Micile trucuri ale unui living mare

Renovarea sau remodelarea unui living impresionant este întotdeauna o provocare. O cameră comună pentru întreaga familie poartă adesea o sarcină funcțională serioasă – nu este doar o cameră pentru odihnă și relaxare după o zi grea, ci și un spațiu pentru organizarea de întâlniri cu prietenii și familia, organizarea de acasă la sărbători festive și întâlniri de afaceri. Printre altele, camera de zi combină adesea o zonă de studiu sau spațiu pentru creativitate, o bibliotecă sau un segment de joc. Dar cea mai comună combinație a camerei de zi are loc cu bucătăria și zona de luat masa..

Interior camera de zi

Living spațios

Multe apartamente urbane sunt proiectate pe principiul unui studio, în care o cameră mare este împărțită în segmente rezidențiale și utilitare, mai degrabă condiționat, fără utilizarea de pereți și uși. În camerele spațioase este mai ușor să amenajați zonele vitale cu confort, dar va trebui să cheltuiți mult mai mult efort, bani și timp..

Sufragerie albă ca zăpada

Industria în proiectarea camerelor de zi

La amenajarea unui living mare, este necesar să se ia în considerare combinația tuturor materialelor de finisare, combinația paletei de culori a tuturor segmentelor convenționale, posibilitatea plasării accentelor, utilizarea zonării constructive, color și texturate, integrarea de electrocasnice și electronice în interior.

Zona de luat masa

Paleta ușoară a camerei

Sarcina nu este ușoară, dar destul de fezabilă, chiar și fără ajutorul designerilor profesioniști. Este important în etapa inițială să decideți ce zone va include camera de zi, ce culori vor predomina în interior și să alegeți o direcție stilistică sau un amestec de mai multe tendințe într-un singur design. Sperăm că selecția noastră extinsă de proiecte de design inspirate pentru o cameră de zi modernă vă va ajuta să luați deciziile corecte pentru propriile renovări și renovări..

Proiectare cameră de zi

Lumina și spațiul

Living + sufragerie și bucătărie

Una dintre cele mai comune configurații este combinația dintre o cameră de zi, o bucătărie și o sufragerie într-o singură cameră. Pentru o reparație de înaltă calitate a unei astfel de alianțe, trebuie să decideți dacă doriți ca toate camerele să curgă ușor între ele sau să fie îngrădite cu ceva. Cu această soluție simplă, puteți începe să vă planificați interiorul. Camera va arăta armonios dacă uniformitatea finisajului se menține pe întreaga zonă..

Living-sufragerie-bucătărie

De exemplu, acest living-sufragerie-bucătărie, decorat într-un stil modern, minimalist, pare și mai spațios și mai ușor datorită pereților albi, a tavanului și a lemnului deschis pentru pardoseli..

Toate nuanțele de gri în design

Această cameră de zi spațioasă, dar incredibil de confortabilă, care a luat sub aripă bucătăria și zona de luat masa, este realizată într-un stil modern, cu integrarea activă a elementelor de stil modern. Toate nuanțele de gri au fost folosite ca bază pentru paleta de culori a camerei..

Interior luminos

În acest living colorat, cu un design non-banal, zona de lucru a bucătăriei este separată de o partiție cu inserții de sticlă. Zona de luat masa se distinge printr-o schemă de culori mai strălucitoare și un sistem de iluminare separat realizat din lămpi suspendate de design neobișnuit. În zona de living, pe lângă un ansamblu interesant de măsuțe de cafea, o canapea din piele într-o nuanță naturală caldă, se poate remarca un candelabru de designer cu design non-banal.

Living eclectic

Iată un alt exemplu de cameră de zi cu o cameră incredibil de spațioasă, tavane înalte și un nivel superior. Designul interior eclectic necesar pentru a separa bucătăria și zonele de luat masa de sufrageria comună cu ajutorul unui ecran de rafturi, în care a fost integrată cu succes o zonă TV. Interiorul este fascinant cu o abundență de elemente din diferite stiluri. Elementele din lemn coexistă armonios cu decorul industrial și mobilierul retro.

Cu o scară în spirală

O modalitate interesantă de a evidenția o anumită zonă dintr-o cameră spațioasă este utilizarea covoarelor ca rețineri.

Mobilier luminos

Și, uneori, segmentele individuale dintr-o cameră mare nu au deloc restricții, sunt situate la prima vedere haotic și nu pot fi distinse prin culoare. Dar pentru rezidenți, un astfel de mediu este cel mai confortabil și ergonomic în felul său..

Sistem de depozitare albe ca zăpada

Această bucătărie-sufragerie-sufragerie este destul de eclectică. Pe fundalul finisajelor ușoare, observăm elemente ale țării englezești, elementele de decor inerente stilului retro și minimalismului, iar zonele de lucru și sistemele de depozitare sunt realizate cu claritate și concizie inerente stilului urban. Ca urmare a acestei combinații neobișnuite, ușor suprarealiste, am obținut o cameră confortabilă și confortabilă pentru întreaga familie..

