Designul elegant al unei case private – soluții creative la mobilierul tradițional

Dezvoltarea unui proiect de proiectare pentru proprietatea unei case private este o sarcină dificilă. Este necesar să se ia în considerare preferințele gustative ale membrilor gospodăriei, stilul lor de viață și stilul de comportament, preferințele în paleta de culori și stilul general al camerei. Trebuie să alegeți materiale de finisare ecologice, care să îi mulțumească pe proprietari și să nu le afecteze sănătatea și mediul. Și luați în considerare o mulțime de lucruri mici care vor crea o atmosferă confortabilă și confortabilă de proprietate modernă asupra locuințelor.

Casă privată

Atenția dvs. este invitată la un tur al interiorului și exteriorului unei case private, creat într-un amestec armonios de stiluri high-tech, minimalism și elemente de țară.

Intrarea principala

La intrarea principală, puteți vedea imediat că, în ciuda aspectului modern al fațadei clădirii, elementele în stil rustic au fost folosite în decorarea acesteia, care gravitează incredibil spre utilizarea lemnului și a altor materiale naturale..

Sufragerie deschisă

Finisajul din fațadă din lemn se potrivește armonios cu suprafețele din beton

Toate în copac

Ușile mari glisante din sticlă duc la sufragerie. Acest aspect vă permite să aranjați mesele practic la aer curat..

Iluminat

Noaptea

Iluminatul de seară conferă aspectului proprietății casei un aspect misterios și ușor romantic, pictând întregul ansamblu în nuanțe calde lemnoase..

Sufragerie

Ajungând la nivelul inferior al unei case private, ne găsim într-o cameră spațioasă care include o cameră de zi, o sufragerie și o zonă de bucătărie. Absența ușilor și a pereților despărțitori vă permite să creați o senzație de infinit de spațiu care curge lin dintr-o zonă în alta. Culorile calde și neutre din întreaga cameră creează o atmosferă incredibil de confortabilă și primitoare. Elementele de interior din sticlă, oțel și piele conferă camerelor individualitate și caracter special..

Interior camera de zi

Simplitatea și concizia geometriei se diluează cu elemente decorative interesante, dar și restrânse.

Mă duc afară

Din sufragerie puteți ajunge în curtea din spate, unde se află o zonă de relaxare în aer liber sub un baldachin acoperit.

Pe terasă

Mobilierul din răchită cu perne moi, o măsuță de cafea și echipamente pentru grătar au organizat un loc confortabil pentru relaxare pe terasă.

Mobilier din răchită

Claritatea liniilor, geometria confortabilă și contrastul culorilor – acestea sunt caracteristicile de conducere ale decorului pe terasa deschisă. Prezența verdeturilor verzi în paleta generală bej și ciocolată aduce o notă de prospețime și apropiere de natură.

Odihna seara

În curtea din spate, se organizează o vatră de piatră cu șemineu și se asigură iluminatul stradal pentru un timp confortabil și sigur în aer liber seara.

Cantină

Dar înapoi la camera de zi, care este punctul focal și centrul de distribuție de la primul etaj. După câțiva pași, ne găsim în zona de luat masa, unde influența stilului rustic se reflectă în mobilier. Lemnul nobil al mesei de mese arată minunat pe fundalul scaunelor albe ca zăpada.

Masa

Incredibil de simplu, dar a reușit atractiv să integreze elemente de țară în stilul minimalist al zonei de luat masa.

Zona de bucătărie

De la sala de mese la o aruncătură de băț până la bucătărie, realizată într-un stil modern, progresiv, cu elemente de înaltă tehnologie.

Insula de bucătărie

O insulă de bucătărie cu o glugă strălucitoare deasupra ei arată puțin cosmică, dar foarte potrivită..

Bucătărie modernă

Întregul mobilier al zonei de bucătărie, de la geometria simplă a dulapurilor până la scaunele de bar cu un design laconic, sunt subordonate funcționalității și practicității. Dar această estetică ergonomică este prezentată într-un mod incredibil de atrăgător..

Șorț de bucătărie

Designul texturat al șorțului de bucătărie aduce un element de surpriză amenajării zonei de lucru. Accesoriile moderne de bucătărie cu design non-banal diluează ușor atmosfera calmă.

Dormitor

Ferestre neobișnuite

Camerele private ale proprietarilor sunt situate la nivelul superior al gospodăriei. Unul dintre dormitoare este proiectat într-un stil minimalist, cu integrare ușoară a elementelor de țară. Camera este plină de lumină naturală grație ferestrelor care au un aranjament nestandard. Finisajul ușor al dormitorului este diluat cu elemente de decor întunecate și luminoase și aplice mari pentru masă..

Baie

Dormitorul este dotat cu o baie separată cu duș. Paleta de culori calde, principiul minimalismului și claritatea liniilor continuă să domine în această parte a proprietății casei..

Cabinet

Colț de lucru

Lângă dormitorul principal este un birou, al cărui mobilier și decor sunt în armonie cu întregul conac și ne uimesc cu simplitatea și confortul minimalismului..

Al doilea dormitor

Un alt dormitor este, de asemenea, confortabil, simplu, concis și liniștit. Interiorul geometric învelit în scheme de culori incredibil de calde.

Baie luminoasă

Al doilea dormitor are, de asemenea, acces la o baie separată, cu o funcționalitate elegantă..

Balcon

Printre altele, unul dintre dormitoare are acces la un balcon deschis, care oferă o vedere plăcută a zonei înconjurătoare..