Rosor i landskapsdesign

Rosen var och förblir en av de vackraste och känsligaste blommorna, och den används naturligtvis med nöje för att dekorera landskapsprojekt. En av fördelarna med denna blomma är ett stort antal sorter och arter som kan användas för att dekorera nästan vilken personlig tomt som helst. Dessutom passar en ros i landskapsdesign perfekt i alla stilriktningar. Tänk på en av möjligheterna att göra rosen till webbplatsens nyckelfigur..

Båge med klätterrosor

Denna design, sammanflätad med lockiga rosor, ger landskapet en fräschör och speciell romantik. Du kan använda buskar av samma färg eller plantera olika rosor, och sedan kommer blommor med nostalgisk färg att göra din bakgård till en trädgård av glädje. Låt oss se hur detta kan göras..

En riktig rosenträdgård! En okomplicerad och billig båge med en lockig krämfärgad ros, en röd hibiskusbuske sprang upp i närheten och den allmänna bakgrunden är dekorerad med en rosa lockig ros, som stöds av ett staket. Ett sådant mysigt hörn är många kvinnors dröm, men det är inte svårt att göra det, inte ens i ett litet område..

Ros trädgård

Håller med, en vit ros kombineras framgångsrikt med en vit båge som ligger vid ingången till gården, och ett bord och en veranda med samma färg. Tack vare modern teknik kommer det inte att vara svårt att göra det – ett team av arbetare tar med det och installerar det på en timme. Denna designstrategi tar dig till soliga Italien.

Rosvävad bågeNästa bågdesign liknar den föregående, med den enda skillnaden att den består av flera sektioner. Detta gör att den kan användas som ett lusthus, och gungan kommer att göra resten trevligare..

Båge och rosorVilken ursprunglig användning av familjen steg! Om du planterar det bredvid ett charmigt lusthus får du härliga recensioner av förbipasserande, och han kommer själv alltid att passera genom denna oas.

Original båge under lockiga rosorHär är en annan design för inlandet av ett lanthus eller sommarstuga – en tänkt träbåge, inuti vilken det finns en bänk speciellt utformad för avkoppling. Allt är genomtänkt här, och klätterrosen dök inte upp av sig själv. Var uppmärksam på vägen till bukbuskbuskarna ger en form av högtidlighet, som liksom applåderades av en nejlika. Det är bra att njuta av dina tankar här, eller att ha ett affärssamtal..

Lockig ros på en träbågeEfter att ha visat lite fantasi kan du göra en enkel båge med egna händer eller framgångsrikt ordna den förvärvade. Låt oss se hur du annars kan applicera rosor i design..

Rosor nära staketet och väggarna

Vad är intressant med denna syn? Ett upplopp av rosenbuskar utgör en vacker häck. Bristen på höjd på rosenbusken kompenserar för de lockiga klimatiserna som upptog den övre delen. Ett sådant arrangemang av trädgården kommer inte att kräva mycket pengar – lite tid, mycket kärlek och som ett resultat ännu mer glädje och glädje..

Rosor och klimatHåller med om att en ljusrosa ros ser bra ut på en vit bakgrund.

Delikat rosa rosor på ett vitt staketEn sådan design kommer att berätta mycket om ägaren, för att skapa den kräver en tanke och kreativitet. Det finns inget överflödigt i bilden: lyxiga rosbuskar, barrträd och en gräsmatta generöst beströdd med trädbark

Rosor på en bakgrund av ekbarkEn klätterros på väggen i en byggnad ser alltid attraktiv ut. Två uppgifter löses omedelbart – och rosorna har fått stöd för sig själva, och fasaden på byggnaden har blivit mycket mer attraktiv.

Lockig ros på husets väggDelikat sammanflätning av rosa och röda lockiga rosor kommer att göra din avkoppling efter utmattande vardag ett verkligt nöje. Det är inte svårt att göra en sådan design på din personliga tomt, särskilt eftersom de ekonomiska kostnaderna för dess arrangemang är små.

Lockiga rosor på häckenDu kan också dekorera en konstgjord reservoar med rosor och beundra inte bara fisk, utan också rosor som kan planteras i blomkrukor..

Rosor runt poolenOch återigen, på höjdpunkten av mode, en rosbuske inramad av ett grönt landskap. Så du kan ordna ett parkområde och en tomt nära huset..

Rosbuske inramad av grönt landskapVilken trevlig måltid omgiven av skarlet rosor! Sätt dig vid detta bord och andas in doften av rosor blandade med doften av vin och druvor. Känner du inte för att gå upp? Andas in blommans drottnings yrande doft – en sådan middag kommer att komma ihåg länge.

röda rosor Rosor på bakgrunden av trimmade buskar

Buskar i olika nyanser av rosor ser bra ut tillsammans. En sådan rabatt bredvid ljus petunia och pelargoner i blomkrukor kommer att ge ditt hem lyx och komfort..

Rosenträdgård - sidovy rosor i blomträdgården - sidovy

Rosor i trädgården

För älskare av att gå i sin trädgård föreslås att man överväger följande alternativ för att lägga rosor till landskapsdesign. Lägg märke till hur de vita klätterrosorna formar sig till träd. Bilden kompletteras med ormbunkar och placers av laskolka längs den steniga vägen. Det är inte svårt att göra detta på din personliga tomt, och du kommer att få mycket nöje.!

Vita lockiga rosorOm du föredrar den strikta engelska stilen är det troligt att det medföljande alternativet för att placera blommor kommer att glädja dig, eftersom det inte finns många rosenbuskar på den. Ett intressant faktum är att denna stil anses strikt inte på grund av britternas likgiltighet för blommor – tvärtom! Bara för att odla rosor i det området måste du ta med jord, så deras områden med rosor är små, men välskötta.

Ros-utspädd sträng designEnsemblen av buskarna av blekrosa rosor med buskbuskar kompletterar varandra väl. En vintergrön oas lockar med sin prakt.

Rosor på bakgrunden av boxwood buskarTillvägagångssättet för arrangemang av rosor i flera nivåer är också intressant – först planteras lågväxande sorter av rosor, och bakom oss finns högre. Det viktigaste är att välja rätt sorter av rosor och deras färg..

Vägg av olika typer av rosorVi har bara övervägt vissa typer av rosor som framgångsrikt kan användas på en personlig tomt, men du ska inte göra allt enligt en mall – hitta på något eget, dröm dig fram! Om du beundrar rosor i din trädgård, görs allt korrekt..