Tapet la modă pentru interiorul unui living modern

Camera de zi, ca inima unui apartament sau a unei case, reflectă caracterul și starea vieții proprietarilor. Prin urmare, este foarte important să alegeți designul și interiorul potrivit pentru camera dvs., ceea ce vă va crea o impresie. Ce «îmbrăcat» camera de zi este o carte de vizită pentru camera în sine și pentru dvs. Atunci când alegeți tapetul, trebuie mai întâi să luați în considerare ce fel de atmosferă doriți să creați și cum să impresionați..

Variante de culoare ale tapetului pentru sufragerie

Mai întâi, determină pentru tine atmosfera din sufragerie care este mai acceptabilă pentru tine. Și anume, culoarea tapetului, care stabilește tonul necesar pentru întreaga cameră. Deci, dacă doriți să vă vedeți camera de zi caldă și confortabilă, alegeți culorile calde adecvate: galben, portocaliu și roșu..

Camera de zi în portocaliu

Aici, livingul este decorat cu tapet portocaliu, care îl umple de confort, confort și bucurie, pe lângă un șemineu și multe lămpi, camera pare a fi învăluită în căldură. Într-un astfel de living nu te vei putea simți trist, aici totul respira viață și se încălzește ca soarele.

Modelul de tapet roșu va umple, de asemenea, camera de zi cu confortul dorit. Dar este important să ne amintim că roșul în sine este o culoare foarte pasională și aprinsă. Prin urmare, cel mai adesea este diluat cu alb, așa arată modelul roșu pe un fundal alb atât confortabil, cât și nu prea aprins..

Tapet în sufragerie cu un model roșu pe un fundal alb

Uneori, în anumite condiții, movul și verdele pot fi denumite calde, dar cu o prezentare corectă.

Și dacă o atmosferă rece și aerisită este aproape de tine, atunci alege tonuri reci, acestea includ: albastru și albastru.

Atmosferă aerisită și răcoroasă în camera de zi

Culoarea albastră absolut rece domnește în acest interior..

Este plăcut să fii într-un astfel de living deja, deoarece o astfel de atmosferă ne revigorează și ne umple de energie. Dar, în același timp, albastrul este o culoare foarte calmă, ajută la relaxare, calmare și predare la gândurile și fanteziile tale. Dar, deoarece această culoare în sine este prea rece, se recomandă să o diluați cu alb, poate sub forma mai multor accente..

Din nou, în funcție de situație și de designul corect, același verde și violet pot fi atribuite culorilor reci..

Tapet violet în interiorul camerei de zi

De ce violetul a dobândit statutul de frig în acest interior? Pentru că este prezentat în «Cartier» cu liliac rece și alb rece. Această combinație face ca întregul interior să pară «cu un fior».

Alegeți gri pentru a da camerei un sens neutru, vă va oferi un sentiment de calm și seninătate..

Interior camera de zi cu tapet gri

Dacă alegeți modelul negru sau negru pentru camera dvs. de zi, atunci atmosfera nu va fi nici caldă, nici rece. Probabil, poate fi atribuit neutrului, dar aici, cel mai probabil, vom vorbi despre extravaganță, unicitate și rafinament..

Model negru în interiorul camerei de zi Interior camera de zi cu culoare neagră Tapet pentru sufragerie cu model negru Fâșie neagră în interiorul sufrageriei

Dar nu uitați că, în principiu, orice culoare de bază poate arăta atât fierbinte, cât și rece. Și doar două culori nu sunt niciodată așa «duplicitar»: Portocaliu – întotdeauna cald și albastru – întotdeauna rece.

Tipuri de tapet pentru sufragerie

Pe lângă culoare, este important să alegeți tipul de tapet pentru camera dvs. de zi. O opțiune excelentă ar fi tapetul nețesut. Aceasta este o clasă de tapet care are propria bază nețesută. Materialul utilizat aici este un amestec de fibre naturale (de exemplu, celuloză) și chimice (poliester). Acesta este un tapet nețesut asemănător hârtiei. Pentru camera de zi, aceasta este o opțiune foarte practică, care are o selecție largă de palete și modele..

Tapetele din stofă, de exemplu, din catifea, mătase sau in, arată foarte șic și bogat. Acestea vor adăuga rafinament în camera dvs. de zi. De asemenea, recent, versiunile exotice ale tapetului pentru sufragerie au devenit populare. În acest caz, pereții sunt acoperiți cu materiale exotice. Adică tapetul este o compoziție realizată manual, de exemplu, din bambus, alge marine, folie sau hârtie de orez..

Model de tapet pentru sufragerie

Atunci când alegeți un model, vă puteți baza pe gustul dvs. și puteți alege modelul care vă place cel mai mult. Și puteți corela modelul tapetului cu anumite stiluri. Chiar și absența unui desen vorbește despre o anumită apartenență stilistică..

Deci, tapetul cu lumină simplă aparține stilului scandinav, precum și stilului minimalist. Aici, accentul principal nu va fi pe pereți, ci pe interiorul camerei de zi. Acest tip de tapet este potrivit pentru persoanele serioase și calme care iubesc stabilitatea și ordinea în toate..

Tapet simplu în interiorul camerei de zi

De asemenea, stilul minimalismului include tapet, unde modelul este un singur ornament care se repetă..

Ornament care se repetă în interiorul camerei de zi Tapet în stilul minimalismului în interiorul camerei de zi Tapet cu ornament în stilul minimalismului Ornament tapet în interiorul camerei de zi Ornament de șah pe tapetul din interiorul sufrageriei Interior minimalist Ornament tapet în interiorul camerei de zi Tapet pentru sufragerie în stilul minimalismului Interior luminos cu tapet în stilul minimalismului Decorarea pereților în camera de zi cu tapet cu ornament Interior confortabil, cu tapet minimalist Interior confortabil de living cu tapet cu ornament

Nu uitați să diluați un astfel de interior cu accente mai strălucitoare care să aducă puțină varietate vieții dvs. într-un astfel de living. Tapetul floral definește Provence și stilul rustic.

Tapet în stil Provence Tapet în interiorul sufrageriei în stil rustic

Pentru un stil modern pentru tineri, tapetul cu dungi este potrivit. Un astfel de interior este bine completat de mobilier modern, picturi și figurine..

Dungi în stil modern de tineret

Tapetul cu imaginea cărților arată foarte interesant. Un fel de imitație a spiritului unei biblioteci sau a unui studiu.

Tapet cu imaginea cărților din interiorul sufrageriei

Puteți lipi peste camera de zi cu un tapet foto care prezintă o pădure și puteți scufunda camera de zi într-o atmosferă de pădure..

Tapet foto în interiorul camerei de zi

Deci, ce este important să luați în considerare atunci când alegeți tapetul pentru camera dvs. de zi? Cel mai important lucru este atmosfera dorită, bazată pe preferința, caracterul, gustul și dispoziția dvs., puteți crea un living unic și de neuitat. Unde să stați va fi întotdeauna confortabil și confortabil.

Interior confortabil și confortabil în camera de zi Interior camera de zi cu tapet