Paletă ușoară în decor

Elemente de țară

Camera de zi + birou și bibliotecă

În livingurile spațioase, puteți găsi adesea o zonă de lucru și chiar o minibibliotecă. De regulă, organizarea unui loc de muncă sau creativitate nu necesită mult spațiu, este suficient să puneți o masă sau o consolă compactă cu o lampă de masă, scaun sau fotoliu – iar sarcina este finalizată. Pentru a proiecta o bibliotecă de acasă, va trebui să cheltuiți puțin mai mult. Rafturile de cărți deschise sau închise pot fi amplasate de-a lungul pereților sau pot servi ca un fel de ecrane pentru zonarea spațiului..

Biblioteca din sufragerie

Acest living cu o bibliotecă de acasă în stil rustic conține, de asemenea, o zonă de lucru. Decorarea pereților și tavanelor din lemn cu scuff-uri intenționate, utilizarea mobilierului aspru și netezit în interior, a creat atmosfera unei camere rustice pentru iubitorii de lectură.

Camera de zi versatilă

Rafturile mari din această cameră de zi spațioasă sunt adiacente bucătăriei și zonei de luat masa, deci este dificil de spus de ce camera a fost amenajată în primul rând – pentru gătit, absorbind-o sau citind cărți dintr-o bibliotecă extinsă într-un spațiu moale și spațios. zonă. Se pare că această cameră într-un stil modern este versatilă și capabilă să organizeze activități de agrement pentru un număr mare de rezidenți și oaspeții lor..

Screen-rack pentru cărți

Un colț confortabil pentru lectură și creativitate este situat confortabil în spatele unui ecran, o parte din care este realizat sub formă de rafturi deschise.

Living + studiu

Această cameră de zi spațioasă cu un birou este literalmente inundată de lumina soarelui. Tavanul de sticlă, care lasă să intre o abundență de lumină naturală în cameră, se reflectă și în decorul interior al camerei – măsuța de cafea și pereții despărțitori de la nivelul superior sunt fabricate din același material.

Decor luminos

Culorile strălucitoare și bogate ale obiectelor de decor și tapițeria mobilierului tapițat arată excelent pe fundalul decorului alb ca zăpada din camera de zi, cu o mică bibliotecă..

Cameră de familie spațioasă

Rafturi deschise

Interiorul unui living mare într-o casă la țară

Designul camerelor mari de familie situate în gospodăriile suburbane se caracterizează prin utilizarea elementelor de țară chiar și într-un interior ultramodern. Apropierea de natură determină prezența materialelor naturale – lemn de diferite specii, piatră de orice grad posibil de prelucrare. Astfel de materiale de finisare și elemente de mobilier și decor produse din acestea ajută la crearea unei atmosfere confortabile a unei camere mari pentru întreaga familie..

Camera de zi cu șemineu

Prezența unui șemineu într-o cameră de zi suburbană este un atribut aproape obligatoriu, care creează asociații cu vatra familiei, căldura și confortul. Iar orientarea către piatră a spațiului șemineului este una dintre cele mai comune opțiuni pentru prezentarea acestui punct focal al camerei de zi. În campania cu lemn, care a fost utilizată în mod activ pentru amenajarea unei camere mari, a fost posibil să se creeze un mediu confortabil, confortabil, în ciuda abundenței suprafețelor clare, foarte geometrice și chiar dure din interior..

Concentrați-vă pe tavan

O altă cameră de zi pentru proprietatea unei case suburbane este decorată cu elemente de țară care sunt vizibile cu ochiul liber. Lemnul întunecat pentru grinzile tavanului a devenit un plus contrastant pentru decorul de perete alb ca zăpada, creând un caracter confortabil și cald al camerei. Desigur, doar o cameră cu înălțime și suprafață suficientă poate rezista unui astfel de design de tavan..

Cameră rustică luminoasă

Camera de zi ușoară, spațioasă, elegantă, în nuanțe de alb pastel, poate decora orice casă de țară.

Sculptură în lemn

Pentru acest living rustic, lemnul a devenit materialul de finisare dominant. Tonurile lemnoase profunde pe sculpturile extinse și placarea pereților, tavanelor, deschiderilor ușilor și ferestrelor, au devenit baza conceptului întregului design al camerei..

Semineu si pereti transparenti

Șemineu, canapele și fotolii moi, pereți de sticlă, în spatele cărora este vizibilă verdeața – ce altceva ar putea fi mai plăcut pentru viața suburbană?

Grinzi de lemn

Introducerea modestă a elementelor de țară în interiorul modern al sufrageriei a făcut posibilă nu numai diluarea paletei de lumină a camerei, ci și aducerea particularității aromei rustice.

