Soluții de dormitor îndrăznețe în stil rustic

Deseori asociem stilul rustic în interiorul spațiilor cu o direcție rustică, elemente de cabane de vânătoare și ferme americane. Dar asta este doar vârful aisbergului. Desigur, există o anumită apartenență la țară, ale cărei particularități ale culturii, naturii și mentalității lasă o amprentă asupra direcției stilistice. Dar stilul de țară, precum și geografic, tinde să se schimbe în timp. În zilele noastre, utilizarea stilului de țară în design a încetat să aibă un caracter canonic, a devenit mai flexibilă față de nevoile și gusturile proprietarului modern..

Dormitor la țară

Stilul rustic este, în primul rând, prietenos cu mediul. Prezența materialelor naturale în construcția și decorarea spațiilor cu această orientare stil este obligatorie. Piatra brută, lemn – natura însăși dictează conceptul de design.

Flexibilitatea executării

Șemineu în dormitor în stil rustic

Este dificil să ne imaginăm un dormitor în stil rustic situat nu într-o casă de țară, ci într-un apartament de oraș. Căldura materialelor naturale, utilizarea elementelor netratate și conceptul de stil al țării în sine vă pregătesc pentru relaxare aproape de natură. Prin urmare, o tehnică de proiectare frecventă pentru un dormitor în stil rustic este amplasarea șemineului direct în cameră. Căldura unui foc adevărat va încălzi atât sufletul, cât și corpul, iar șemineul decorat original va deveni punctul focal al dormitorului.

Șemineu în dormitor Piatra si lemnul

Se numește și stilul țării «rustic», «cabana». Într-adevăr, utilizarea abundentă a lemnului și a pietrei în finisaje și elemente decorative aduce un sentiment de liniște în așezările mici..

Spațiu și confort Șemineu de piatră Vedere superbă de la fereastră

Placarea clasică a spațiului șemineului cu o piatră de dimensiuni impresionante este o mișcare de design foarte caracteristică pentru țară..

Șemineu stilizat Șemineu și lemne peste tot

Chiar dacă șemineul în sine este realizat într-un design modern și este adesea electric, atunci «medieval» decorarea cu piatră a spațiului din apropierea noastră, ne permite să uităm de progres și să ne cufundăm în căldura primordială a atmosferei pe care a creat-o.

Vatră de piatră în dormitor Șemineu mare Șemineu într-un dormitor luminos

Însăși prezența unui șemineu sau sobă în dormitor dictează utilizarea anumitor algoritmi interiori. Dacă vorbim despre mobilier, atunci este neapărat din lemn masiv, de dimensiuni impresionante și forme plăcute, netede. Dacă sunt textile, atunci cu siguranță nuanțe naturale dense, profunde și cu o textură confortabilă..

Elemente luminoase Cuptor cu piatra

În dormitoarele în care piatra și lemnul sunt utilizate în mod activ ca materiale de finisare, sunt necesare accente luminoase. Covorul sau perdelele de noptieră, cuvertura de pat sau pernele, chiar și elementele decorative mici de culori active pot adăuga o dispoziție specială camerei.

Pat sculptat Mai multe dane

Chiar și un dormitor mic poate fi echipat cu șemineu. Adesea camerele private din casele de țară sunt situate la ultimul etaj sau la mansardă, dar acest lucru nu este un obstacol în calea organizării unei vetre de piatră.

Dormitor la țară cu două sau mai multe paturi

Pentru organizarea unui pat pentru două sau mai multe persoane, stilul country este cel mai potrivit. Mai ales dacă trebuie să plasați mai multe dane într-o zonă mică și să utilizați paturi supraetajate.

Multe niveluri de lemn Dormitor pentru patru persoane

Proiecte excelente pentru dane cu mai multe niveluri sunt obținute de la specii de lemn durabile, care vor rezista mulți ani și vor da căldura lor naturală rezidenților..

Dormitor la mansardă Două paturi la mansardă

Amenajarea unui dormitor pentru două persoane în spațiul mansardei este o modalitate excelentă de a utiliza eficient întreaga zonă a unei case de țară. Amplasarea locurilor de dormit în locuri cu cea mai mare teșit este o soluție complet logică pentru un dormitor la țară.

Taburi din lemn Dormitor pentru două persoane

Designul original al tăbliei, în nuanțe întunecate, se potrivește perfect cu decorul neutru al pereților și vă permite să zonați un dormitor pentru doi.

Dormitor din lemn

Absolut «de lemn» un dormitor pentru mai multe gospodării este un exemplu viu de utilizare a stilului rustic în interiorul camerelor de zi. Aranjarea ușilor dulapului pentru porțile hambarului și «bovin» desenul de perdele și cuverturi de pat doar subliniază apartenența la stilul rustic.

Dormitor pentru trei

Un dormitor pentru trei, proiectat într-o schemă de culori calme și calde, fascinează prin ușurința și confortul său. Nu este necesar să folosiți piatră naturală pentru decorarea pereților pentru a atrage atenția asupra stilului rustic. Suficient grinzi și mobilier din lemn, textile în culori naturale și elemente decorative cu imprimeu floral.

