Reparați-vă sala de bricolaj

“Eh, este timpul să renovăm. Mormane de gunoi, o grămadă de praf, sunetele unui pumn și alte delicii conexe … Cu siguranță fiecare începător “Acasă” constructorul are gânduri similare. La urma urmei, repararea holului cu propriile mâini este întotdeauna un cost și o problemă. Și nu poți să te certi, chiar este. Desigur, puteți angaja specialiști în acest domeniu și vor face cu plăcere totul pentru dvs. Dar, judecând după reclama unei companii de construcții necunoscute: “ne punem conștiința” este mai bine să faceți reparația sălii cu propriile mâini. Și o astfel de întreprindere este destul de fezabilă, principalul lucru este abordarea și dorința corecte. Să ne dăm seama împreună cum să facem reparații în hol. O fotografie și un proces detaliat vă vor ajuta să faceți totul fără defecte.

Hrușciov Camera de zi interioară Hrușciov Opțiuni de reparații pentru sala din Hrușciov Foto renovare apartament Hrușciov Idei de renovare a sălilor Sala după renovare Fotografie de proiectare renovare hală Renovarea holului din fotografia casei Renovare frumoasă în sala foto Proiectare renovare hală 18-20 mp Renovarea sălii 18 mp Camera de zi 8 mp Idei de renovare a sălilor Amenajarea sălii Renovarea holului din apartament Renovarea holului din fotografia apartamentului Reparați-vă sala de bricolaj Cum se fac reparații în hol Reparația sălii cu mâna ta foto Frumoasă renovare a sălii Iluminat Iluminat în sufragerie Fotografie iluminat camera de zi Iluminarea tavanului în camera de zi Design iluminat camera de zi Iluminat în interiorul camerei de zi Iluminat plafon fotografie cameră de zi Iluminarea în hol Opțiuni de iluminare a camerei de zi Mobilier Mobila de hol Fotografie mobilier hol Cum să aranjați mobilierul în hol Mobilier tapițat mobilier de hol Ce mobilier să alegi pentru hol Cum să pui mobilier în hol Mobilier tapițat în interiorul camerei de zi Mobila pentru holul din apartament Fotografie de mobilier tapițat pentru hol Mobilier de perete în hol Stiluri Stil Art Deco în sală Stil clasic în sală Stil loft în hol Stil minimalism în sală Stil modern în sală Stilul Provence în sală Stil Shabby Chic în sală Stil japonez în sală

De unde să începeți renovarea sălii

Procesul de reparare a oricărei încăperi include mai multe etape:

Mai mult, corpul principal de lucru este în față: aici trebuie să fii mai atent și mai precis. Este necesar să vă gândiți cu atenție la cum să reparați sala în mod eficient și cât mai repede posibil..

Să începem de la tavan

Tavanul din gips-carton în hol Tavan pictat în hol Tavan modular în hol Tavan întins în hol Tapet pe tavan în hol Placi din polistiren din hol

Un punct important: dacă plafoanele sunt suspendate sau suspendate, acestea ar trebui transferate în ultima fază a reparației. O mare varietate de materiale pot fi folosite în cameră, în funcție de design. Acesta ar putea fi:

 • Tapetarea este una dintre cele mai economice opțiuni. Varietatea de specii și culori încurajează ideile creative atunci când alegeți un design de cameră.
 • Pictura – dintre avantaje, se poate evidenția un cost redus și o paletă largă de culori. Cea mai optimă opțiune pentru repararea bugetului.
 • Plăcile din polistiren expandat sunt o opțiune simplă și economică pentru finisarea tavanului. Cu ce ​​seamănă? Nu-i rău, nimic mai mult.
 • Tavan suspendat – există mai multe tipuri:

Concluzie: un plafon din gips-carton și chiar cu iluminarea corectă se situează pe primul loc în popularitate în rândul populației. Acest lucru nu este ciudat: practic, frumos și cu un bun raport calitate-preț. Un tavan întins este, de asemenea, o opțiune bună. Tapetul și pictura vor fi cea mai bună soluție pentru reparațiile bugetare.

