Frumusețea naturală în amenajarea peisajului unei case de țară

Vă invităm să vă familiarizați cu amenajarea zonei locale a unuia dintre apartamentele private situate în afara orașului. O casă mare și spațioasă are un teritoriu la fel de impresionant, al cărui design este la fel de important ca organizarea interiorului în interiorul gospodăriei. Cea mai ușoară modalitate de a reflecta dragostea pentru viața de la țară, natură și aer curat nu este combaterea acestei naturi, ci respectarea particularităților ei, făcând doar mici ajustări.

Abundența de verdeață

Folosind plante perene – arbuști, copaci și paturi de flori nou plantate și paturi de flori, material natural pentru decorarea spațiului și zonarea unui sit, puteți crea un design peisagistic cu adevărat armonios pentru o curte privată. Sperăm că veți putea obține inspirație și idei de design interesante pentru decorarea propriilor curți, curți private sau chiar curți mici ale caselor din oraș..

La o casă de țară

Pentru proprietatea casei, decorată în stil rustic, cu o fațadă finisată cu piatră naturală, nu este nimic mai bun ca material pentru pavarea căilor de grădină decât materiile prime naturale – pietre de diferite rase. Pavarea șantierelor și a căilor cu pietriș natural este o sarcină dificilă și foarte laborioasă, atât în ​​ceea ce privește costurile de timp, cât și în ceea ce privește nivelul de profesionalism necesar. Dar, în cele din urmă, puteți obține o suprafață sigură și fiabilă, care va dura nu doar decenii, dar va deveni proprietatea mai multor generații familiale..

Pavaj pietruit

Pentru a amenaja pietruita pentru pavaj nu este ușor la rând sau conform principiului zidăriei, dar, de exemplu, într-un cerc, trebuie să aveți materiale de diferite dimensiuni și o anumită abilitate pentru o astfel de instalare de căi și platforme de grădină..

Rundă Pavaj circular

Piatra naturală este o materie primă versatilă pentru amenajarea căilor de grădină – eterogenitatea formelor, culorilor și texturilor permite suprafețelor să nu pară plictisitoare, rezistența la stres mecanic și durabilitate face ca materialul natural să fie liderul în gama sa de materii prime pentru proiectarea peisajului. Și acest lucru nu este să menționăm faptul că piatra nu este sensibilă la schimbările bruște de temperatură, o abundență de umiditate și textura sa nu este distrusă de diferite reacții chimice.

Căi de piatră

Această curte privată pare să folosească tot felul de pavaje din piatră, de la o movilă simplă de pietricele mici sau pietriș la pavarea cu piatră. Lama naturală este probabil cea mai populară opțiune pentru pavarea căilor și a locurilor de joacă în amenajarea teritoriului casei. Materialul își datorează popularitatea nu numai paletei sale bogate de culori (de la gri deschis la visiniu strălucitor), ci și rezistenței sale, cu flexibilitatea existentă pentru a lucra cu un polizor.

Design peisagistic

Accesibilitatea este unul dintre avantajele importante ale calcarului pentru placarea căilor, treptelor și aterizărilor într-o curte privată. Puteți cumpăra materialul în orice magazin de hardware care vinde materii prime pentru construcții și finisaje.

Placă pentru cărări

Traseele de grădină pavate nu acționează doar ca suprafețe sigure pentru deplasarea în curte sau parcela pe orice vreme, ci servesc și ca funcție de zonare pentru zona locală. Cu ajutorul căilor și a paturilor de flori adiacente, a paturilor de flori, este posibil să evidențiați segmente semnificative și să desemnați zone de recreere, gătit pe foc sau locuri de singurătate.

Pietre și plante

Pentru ca mișcarea de-a lungul căilor de grădină a unei curți private să fie confortabilă și sigură în orice moment al zilei, este necesar să avem grijă de organizarea sistemului de iluminare a teritoriului. Recent, cele mai populare pentru iluminarea contururilor căilor sunt lămpile alimentate cu baterii de stocare a energiei solare. Funcționarea unor astfel de dispozitive de iluminat de grădină nu vă va costa nimic, lumina care emană de la acestea nu poate fi numită strălucitoare, dar este destul de suficient să marcați limitele căilor și să luminați suprafața pe care gospodăriile vor merge în întuneric..

Lângă gard

Abordarea la terenul de sport multifuncțional, echipat pentru a juca baschet și nu numai, este realizată și din piatră naturală, dar deja ca piese solide cu cea mai mică cantitate de prelucrare. Când vine vorba de decorarea teritoriului în apropierea terenurilor de sport sau a obiectelor, este foarte dificil de făcut fără un gazon (natural sau artificial). Tocmai iarba perfect tăiată, care, cu verdeața sa invariabilă, ridică spiritul sportiv, ne menține într-o formă bună și creează o dispoziție pozitivă, chiar festivă..

Loc de joaca