Într-o casă de țară

Și acest living dintr-o casă suburbană este realizat într-un stil apropiat de minimalism. De fapt, ce altceva este necesar în afară de o canapea și un televizor pentru a crea interiorul unei camere comune, mai ales dacă există o astfel de frumusețe în afara ferestrei.

Tema țării

Camere de zi moderne, în stil modern, de dimensiuni impresionante

Designerilor le place să încorporeze elemente Art Nouveau într-o cameră de zi modernă. Acest lucru se datorează prezentării și contrastului incredibil al designului, care le place multor proprietari de case. Interiorul alb-negru, diluat cu pete de culoare caldă, prezența oglinzilor și suprafețelor de sticlă, obiecte de decor adesea fanteziste, dar cu un fundal practic – toate împreună arată impresionant și luxos.

Stil modern

Zona moale din sufragerie

Interiorul luminos și contrastant al camerei de zi, care poate găzdui un număr mare de oaspeți, fascinează cu o prezentare îndrăzneață a mobilierului tradițional.

Lemn usor

O paletă interioară de culoare albă uniformă este diluată cu nuanțe calde din lemn de finisaje ale tavanului și podelei, o măsuță de cafea neobișnuită, în formă de colac mare din lemn, a completat atmosfera unui living modern.

Design de contrast

Jocul contrastelor este conceptul principal al interiorului acestui living decorat festiv, care include tot setul de elemente necesare unui sejur confortabil. Designul contrastant al suprafețelor camerei, combinat cu mobilier scump și elemente de decor strălucitoare, creează un design cu adevărat interesant și în același timp luxos al sufrageriei-sufragerie.

Ton gri închis

Modern în sufragerie

Elemente întunecate

Poate că doar o cameră atât de spațioasă, cu tavan înalt, poate rezista prezenței unei culori închise, aproape negre. Desigur, o astfel de introducere a elementelor unei palete întunecate a necesitat finisarea suprafețelor camerei în culori aproape albe ca zăpada..

Cameră luminoasă

Nuanțe închise la interior

Mediu contrastant

Living în mansardă

Candelabru neobișnuit

Șemineu într-un living modern

Elemente de minimalism pentru amenajarea unui living spațios

Niciun alt stil nu gravitează mai mult spre spații spațioase decât minimalismul. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că designerii din întreaga lume preferă să-și integreze elementele în interiorul modern al sufrageriei cu spațiu suficient. Spațiu și prospețime, mișcare liberă și un minim de decor – aceste principii de bază ale minimalismului au fost puse în conceptul de a crea următoarele imagini ale camerelor de zi într-un stil modern.

Concentrându-ne pe șemineu

Minimalism în sufragerie

Camera arată spațioasă și lipsită de decor excesiv, dar în același timp are tot ce aveți nevoie pentru a crea o atmosferă confortabilă pentru relaxare, vizionare la televizor și chiar vizionarea focului în șemineu.

Mobilier minimalist

Minimalism scandinav

Minimalism cu o notă scandinavă, care se caracterizează prin utilizarea de finisaje albe ca zăpada pe aproape toate suprafețele camerei și utilizarea culorilor luminoase și saturate pentru tapițeria mobilierului tapițat. Între timp, o cameră luminoasă și spațioasă este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru o distracție confortabilă.

Interior minimalist

Minimalismul în acțiune

Decorul modest, dar, în același timp, non-banal, îndeplinește toate cerințele minimalismului modern.

Strălucitor pe alb

Living-bucătărie în stilul minimalismului

Elemente luminoase de decor pe fundalul decorului ușor al camerei, mobilier modest, claritate și simplitate a liniilor – totul funcționează pentru a crea o atmosferă plină de prospețime și puritate.

Living luminos și spațios

Livingul spațios, alb ca zăpada, conține bucătăria și zonele de luat masa, realizate cu simplitate laconică, dar conținut ergonomic și funcțional. Toate sistemele de stocare sunt ascunse într-un sistem de dulap închis încorporat. Absența aproape completă a elementelor decorative și a textilelor creează o senzație de spațiu, curățenie și prospețime în cameră.

Cu acces în curtea din spate

Decor minim

Pentru mulți proprietari, este suficient să puneți o canapea, o măsuță de cafea și un televizor – spațiul din sufragerie este gata. O cameră simplă, dar în același timp confortabilă, în culori pastelate pentru mulți rezidenți, este un simbol al relaxării și odihnei după exploatarea forței de muncă.

Imagine vie

În acest living minimalist, cu o paletă de culori deschise, accentul este pus pe lucrările de artă luminoase de pe perete. Această mișcare interesantă de design se datorează faptului că punctul focal sub formă de șemineu, tradițional pentru multe camere de zi, nu este, de fapt, un astfel de obiect, ci mai degrabă un obiect de artă..

Alb și lemnos

Mobilier tapițat luminos