O gamă largă de plăci pentru o toaletă mică

Dacă intenționați să reparați sau să reconstruiți o baie și vă aflați în etapa de selectare a plăcilor ceramice pentru decor, atunci această publicație este pentru dvs.! O cameră mică, care ca nici una nu are nevoie de un mediu curat, chiar steril – ideal pentru decorarea suprafețelor cu gresie. Plăcile de ceramică, piatră, mozaic sunt un material suficient de rezistent și durabil, ușor de întreținut și de instalat. Plăcile ceramice sunt prezentate într-o gamă largă de palete de culori, disponibile cu modele, umflături texturate, oglindă, suprafețe de sticlă. Dar cu cât alegerea de modele și culori, producătorii ne oferă, cu atât este mai dificil să luați decizia corectă și să alegeți o opțiune pe placul dvs., care vă va încânta cu aspectul ei de mai mulți ani..

Interior luminos pentru toaletă

Culori contrastante

Sperăm că selecția interioarelor de toalete mici, în decorarea cărora, într-un fel sau altul, este acoperită cu faianță, vă va inspira la propriile exploatări în cadrul renovării planificate. Exemple specifice de combinații de culori, locația și configurația plăcilor vă vor permite să prezentați acest model sau altul în propria baie.

Culori calde

Fundal pentru o oglindă vintage

Să ne uităm la exemple de proiecte de design reale, ce tipuri de plăci pot fi utilizate pentru finisarea suprafeței într-o toaletă mică, cum să combinați cel mai bine soluțiile de culoare și textură în spații mici.

Placi lucioase

Gresie mozaic pentru placare baie

Plăcile mozaice au o serie de avantaje față de plăcile ceramice convenționale – sunt potrivite pentru placarea nu numai a suprafețelor plane, ci și a planurilor concav, arcuit, convex, asimetric. Din plăci de mozaic, puteți așeza ornamente, modele geometrice și panouri gata făcute cu imagini. Plăcile mici de mozaic sunt realizate din ceramică, sticlă, cu suprafețe din oțel oglindite, individual sau în blocuri finisate.

În culori vii

Nuanțe pastelate de mozaicuri

Pentru camerele mici, o paletă de culori deschise este cu siguranță de preferat, vă permite să extindeți vizual spațiul și este mai ușor de transferat din punct de vedere psihologic în zonele mici. Paleta de gresie mozaic bej deschis a devenit o alegere bună pentru finisarea unei băi mici.

O abundență de suprafețe oglindite

Într-o companie cu pardoseală de marmură și o mulțime de suprafețe oglindite, plăci de mozaic în tonuri neutre și reci, au creat un interior de baie ultra-modern. Design non-banal al chiuvetei, plafon oglindit, sistem de iluminare încorporat – totul funcționează pentru a crea un cadru futurist pentru o cameră mică.

Perete întunecat și bogat

Culoarea întunecată și bogată a peretelui mozaicului de accent pe fundalul finisajelor albe ca zăpada, a corpurilor sanitare și a obiectelor de decor arată luminos, impresionant, activ.

În tonuri argintii

Un alt perete mozaic de accent, dar într-o versiune mai calmă, deși multicoloră. Mozaicul arată foarte avantajos împreună cu suprafețele oglinzite și luciul unei plăci simple pe peretele adiacent..

Gresie porțelanată pentru pardoseli și multe altele

Gresia porțelanată este o placă ceramică de înaltă rezistență, de regulă, este utilizată pentru placarea podelelor, dar recent utilizarea acestui material de finisare rezistent pentru pereți câștigă popularitate..

În gri închis

Perete din gresie porțelanată

Gresia porțelanată este foarte convenabilă pentru placare. De regulă, plăcile din acest material durabil sunt mai mari decât ceramica obișnuită, iar decorarea pereților se face mult mai repede. Varietatea de tonuri și culori vă permite să găsiți o opțiune potrivită pentru orice stil de interior.

Nuanțe naturale

În nuanțe calde, gresie porțelanată, care trece ușor de la pardoseală la pereți, este decorată cu o margine de mozaic în jurul perimetrului. Partea superioară a pereților, vopsită într-o nuanță naturală, a completat armonios imaginea interiorului băii, plăcută din toate punctele de vedere..