Copaci în dormitor

Într-o astfel de cameră există senzația că nu lemnul a fost adus din pădure pentru amenajarea dormitorului, ci pur și simplu paturile au fost transferate în pădurea pădurii. Întregul interior al dormitorului de țară este saturat de o legătură cu natura..

Paturi din fier forjat

O alternativă demnă la paturile masive din lemn pot fi cadrele din oțel sau metalice pentru locurile de dormit. Nuanțele lor întunecate se repetă în tijele perdelelor și în ramele ferestrelor, în timp ce culoarea deschisă și calmă a decorului de perete servește ca un contrast excelent..

Mai multe dane Dormitor versatil Imprimare în carouri

În dormitoarele în stil rustic, puteți găsi adesea următoarea tehnică interioară constructivă – pe lângă patul mare principal, încă una sau două locuri de dormit sunt încorporate în cameră, de obicei realizate sub forma unei structuri de nivel din lemn.

Dormitor în stil rustic în culori deschise

Stilul de țară nu are reguli clare cu privire la utilizarea unei anumite palete pentru decorarea și decorarea spațiilor. Majoritatea culorilor utilizate pentru interiorul dormitoarelor în această direcție stilistică au nuanțe naturale calde. Dar, adesea utilizarea unui anumit tip de lemn dictează alegerea altor palete pentru decorul camerei..

Dormitor alb

Spațios și alb ca zăpada – acest dormitor este literalmente scufundat în lumină, numeroasele ferestre sunt foarte favorabile acestui lucru.

Nuanțe calde

Simplu și concis la prima vedere, acest dormitor conține multe descoperiri de design. Un mod interesant de a face noptiere, un decor neobișnuit de perete la capul patului, o bancă de lemn la picior – toate indică caracterul extraordinar al camerei.

Dormitor monocrom

Culorile deschise în decorarea pereților și a textilelor din dormitor acționează ca un contrast excelent cu perdelele întunecate, un candelabru din fier forjat și un tavan impresionant din lemn.

Lemn usor Tavan înclinat

Lemnul deschis, cu care sunt căptușiți pereții, completat cu textile albe ca zăpada, creează un aspect festiv, sublim, al unui dormitor în stil rustic.

Design unic

Simplitatea formelor și laconismul execuției conferă camerei un aspect senin. Designul neobișnuit al patului creează efectul agățării în aer. Lemnul din capul patului și grămada covorului în stil iarbă de la poalele patului ne readuce la motivele naturale ale stilului rustic.

Grinzi întunecate

Grinzile grele, impunătoare din lemn și mobilierul sculptat în culoare închisă trebuie să fie susținute de o decorație foarte ușoară a pereților și de materiale textile de dormitor albe..

Elemente naturale de decor în dormitorul de la țară

Într-un stil clasic sau industrial, nu ne-am putea permite să folosim ramuri de copaci sau coarne de animale pentru a proiecta camere, dar stilul rustic este literalmente creat pentru astfel de tehnici decorative..

Copaci în cap

Se pare că copacii cresc chiar lângă paturi, creând o legătură extraordinară între cameră și natură..

Imprimare copac

Lăsați copacii din această cameră să fie vopsiți doar pe pereți, dar nimeni nu se îndoiește că un astfel de interior aparține stilului rustic. O ușă stilizată ca o poartă din lemn confirmă acest lucru..

Candelabru unic

Designul unic al lămpii suspendate acționează nu numai ca un punct culminant al acestui interior, ci servește și ca punct focal pentru camera în jurul căreia se dezvoltă întregul concept de dormitor..

Vâsle

Designul neobișnuit al tăbliei cu ajutorul vâslelor din lemn nu va permite nimănui care a văzut vreodată acest interior să-l uite..

Tabla neobișnuită

Plăci în loc de tăblii de pat, mini-bănci din lemn în loc de noptiere și lumini suspendate în loc de aplice – greutatea din acest dormitor este saturată de un spirit non-banal și lipsit de prejudecăți.

Nișă din lemn

O nișă pentru un pat, căptușită cu lemn, poate fi găsită, poate, doar în stil rustic. Elementele de decor luminoase și textilele colorate mențin doar o atmosferă rustică, festivă-pozitivă..

Textile strălucitoare

Utilizarea ramurilor de copaci și a coarnelor pentru mobilier și decor este o modalitate destul de obișnuită de a oferi unui interior un stil și mai rustic, cu o notă de caracter de cabană de vânătoare..

Decor neobișnuit

Originalitatea execuției este motto-ul interiorului acestui dormitor în stil rustic. Un element de decor neobișnuit deasupra patului, ramuri de copaci ca tije de perdea, lămpi de masă unice și textile realizate manual – acest interior poate fi considerat pentru totdeauna.

Creativ

Coarne de cerb deasupra patului, un scaun de răchită cu o formă bizară, utilizarea blănii pentru decorare și multe altele – un dormitor cu un astfel de interior pur și simplu nu vă poate lăsa indiferent.

Sub acoperiș

Originalitatea acestui dormitor de țară nu se află doar în locația sa la mansardă, ci și în designul interesant al mobilierului cu ramuri de copaci, în ușile masive cu balamale forjate și o combinație subtilă de diferite tipuri de lemn într-un singur interior..

Dormitor și budoar