 Pereți

Tencuială decorativă pe peretele din hol Piatra decorativa in interiorul holului Tapet în interiorul holului Panouri din lemn în interiorul holului Pictură în interiorul sălii

În funcție de design și, desigur, de resursele financiare, finisarea poate fi realizată dintr-o mare varietate de materiale. Să le luăm în considerare pe cele mai populare:

 • Pictură – aplicată pe pereți perfect plati. Are o mare varietate de specii, fiecare cu propriile sale calități unice. De fapt, vopseaua poate decora perfect o cameră: diverse desene pe pereți, fie că sunt flori, animale sau alte obiecte interesante, transformă camera dincolo de recunoaștere..
 • Tapetarea este un material versatil, cu o bogată varietate de tipuri și diverse texturi. Imaginile de fundal se găsesc pentru orice gust și buzunar: de la cele mai bugetare la cele mai scumpe. Nu au nevoie de prea multă introducere. Opțiune excelentă pentru sală.
 • Tencuiala decorativa – folosita ca finisaj de perete. Capabil să adauge rafinament și estetic camerei. Câștigă rapid popularitate, deoarece cu siguranță mulți dintre noi am auzit despre “Tencuială venețiană”, și acesta este un fel de tencuială decorativă. Opțiune bună pentru sală.
 • Gips-carton – capabil să ascundă defecte și nereguli în pereți, să ascundă cablurile, ventilația, conductele și chiar materialele pentru izolare. Dacă pereții sunt foarte curbați, cel mai bun mod de a le nivela este. Vopseaua, tapetul și alte materiale se potrivesc perfect pe gips-carton.
 • Panouri de perete – pot fi realizate din lemn sau PVC (plastic). Lemnul este un material natural și arată frumos pentru toate. De asemenea, plasticul arată minunat, dar nu este potrivit pentru hol, deoarece familia petrece mult timp aici și respirația de PVC nu este o idee bună. Apropo, există mai multe tipuri de panouri:
 • Piatra decorativă este cea mai neobișnuită opțiune pentru decorarea unei camere. Scump? Da! Practic? Nu! Frumoasa? Foarte! Prin urmare, dacă bugetul dvs. vă permite – de ce nu. Există multe tipuri diferite de pietre care pot oferi un aspect cu adevărat unic și inimitabil sălii..

Concluzie: totul depinde de designul localului sau de bugetul proprietarului. Nu poate fi sigur să spun asta “pictura este standard și nu frumoasă, ci panouri … sau tencuială … sau tapet scump”. Nu, folosind puțină imaginație, poți transforma orice material în “capodoperă de decor”, mai ales că toate sunt grozave pentru sală.

Podea

Laminat în interiorul holului Linoleum în interiorul sălii Etaj autonivelant în interiorul holului Placi din interiorul holului Podea din plută din interiorul holului Parchet în interiorul holului

Următoarea etapă de renovare în hol este podeaua. Următoarele materiale sunt cele mai populare atunci când decorați o cameră:

 • Laminatul este un material de înaltă calitate și relativ ieftin. Capabil să imite orice specie de lemn. Este destul de popular atunci când decorați podeaua din hol, deoarece are un raport bun preț / calitate..
 • Parchetul este un material ecologic din lemn natural. Parchetul nu are nevoie de prea multă introducere: materialul natural cald poate transforma orice cameră. Dar, datorită costului ridicat și complexității instalării, nu se găsește atât de des în apartamente. În general – soluția ideală pentru sală: frumoasă, naturală și caldă, tot ce aveți nevoie.
 • Podea din plută – realizată din scoarță de stejar de plută, care are proprietăți de izolare termică și fonică. O opțiune foarte bună, în special pentru cunoscătorii materialelor ecologice.
 • Linoleum este un material versatil care are o mare varietate de tipuri. Textura poate imita orice opțiuni: piatră, diverse modele sau chiar parchet. Nu este cea mai bună opțiune pentru public.
 • Podea autonivelantă – are o suprafață perfect netedă și fără sudură. Caracteristica exclusivă a materialului este abilitatea de a aplica desen 3D.
 • Plăcile ceramice sunt extrem de rare în hale, aproape niciodată. Acest lucru nu este ciudat, pentru că cine are nevoie de material scump și rece, care să fie, de asemenea, rezistent la apă, acizi și alți agresori din hol? În orice caz, este considerat un material rece, prin urmare, atunci când puneți în avans, se recomandă conectarea sistemului de încălzire prin pardoseală.

Concluzie: parchetul este cel mai bun pentru hol, apoi parchet laminat sau plută, bine, în cel mai rău caz, linoleum.

Luați în considerare opțiunea de a repara holul din videoclip

Dacă efectuați pentru prima dată o renovare a sălii proprii, fotografiile și instrucțiunile pas cu pas vă vor ajuta să obțineți efectul maxim în implementarea unei varietăți de idei..