Lemn și ceramică

Acesta este un caz rar când un designer decide să folosească o pardoseală din lemn pentru placarea podelei și pune o țiglă din gresie porțelanată pe placarea unuia dintre pereții toaletei. Rezultatul este un design strict, nu neobișnuit, al unei camere utilitare..

Cu mortar întunecat

Paleta ușoară a toaletei

Culori neutre

Pentru toți proprietarii care caută un finisaj minimalist și neutru în spațiile utilitare, placarea tuturor suprafețelor cu gresie porțelanată cu luciu mediu este o alegere bună..

În tonuri roșii

Gama alb-gri a unei băi

În culori închise

O opțiune similară pentru a face față tuturor suprafețelor cu un singur tip de țiglă, dar în culori mai întunecate, naturale. Într-o astfel de cameră, va trebui să acordați o atenție specială iluminării, altfel un spațiu mic cu o paletă destul de întunecată va fi psihologic «zdrobi» pentru membrii gospodăriei.

Art Nouveau

Gresia porțelanată cu imitație a suprafețelor din lemn este o culoare destul de populară pentru interiorul modern al băilor și toaletelor.

Gri și lemnos

Lemn decolorat

Un exemplu similar de țiglă, dar în culoarea lemnului decolorat. Dacă, cu spațiul cabinei de duș, este evident că este necesar să acoperiți toate suprafețele, atunci în zona toaletei, plăcile pot fi salvate prin vopsirea unuia dintre pereți cu vopsea pe bază de apă sau lipirea tapetului.

Toaletă și duș

Plăci texturate – o abordare originală pentru finisarea suprafețelor de toaletă

Plăcile sculptate convexe, de toate tipurile de culori și forme, sunt prezentate în prezent într-o gamă largă de la producători. Cu ajutorul său, puteți adăuga nu numai culoare, ci și varietate texturată în designul toaletei. Costul plăcilor texturate este de obicei puțin mai mare decât modelele obișnuite din ceramică netedă, dar efectul produs de pardoseală merită..

Zidărie pestriță

Placi texturate

Cu ajutorul plăcilor texturate multicolore, puteți îmbrăca un perete accent, vopsi sau lipi pe restul suprafețelor cu tapet simplu. Imaginea camerei va beneficia doar de acest lucru, iar bugetul dvs. financiar va fi salvat..

Poliedre

O altă opțiune pentru executarea unui perete de accent folosind plăci lucioase texturate. Ceramica multifacetată de culoare bogată nu numai că a adus luminozitate în interiorul toaletei, dar a ridicat și gradul general al camerei..

Placi din sidef

Plăcile originale din sidef pot decora o baie în stil clasic sau baroc. Lemnul închis și contrastant al mobilierului și ușilor a subliniat doar nobilimea culorii plăcilor texturate..

Placi multicolore – adaugă luminozitate unui spațiu utilitar

Plăcile cu un model sau ornament au fost folosite pentru placarea pereților de atât de mult timp încât este deja dificil să se găsească originile acestui material de finisare strălucitor și non-banal. Cu ajutorul plăcilor colorate, puteți crea orice dispoziție a toaletei, evidenția zonele de accent, subliniați perimetrul sau obiectele interioare individuale, instalațiile sanitare.

Stil patchwork

Utilizarea plăcilor patchwork pentru placarea întregului spațiu al unei camere mici nu este doar costisitoare, ci și prea colorată. Dar pentru finisarea suprafețelor individuale, în special a zonelor supuse celei mai mari expuneri la umezeală și poluare, plăcile ceramice cu model sunt ideale. Un model de plăci pestrițe aduce o varietate de culori în baie, conferă camerei o dispoziție și o lumină pozitive.

Plăci ornamentale

Una dintre opțiunile pentru utilizarea plăcilor ornamentate este decorarea unui perete de accent. În acest caz, un interior luminos și original este prevăzut pentru toaletă.

Placi multicolore

Mai multe culori saturate strălucitoare pe o singură suprafață vă vor oferi un grad ridicat de interior. Un perete accent va arăta avantajos atunci când este combinat cu finisaje deschise și culori neutre..

