Case de lux în stil american: aroma vestului sălbatic

În fiecare an, un număr tot mai mare de compatrioți noștri acordă preferință stilului colonial, care își are originea la începutul secolului al XVII-lea sub influența culturii imigranților care s-au mutat în America de Nord din țările europene..

Casă în culori pastelate

Stilul se bazează pe funcționalitatea în toate și pe absența detaliilor inutile. Datorită faptului că fondatorii săi erau imigranți, particularitățile vieții lor au lăsat o anumită amprentă asupra arhitecturii clădirilor din acea vreme. Locuința tipică a unui colonist este o fermă răspândită pe o zonă vastă, unde era suficient spațiu pentru toți membrii familiei sale numeroase..

Fațada casei albe Casă tipică americană de țară

Clădirile în stil american sunt ușor de recunoscut prin trăsături caracteristice precum:

natura orizontală a plasamentului;

Proiectare conac rustic

lipsa unor fundații înalte;

Interior pitoresc al unei case de țară

un acoperiș asimetric;

Conac în stil american

două intrări: frontală și suplimentară (de obicei cu ieșire pe terasă);

Conac american spectaculos

multe ferestre, adesea decorate cu obloane;

Casă cu gazon confortabil

prezența unui garaj la parter;

Casă tipică americană

galerii în aer liber, capabile să se protejeze de vânturile puternice și de ploile persistente;

Casă cu o galerie în aer liber

o abundență de lucarne și ferestre la mansardă.

Să ne oprim asupra unor puncte interesante.

Datorită faptului că casele în stil american au o fundație joasă, nu sunt necesare trepte înalte la intrare. În acest caz, încăperile auxiliare (precum subsolul) sunt proiectate la o adâncime considerabilă. Un pridvor tipic american arată ca o zonă adăpostită. Întreaga structură este susținută de rafturi..

Interiorul unui conac de țară

Acoperișurile din clădirile americane sunt foarte originale și, într-un efort de a ieși în evidență, proprietarii de case americane acordă o atenție deosebită acestui element. Cel mai adesea, locuitorii țării preferă tipurile de acoperiș de mansardă, deoarece spațiul mansardei permite realizarea multor idei de design. În plus, puteți aranja oricând o cămară în pod. Acoperișurile înalte sau cu două ape sunt rare.

O cabană pitorească cu acoperiș în două ape

Casele în stil american creează un sentiment de spațiu. Americanilor le place când casa este înconjurată de verdeață..

Clădire în stil american

Schema de culori în care sunt susținute astfel de case este propice pentru o viață calmă măsurată cu familia: culorile pastelate sunt cel mai des folosite. Nu veți găsi aici acele excese arhitecturale care abundă în clădiri în stil rococo sau baroc. Totul este cât se poate de practic..

Pridvorul unui conac de țară

În construcția caselor americane au fost utilizate inițial acele materiale ușor de găsit în zona de construcție, adică lemn natural, piatră sau gresie. Constructorii moderni se străduiesc să ascundă complet de toată lumea textura materialului folosit în construcția clădirii. Se obișnuiește să tencuiți totul, să pictați și să coaseți bine. Cel mai adesea puteți vedea clădiri acoperite cu clapă pictată sau tapițate cu siding de vinil în diferite culori. Astfel de suprafețe pot fi ușor spălate și colorate..

Casă în culori fistic

Interiorul clădirilor în stil american este simplu și practic și, cel mai important, nu necesită costuri materiale excesive. Datorită imitării materialelor scumpe și combinațiilor de culori bine alese, se obține efectul naturalismului. Aici nu veți găsi forme arhitecturale complexe – sunt folosite nișe, arcuri, margini. Este curios că nu există colțuri ascuțite în interiorul caselor americane, deoarece îngrijirea copiilor pentru proprietarii lor este în primul rând.

Interior cu piscină

Clădirile în acest stil au un aspect special, care oferă camere separate pentru toți membrii familiei. Bucătăria este mare. Cel mai adesea, este conectat la camera de zi și se numește cameră de familie. Trebuie să aibă o masă de familie și un televizor modern..

Interiorul auster al conacului

Conform tradiției actuale, dormitorul adulților este situat la primul etaj al clădirii. În plus față de un garaj cu acces la un atelier, etajul inferior conține adesea un loc pentru echipamente de exerciții și echipamente sportive. Deasupra sunt camere pentru membri mai tineri ai familiei și băi.

Casă fermecătoare la țară

Fiecare american este foarte scrupulos în ceea ce privește designul site-ului din apropierea casei sale. Paturile de flori înflorite și peluzele verzi strălucitoare sunt situate în partea din față a clădirii. Ocolind clădirea, puteți vedea o zonă de recreere unde se află mobilier de grădină, grătar și un loc de joacă pentru copii.

Fără îndoială, interiorul casei, conceput în stil american, a fost creat pur și simplu pentru o viață fericită și confortabilă înconjurată de o familie numeroasă..