Case frumoase din lemn: exterior de lux în fotografie

O cutie obișnuită din lemn poate fi complicată cu o varietate de dependințe, astfel încât să se construiască în cele din urmă o casă frumoasă din lemn. Privind desenele copiilor, vă puteți imagina că o casă din lemn este o cutie obișnuită cu 4 pereți, care este împărțită în camere în interior. Privind la majoritatea caselor de la țară, puteți înțelege că exact asta sunt casele în realitate. În ciuda tuturor acestor lucruri, aici vă puteți arăta imaginația, puteți face o casă frumoasă cu un aspect original, iar acest lucru ne poate ajuta. o mare selecție de proiecte de case.

Când construiți o casă dintr-o casă de bușteni, nu ar trebui să vă limitați. O casă de bușteni este un material durabil care deschide noi oportunități proprietarului. Prin completări arhitecturale, puteți crea o casă originală cu un exterior frumos..

2017-12-12_22-14-36proprietate-unicăcasa mare dintr-un bar casa mare din lemn casa mare de zada casă de bușteni casa la tara casă cu două etaje din lemn casă de lemn în gri casă de lemn pe lac casă din lemn de formă neobișnuită casa din lemn cu balconcase-din-lemn-in-uk case-din-lemn-in-uk-astazi

Fereastra de golf

În zilele noastre, ferestrele dintr-o casă din lemn câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Fereastra de golf – o parte a camerei care iese dincolo de fațadă și de planul acesteia. Nu poate fi numită extensie, deoarece este doar o continuare a casei, situată într-o cameră încălzită. Fereastra de golf va face aspectul arhitectural mai atractiv, iar suprafața totală este cu câteva pătrate mai mare.

% d1% 8d% d1% 80% d0% ba% d0% b5% d1% 80 % d1% 8d% d1% 80% d0% ba% d0% b5% d1% 805

Fereastra de golf poate avea fie o formă simplă pătrată sau dreptunghiulară, fie una poligonală complexă. O fereastră cu un număr mare de colțuri distruge gândirea stereotipă, face exteriorul casei original și neobișnuit. Structural, fereastra de golf poate ieși atât la colțul unei case din lemn, cât și de-a lungul peretelui său. Datorită utilizării acestei tehnici arhitecturale, puteți crește suprafața casei, puteți crea un aspect original și puteți lăsa mai multă lumină naturală în casă, deoarece este adesea vitrata cât mai mult posibil. Fereastra de golf poate fi amplasată nu numai la parterul casei, ci și urca pe acoperiș, ceea ce va crea un aspect spectaculos, care amintește de coloane sau turnuri mici.

Într-o singură casă pot fi utilizate simultan mai multe ferestre de tip golf. Într-o parte a casei, poate fi o fereastră dublă, pe de altă parte – un etaj cu mai multe fațete și așa mai departe. În general, prezența unei ferestre de golf va putea diversifica exteriorul unei case din lemn, va aduce un val proaspăt în ea și va aduce la viață ideile originale ale proprietarului.

casă din lemn cu amenajări frumoase casă din lemn cu o zonă deschisă casă din lemn cu acoperiș plat casă din lemn cu placare de fațadă casă din lemn cu acoperiș de gresie casă din lemn cu stilizare rusticăcasă din lemn alb casă dintr-un bar în stilul original casa din lemn alb casă din lemn cu acoperiș verde casă din lemn cu plăci monoliticecasa din lemn cu finisaje originale

Pridvor și terasă

O terasă sau varietățile sale mici este o aripă care are atât o sarcină funcțională, cât și un aspect elegant. Terasa este o zonă deschisă cu un singur perete, un fel de extensie pe suporturi sau stâlpi. De sus, pridvorul este acoperit cu un acoperiș de același tip cu casa, sau poate fi ridicat separat. Terasa este deosebit de populară în regiunile sudice ale țării, deoarece este adesea caldă acolo și această zonă este folosită în mod regulat. Aici vă puteți distra cu prietenii sau rudele, puteți sta la o masă în aer curat, fie că este însorit sau noros.

Acum terasa câștigă din ce în ce mai multă popularitate; poate fi utilizată atât pe o parte a casei, cât și pe întregul său perimetru. Astfel, nu numai că schimbă aspectul unei case din lemn, ci și o înnobilează..

