Fasad och omgivning av ett trähus

Individualitet på vilken nivå som helst väntar latent på dess externa bekräftelse. Denna outtalade sociala överenskommelse innebär som standard bekräftelse i vardagen. Utformningen av utseendet på en enskild bostad, oavsett om det är ett trähus eller en stuga på flera nivåer, är naturligtvis ett tecken på en viss social status och smakpreferens för ägaren av denna typ av fast objekt. Resultaten här begränsas endast av kundens fantasi och kreditresurser. Nedan presenteras kortfattat några tekniker för utförandet av det inre av trähus, naturligtvis, beroende på kundens första ambitioner..

utvändig design av stugan

lakoniskt yttre

Konstgjord sten dekoration

Under installationen bör syntetiska paneler vara på ett avstånd av 1,0-1,2 cm från varandra. Annars finns det en chans att någon form av infektion tränger in i själva djupets massor. Under efterbehandlingen måste ett visst antal keramiska paneler trimmas (justeras). På grund av detta kommer det att vara nödvändigt att köpa en läggsten i förväg med cirka 12-16% mer än den teoretiska beräkningen kräver. Som ett resultat kommer inte integriteten i hela bilden av fasaden och den angränsande designen att kränkas..

För att uppnå minsta möjliga tid och energi är det klokt att blanda brickor från alla paket. Fragment av olika storlek måste sammanflätas så att gapet är utan skarp start och snedvridningar.

sten i utformningen av omgivningen i en stuga på flera nivåer

konststen i dekoration

trähus i stenmiljö

ädelsten i dekoration

element i stendesignen av ett lanthus

Fasadfinish

I allmänhet är det vettigt att prioritera utformningen av utsidan av ett trähus. De föreslagna marknadsförhållandena ger nu många möjligheter för utförandet av nästan alla imaginära alternativ. Det finns alltid en chans att få ett relativt billigt och högkvalitativt material, som dessutom helt kommer att motsvara kundens allmänna smakpreferenser. När du väljer ett specifikt material kommer det också att vara trevligt att besluta om dess miljövänliga egenskaper. Om vikten av en hälsosam miljö är prioriterad, är det vettigt att välja sidospets- eller finishstenar, vilket ger goda förutsättningar för drift med maximalt miljövänliga och positiva preferenser..

fasaddekoration med tegel

maximal naturlighet i utsidan

Sidospår

Sidoprestanda vid en viss timme har blivit en av de mest populära teknikerna. Denna metod lockar med sin enkelhet i installationen, estetiken och resultatets fullständighet, strukturens hållbarhet och hållbarhet (med en verifierad installation). Här är hela frågan i valet – metall eller plast. Den första är något dyrare, men på grund av sin fysiska natur är den inte utsatt för kritiska temperaturförvrängningar. Här är det ganska lämpligt att säga om artikeln M2, som kan installeras i alla riktningar (inte bara vertikalt eller horisontellt).

Livslängden på detta smutsavvisande foder är lika imponerande som dess miljöinertitet. Hur som helst kommer den här typen av paneler att på ett trevligt sätt imponera på ägaren av hemmet i många år efter den första installationen..

sidospår

sidospår

Människoskapad reservoar

Den stormiga och ofta kaotiska konstruktionen av enskilda bostadshus kännetecknar metamorfoserna i den ryska (och inte bara) givens ekonomiska världsbyggnad under det sista kvartsseklet. Tanken att bilda en damm eller en liten sjö på din egen plats är särskilt genomträngande under sommarens utökade värme. Enligt genomförandet av en sådan plan kommer det faktiskt att vara möjligt vid solnedgången eller soluppgången att spåra alla nyanser av överflödet av vattenytan. Även en bäck eller en liten kanal kommer att kunna återuppliva det lokala området. En damm med fisk kommer i allmänhet att vara över beröm och ur konkurrens.

litet sippra bakom huset

en transparent sjö kompletterar den vackra utformningen av förortsområdet

I tanken på att bilda en nära-damm bör man fokusera på både dess dimensioner och konturer, liksom dess innehåll. Du kan begränsa dig till en liten sjö på flera torg, som bildas av en massiv plastfilm och dekorativa stenar, i kombination med planterade växter och sniglar. Annars finns det en chans att förverkliga drömmen om en kaskad av vattendrag som harmoniskt gränsar till hela det lokala brohuvudet.

ursprunglig kontur av en mini-reservoar

konstgjord damm

I vilket fall som helst bör synen på ägaren själv, hans förväntningar, favoritkombinationer av objekt och element, landskap och fasadmotiv beaktas. Den stilistiska lösningens individualitet och den enda handskriften som utförs kommer entydigt att avslöja karisma för ägaren av huset och tomten. Friheten för ett specifikt val här begränsas i själva verket endast av avsikten med utföraren och kundens möjligheter..