Mobilier modern în interiorul camerei de zi

În orice apartament, camera de zi este inima casei. De asemenea, camera de zi este chipul fiecărei familii, aici primiți oaspeți, aranjați sărbători și petreceri. În această cameră toți membrii gospodăriei se reunesc pentru a se uita la televizor sau doar pentru a discuta. Prin urmare, interiorul camerei de zi ar trebui să fie frumos, confortabil și confortabil, astfel încât să fie plăcut doar să fii acolo..

Interior confortabil din living Mobilier confortabil în camera de zi

Pentru sufrageria lor, fiecare familie își alege propriul design, propriul interior, alegând un stil în funcție de dorința sa, de caracterele gospodăriei, de preferințe și, desigur, de finanțe. Nu există restricții clare sau reguli cu privire la modul de a face un living bun, principalul lucru este că totul este selectat într-un anumit stil, confortabil și confortabil. Când creați interiorul unei camere de zi, vă puteți întruchipa toate fanteziile și ideile, puteți experimenta cu o varietate de soluții arhitecturale sau de design diferite, dar nu uitați de compatibilitate.

Cel mai important lucru care determină camera de zi este mobilierul, în principiu, poate fi orice, depinde de gustul proprietarilor, dar principalul lucru este că mobilierul este confortabil, confortabil și creează o atmosferă de confort și relaxare. Schema de culori poate fi, de asemenea, oricare, dar nu ar trebui să permiteți culoarea «dezacorduri». Întrucât camera de zi ar trebui să fie confortabilă și plăcută, nu ar trebui să existe bibelouri în ea, de exemplu, nu este nevoie să o supraîncărcați cu mult decor, mobilier voluminos, deoarece aceasta ascunde spațiu, mai ales dacă aveți o cameră mică ..

Puteți diversifica stilul aplicând zonarea ușoară, acest lucru va aduce un pic de poftă în interior, dar nu va încălca armonia generală.

Zonare ușoară în interiorul camerei de zi Confort și confort cu zonarea ușoară

Culoarea albă clasică din sufragerie va crea un sentiment de puritate, puritate și prospețime, în timp ce notele de plante negre și verzi vor adăuga veselie. Pentru un astfel de interior este potrivit mobilierul tapițat voluminoase (dar nu prea). Canapele și fotolii în care vă puteți scufunda în combinație cu designul general vor deveni personificarea harului și a artei.

Stil alb clasic în interiorul camerei de zi

Lemnul, unic și de neînlocuit în lumea modernă, vă va face camera de zi de neuitat. Un astfel de interior va arăta natural, natural și foarte confortabil, liniile sale drepte și clare, formele stricte și mândre vor aduce o atmosferă de calm în camera dvs. de zi. Arborele a trecut deja multe teste de timp, a fost folosit din timpuri imemoriale pentru a-ți echipa casa. În lumea modernă, este evaluat mult mai scump, deoarece a apărut o mare varietate de opțiuni de prelucrare a lemnului, există opțiuni pentru finisarea cu alamă sau nichel mat și multe altele, dar nimic nu bate natural «în viaţă» copac.

Mobilier din lemn în interiorul sufrageriei

Pentru cei care iubesc stilul de maximalism și au suficient spațiu de locuit pentru aceasta, puteți crea o atmosferă antică magnifică cu mobilier mare în cantități mari. Rafinamentul unui astfel de interior va fi o mulțime de articole de decor, perdele volumetrice, veioze, un șemineu decorat cu sculpturi și chiar coloane și grinzi pe tavan.

Stilul de maximalism în interiorul camerei de zi Mobilier în stilul maximalismului din fotografie

Locul central și principal din camera de zi este o zonă de relaxare; de ​​regulă, aici se află mobilier tapițat confortabil și un televizor mare. Pentru o mai mare comoditate, puteți pune o canapea – un transformator sau o canapea. De asemenea, merită așezat un covor moale pe podea. Dar este mai bine să faceți iluminarea variabilă, astfel încât să poată fi estompată, dacă este necesar. Aici veți dori să vă relaxați și să scăpați de toate problemele lumești..

Zona de relaxare în camera de zi

Cel mai rafinat și magnific element al interiorului va fi șemineul; acesta ocupa un loc central în vechile conace și castele din vremurile străvechi. Dar în vremea noastră, șemineul împodobește multe case și chiar apartamente. Așezând un șemineu în camera de zi, îl veți face și mai confortabil, moale și primitor. În vremea umedă de toamnă sau iarnă, va fi plăcut să vă încălziți prin flacăra aprinsă. Această atmosferă contribuie la relaxare, dezinhibare și ușurință..

Șemineu în interiorul camerei de zi

Un acvariu va arăta foarte neobișnuit și estetic plăcut în camera de zi, este întotdeauna interesant și de neuitat.

Oamenii moderni au nevoie de mobilier modern, cum ar fi mobilier pentru echipamente video și audio. La urma urmei, trăim într-o lume a progresului tehnologic, cu un număr mare de tot felul de gadgeturi și gadgeturi care ne fac viața mai confortabilă și mai interesantă. De aceea pentru toată această tehnică veți avea nevoie de diverse noptiere, coastere, mese. Pentru fabricarea unui astfel de mobilier, puteți alege orice material care să se încadreze în designul ales și stilul camerei de zi, lemnul, plasticul, metalul sau sticla sunt perfecte. Dar dacă ați ales un stil istoric vechi pentru camera dvs. de zi, dar nu doriți să renunțați la realizările moderne, atunci pentru a nu strica integritatea interiorului, echipamentul poate fi ascuns în dulapuri sau acoperit cu picturi.

În ceea ce privește sfaturile generale privind selecția culorilor pentru camera de zi, este important să se țină cont de momentul în care această cameră este destinată relaxării, pentru oaspeți și pentru membrii gospodăriei, adică pentru persoane cu caracter diferit, cu gusturi diferite. Prin urmare, ar fi mai potrivit să folosiți culori moi și deschise: alb, crem, bej, maro deschis, albastru deschis, galben pal. Ca decor, puteți adăuga puțin roz, roșu și negru. Acest lucru se poate aplica și modelului de pe mobilier, perne decorative etc..

Living confortabil Living confortabil Tonuri fine ale camerei de zi din fotografie Luminozitatea și confortul camerei de zi Tonuri fine în interiorul camerei de zi Interiorul camerei de zi din fotografie Luminozitatea și moliciunea interiorului camerei de zi din fotografie Interiorul camerei de zi din fotografie Grație și ușurință în interiorul camerei de zi Lejeritate și confort impecabile în interiorul camerei de zi

Cel mai important lucru în interiorul camerei de zi este confortul și confortul, astfel încât, fiind acolo, vă puteți scufunda complet în atmosfera de liniște și relaxare.