Casele cu verandă sunt deosebit de populare în regiunile mai reci; aici se ridică pereți suplimentari, se amenajează o zonă cu posibilitatea de a utiliza sisteme de încălzire. Nu este nevoie să confundați terasa și veranda, deoarece terasa este deschisă și potrivită doar pentru ora de vară, dar veranda este o cameră închisă, cu pereți și ferestre. Scopul său este, de asemenea, diferit, deoarece în primul rând este o cameră pentru a proteja intrarea în casă «mofturi» vremea.

casă de bușteni casă din lemn profilat casă din lemn ușor, cu gard casă din lemn ușor, cu acoperiș negru casă de bușteni întunecați casă cu ferestre mari casă cu acoperiș original casă puternic luminată o casă pentru o reședință de vară de la un bar o casă în afara orașului înconjurată de copacisunt-case-din-lemn-mai-ieftine-comparativ-cu-case-din-alte-materiale

Logie și balcon

Dacă o casă din lemn nu constă dintr-un etaj, atunci ar trebui să vă gândiți la modul în care puteți diversifica aspectul clădirii cu extensii originale. Ca element arhitectural suplimentar, puteți utiliza un balcon sau loggia..

Balconul este un fel de subtip al terasei, care nu se află la parter. O astfel de extensie rămâne adesea deschisă. Dacă utilizați un balcon într-o casă de țară sau cabană din lemn, atunci acesta poate fi nu numai un element decorativ al exteriorului, ci și un loc pentru recreere în aer liber.

În agitația orașului, balconul unui apartament are adesea un scop tehnic, servește ca depozit pentru diverse lucruri. În cazul unei case de țară sau a unei cabane de vară, nu este nevoie să o aglomerați cu gunoi, este mai bine să o folosiți pentru scopul propus, și anume, să vă angajați în odihnă pasivă. Întotdeauna va fi frumos să ieșiți pe balcon, să respirați aerul curat sau pur și simplu să admirați priveliștile din jur cu o ceașcă de cafea fierbinte. Balconul poate fi fie mic cu ieșire dintr-o cameră, fie pe întregul perete, poate avea mai multe ieșiri, atât din dormitor, cât și din camerele comune..

derevyannie_doma_iz_brusa_35-650x975 case-frumoase-din-lemn-unice-frumoase-pentru-tine

Loggia este un tip de balcon vitrat care iese dincolo de casă sau se află în interiorul acesteia. Toată diferența dintre un balcon și o logie este că balconul este deschis din toate părțile, dar loggia se închide pe două sau trei laturi..

Structural, balconul și loggia pot fi folosite ca un fel de continuare a terasei, vitrina sau veranda de la primul etaj. Cu acest aranjament, balconul are asigurare suplimentară de fixare și consolidare sub forma unei extensii inferioare.

o casă de lemn într-o zonă muntoasă casă de copaci pe un deal casă din lemn galben-maroniu casă la țară dintr-un barutilizarea buștenilor în construcția unei case casă din lemn în cascadă design frumos al unei case din lemn frumoasa casa cu scari casuta mica din lemn cu acoperis rosu casuta mica din lemn de langa laccasă cu un etaj din lemn

Chioşc

Belvedere este un tip original de extensie care va transforma o casă obișnuită din lemn într-o operă de artă elegantă. Dacă te uiți în dicționar, atunci conceptul în sine este tradus din italiană ca «vedere frumoasă». Acesta este cel care garantează acest tip de extindere, care reprezintă în exterior un fel de turn situat deasupra etajului superior. Pur și simplu, acesta este un fel de foișor care a fost așezat pe acoperișul unei case din lemn..

De fapt, belvedere este o extensie originală pe acoperișul unei case private, are o formă elegantă și un aspect elegant. Pe teritoriul Federației Ruse, este mai bine să folosiți versiunea vitrată pentru a o proteja de capriciile naturii sub formă de zăpadă sau ploaie. Acest tip de extensie este complex în construcția sa și va costa un bănuț destul de mare, dar aspectul frumos și locul confortabil de ședere merită..

În general, aș vrea să spun că o casă din lemn nu trebuie să fie o cutie banală din bușteni sau cherestea. Cu un mic efort, puteți construi o casă elegantă în care doriți să petreceți tot mai mult timp, iar vecinii și oaspeții vor fi plăcut surprinși de gustul uimitor al proprietarului, evaluând pozitiv ideile sale și implementarea lor.

proiect original al unei case din lemn proiect original de casăcasă fabuloasă din lemn casă modernă din lemncasă din lemn maro închis casă confortabilă cu fațadă iluminatăCasă finlandeză din lemn casă la țară șic casă elegantă din lemn