Ţiglă «Subteran» pentru o baie – un clasic al genului

În țara noastră, puteți auzi adesea un alt nume pentru acest tip de țiglă dreptunghiulară – «porc». Cu ajutorul plăcilor ceramice, din piatră, marmură, granit, sticlă, oglindă, se pot îmbrăca suprafețe care imită zidăria. Aceasta este o opțiune tradițională pentru finisarea suprafețelor băilor și a toaletelor, șorțurilor de bucătărie și nu va demoda niciodată. Puteți fi sigur că renovarea băii dvs. va fi relevantă pentru mai mulți ani..

Gresie lucioasă închisă

Placi lucioase de culoare gri închis «Subteran» cu mortar maro pentru a se potrivi elementelor din lemn – un tip practic și original de finisare a suprafeței toaletei. Pe fundalul plăcilor întunecate, instalația albă ca zăpada arată și mai mult ca zăpada.

Plăci de marmură

Plăci de marmură «Subteran» pentru căptușirea spatei unei băi și a unei culori similare, opțiunea mozaic pentru pardoseală este o alegere bună pentru o cameră de dimensiuni modeste. Clasicele de lux sunt mereu în tendințe.

Plăci oglindă

Opțiunea oglindă «porc» nu numai că va decora interiorul băii, ci și va extinde vizual spațiul. Adevărat, suprafețele oglinzilor necesită mai multă îngrijire decât omologii lor mat și lucios..

Placi în culori pastelate

Placarea de perete deasupra suprafeței de lucru a băii, în culori pastelate blânde, a făcut ca schema de culori generală a camerei să fie și mai sofisticată și mai sofisticată..

Amenajare verticală a plăcilor

Dispunerea verticală a zidăriei de țiglă «Subteran» a diversificat atmosfera albă ca zăpada unei băi mici. Un mortar întunecat care se potrivește cu podelele din lemn a făcut ca cărămizile verticale să iasă în evidență.

Plăci albe ca zăpada

Nu luați în calcul numărul proiectelor de proiectare a spațiilor utilitare la care au participat plăci albe ca zăpada «Subteran» cu un mortar similar. Bordurile cu plăci de mozaic, utilizate pentru pardoseală, și imaginile animaliste au diluat paleta de lumină a băii.

Ţiglă

Șorțul este cu gresie

Un alt mod tradițional de a decora pereții unei băi este placarea cu plăci albe ca zăpada. «Subteran» cu un mortar închis la aproximativ mijlocul suprafețelor, dar de fapt pictura este într-o nuanță neutră, care poate fi repetată în accesorii sau articole de decor.

Perete cu accente cu gresie

Și din nou familiar tuturor «cărămizi» plăcile arată demne într-o campanie cu mortar alb ca zăpada, prezentând în curtea noastră imaginea ideală a unei camere mici, practică și îngrijită.

Plăci de marmură

Plăci de marmură «Subteran» pentru decorarea unei toalete în tonuri calde de bej va fi un plus excelent, aducând o notă de lux și nobilimea materialului natural în spațiul unei camere utilitare.

În tonuri de albastru

Placi lucioase «porc» diferite nuanțe ale aceluiași sector de culoare – o opțiune excelentă pentru o cameră mică. O astfel de finisare va dura mult timp, iar întreținerea va necesita modestă.

Stil Loft

Aspectul îmbătrânit al plăcilor scufundate este alegerea perfectă pentru un perete de accent într-o toaletă în stil mansardă..

Placi de sticla

Plăcile de sticlă albastru deschis au devenit un decor al acestui interior alb ca zăpada, care ar putea trece pentru o cameră sterilă. Chiar și o cantitate mică de spațiu cu gresie și faianță poate schimba întreaga imagine a toaletei..

Finisare combinată cu plăci

Utilizarea plăcilor de diferite culori și texturi pe aceeași suprafață este o opțiune bună pentru o varietate de interior de baie.

Combinarea plăcilor

Cartier de succes al plăcilor lucioase «Subteran» și plăcile multicolore texturate aduceau armonie în decorul unei toalete mici. În ciuda utilizării nuanțelor neutre, camera arată luminoasă și primitoare..

Pietricele și ceramica

Nuanțele maro roșiatic de gresie porțelanată și piatră de pietriș utilizate pentru finisajul combinat creează o imagine interesantă a camerei. Designul original al chiuvetei a finalizat aspectul non-banal.

Ceramică și mozaic

Plăcile de ceramică și mozaic se completează perfect, discret, dar unirea memorabilă se potrivește armonios în interiorul unei toalete mici, cu o instalație albă ca zăpada într-o formă originală.