle kauniin kylpyammeen. Vaiheet voivat tarjota lähestymistavan toiveidesi mukaan. Toisessa versiossa palkintokorokkeen sallitaan laajentua rajojen sisällä ja muuttaa fontti minialtaiksi. Suihkukaapin ei pitäisi sisältyä sarjaan, ja se on parempi asentaa itsenäisesti. Varustettu lisätoiminnoilla – vesihierontajärjestelmä ja aromaterapia korvaavat SPA -salongin.

Putkityöt ovat klassisen muodon alaisia, ja vain kalliista metallista valmistetut alkuperäiset hanat osoittavat yksinoikeuden. Tämän päivän idea on tyylikkäät ripustussarjat asennuksella. Mitä tulee valkoisten saniteettirakenteiden monopoliin, sillä on monia sävyjä, jotka eroavat toisistaan ​​eri kokoelmissa..

Metallinen lisävaruste

Neuvoja

Kun ostat putkistoa, pidä kiinni asetetusta konseptista. Tällä alalla on periaatteessa kolme ensisijaista tyyliä: klassinen, «vanha mies», huipputeknologia ja johtavat yritykset tuottavat tuotteita tiettyjen suuntavektoreiden suhteen.

 • klassikot voidaan tunnistaa niiden amorfisista muodoista ja koristeellisista lisäyksistä. Gamma – beige -ruskea, valkoinen tai rakennettu sinisille sävyille.
 • huipputekniikka – linjojen ja kulmien vankka geometria, metalli, mattakromi ja pistely suhteessa sisustukseen.
 • ihailijoita «antiikin» Pidän puisista huonekaluista ja pronssista ja messingistä valmistetuista varusteista. Nykyään valikoima ei ole rajoitettu, ja joka kausi sisältää ideoita metalliin tai keramiikkaan. Muoti suosii nyt kiiltäviä huonekaluja..

Itämaisen tyylin fontit mahdollistavat monenlaisia ​​värejä, ja ne ymmärretään riittävästi harmonisessa kirjeenvaihdossa neutraalilla taustalla. Sisäänrakennettu pesuallas, jossa on marmorinen työtaso, on itsessään omavarainen ja tukee klassikoita. Yhdistämme minimalismin corianiin tai mihin tahansa valkoiseen kiveen.

Kiillotettu kiilto Klassinen yhdistelmä Värimonopoli

Kalliit luonnonkivestä valmistetut pesualtaat eivät ole kaikkien lompakolle, mutta jos sinulla on varaa lisätä Jerusalemin konglomeraatin kiillotettua kiiltoa sisätiloihin, kivettyneestä puusta, graniitista tai onyksistä valmistettuun pesualtaan, arvovaltaa koskeva kysymys ratkaistaan ​​varmasti. Suunnittelijoiden laskelmat ovat perusteltuja ehdotuksella valmistaa sarjoja keinotekoisista analogeista. Polymeerilastuista ja murskatusta kivestä valmistetut rakenteet eivät ole esteettisesti huonompia, ja niiden etuna on, että ne eivät kerää mineraalikerrostumia.

Exclusive on luotu paitsi seinäverhouksella. Huoneesta tulee erityisen mukava, jos laitat sohvan tai pehmustettuja huonekaluja, joissa on vettä hylkivä pinnoite.

Mukava yhdistelmä Ruskealla pohjalla Käytännöllinen ratkaisu Pehmeä sohva

Tietoja valosta ja väristä

Periaatteessa et voi tehdä ilman lasia ja se on aina trendissä. Liukuvat väliseinät jakavat huoneen onnistuneesti läpinäkyviksi toiminnallisiksi osiksi. Hauras materiaali liittyy valaistukseen ja voi olla osa huonekaluja ja tarvikkeita. Et voi mennä pieleen, jos ostat sisustusmalleja, joissa on himmeä tai aaltopahvi..

Kylpyhuoneen valaistus on erillinen kappale. On tapana tehdä siitä monitasoinen mielialan ja tunteiden säätelemiseksi. Vakiovalaistuksen lisäksi he käyttävät peilivaloa, järjestelmää «tähtitaivas» tai kohdevalot asetetaan lattialle.

Värin merkitys kylpyhuoneen suunnittelussa on suhteellinen käsite, mutta klassikoiden harmonia edellyttää enintään 2-3 sävyn sisällyttämistä, ja häikäisy ja kirkkaus saadaan aikaan kromiputkistoista ja lisävarusteisiin siirretyistä aksentteista. Esimerkiksi kiehuvan valkoisen kylpyammeen taustalla puuhuonekalut, vaaleanharmaat marmoriset työtasot ja keltaiset tai smaragdiset tekstiilisetit näyttävät luonnollisilta..

Stereotyypit ovat menneisyyttä. Uusi aika vaatii erilaisia ​​standardeja ja uusia ideoita. Luo kaunis ja mukava todellisuus itsellesi, erilainen kuin toinen.

Keskity aksentteihin Panoramanäköala 25