Grădiniță confortabilă într-o zonă mică

În timp, orice copil va avea nevoie de propriul teritoriu autonom. Opțiunea ideală ar fi atunci când copilului i se poate aloca o cameră întreagă. În acest caz, un spațiu de doisprezece metri va fi suficient.

Pat supraetajat în grădiniță

Dormitor pentru o adolescentă

Materiale și culori pentru camera copiilor

Industria modernă a materialelor de finisare oferă consumatorilor o gamă completă de opțiuni de design interior. În primul rând, materialele pentru creșă ar trebui să fie cât mai sigure posibil. Compoziția acoperirilor de suprafață nu trebuie să conțină elemente dăunătoare care se evaporă și saturează aerul din cameră cu diferite otrăvuri.

Sistem spațios de depozitare în grădiniță

Culori pastelate în creșă

Cel mai bine este să alegeți materiale naturale:

  • lemn;
  • hârtie;
  • țesături naturale.

Culoare albă în camera copiilor

Combinația de culori pentru camera copiilor

Gama de culori pentru creșă nu este limitată. În acest caz, merită să ne amintim combinațiile de nuanțe. Chiar și culoarea neagră, în combinație cu nuanțele deschise care o înmoaie, nu va opri copilul, ci va adăuga originalitate camerei..

Dormitor alb ca zăpada pentru un copil

Băiețel adolescent luminos

În general, se acceptă faptul că camera unei fete ar trebui să fie plină de nuanțe de roz, iar pentru un băiat, albastrul și nuanțele sale vor fi optime. În același timp, fanteziile designerilor te fac uneori să admiri varietatea tuturor tipurilor de combinații de culori în care bebelușii de orice gen vor fi confortabili..

Roșu în creșă

Pat neobișnuit pentru bebeluși

O cameră pentru copii mici ar trebui să fie proiectată în culori mai fine. Acest lucru contribuie la pacificarea și pacea copilului. În același timp, un adolescent își poate permite combinații mai luminoase care se potrivesc personajului său..

Culoare strălucitoare în creșa unui adolescent

Cameră pentru copii în stil modern

Mobilarea unei camere pentru copii și modalități de a economisi spațiu

Proprietarii de apartamente moderne suferă adesea de o lipsă de metri pătrați liberi. De obicei, copilului i se alocă cea mai mică cameră din casă. 12 metri pătrați în contextul tendințelor moderne în construcții și planificare pot fi considerați o suprafață medie pentru camera unui copil.

Nuanțe deschise pentru creșă

Dulap spațios pentru creșă

În orice caz, vrei întotdeauna ca bebelușul tău să aibă mai mult spațiu pentru jocurile active. Aici mobilierul vine în salvare, ceea ce va salva contorii prețuiți..

Combinația de culori luminoase din camera copiilor

Cameră pentru un adolescent

Dacă camera este destinată pentru doi copii, atunci un pat supraetajat va deveni indispensabil. Atunci când alegeți un astfel de produs, trebuie să vă asigurați de calitatea și siguranța acestuia. Fiabilitatea materialelor și a elementelor de fixare ar trebui să fie pe primul loc în procesul de selecție.

Mobilier alb ca zăpada pentru creșă

Combinația de albastru și alb în dormitorul băiatului

Scările către al doilea nivel ar trebui să fie durabile și confortabile. Procesul de ridicare și coborâre de-a lungul acestuia ar trebui să fie ușor. Dacă camera nu are nevoie de un pat supraetajat, atunci partea superioară a structurii poate fi utilizată pentru alte nevoi..

Cameră confortabilă pentru un băiat

Pat confortabil cu sistem de depozitare

Cel mai adesea, o varietate de sisteme de stocare sunt în plus față de pat. Pot arăta ca niște mezaninuri simple sau o bibliotecă cu drepturi depline, cu sertare și rafturi care se pot încuia..

Culoare albă în camera copiilor

O atenție specială este acordată sistemelor de depozitare din creșă. Copiii tind să colecteze cantități mari de diferite obiecte în camera lor. Trebuie depozitate o mulțime de jucării, cărți și diverse feluri de gunoi inutile, dar foarte interesante. Pentru aceasta, designerii creează piese de mobilier compacte cu nișe și dulapuri multifuncționale..

Mobilier alb pentru creșă

Mobilier alb pentru creșă

Procesul de alegere și creare a unui loc de muncă pentru un copil va fi important. Ar trebui să fie amplasat aproape de sursa de lumină, să fie echipat cu sisteme de stocare și să fie dimensionat în funcție de nevoile micului proprietar al camerei..

Decorarea camerei copiilor

Suprafețe albe în camera copiilor

Sursele de lumină dintr-o cameră pentru copii ar trebui să fie variate: de la iluminatul decorativ artificial la o fereastră mare prin care va pătrunde lumina naturală de pe stradă.

Cameră pentru copii în stil marin

Stil nautic pentru creșă

Windows ar trebui discutat separat. Din motive de siguranță, toate ferestrele din camera copiilor ar trebui să fie prevăzute cu încuietori bune care să nu cedeze copilului. În acest caz, fereastra ar trebui să permită o ventilație regulată de înaltă calitate. În plus, merită să aveți grijă de grila grațioasă, ca element de siguranță suplimentar pentru firimiturile curioase și neliniștite..

Pereți verzi în camera copiilor

Ferestre mari în grădiniță

Decorarea unei camere pentru copii cu accesorii

Într-o cameră pentru copii, un adult poate da frâu liber imaginației și o poate decora cu acele elemente care nu pot fi folosite într-un living pretențios sau într-un birou elegant. Detaliile luminoase cu comploturi amuzante arată foarte relevant în interiorul grădiniței.

Iluminarea artificială a creșei

Desenând pe perete în creșă

Diverse imagini și imagini cu personaje din basme vor reînvia pereții simpli ai camerei. Va fi util să selectați sau să creați împreună cu copilul dvs. câteva dintre aceste imagini și să le puneți într-un cadru..

Cameră pentru copii albe ca zăpada

Verde contrastant pentru decorarea creșei

Pentru fete, puteți aranja un pat de prințesă cu baldachin. Bebelușul va fi încântat de interiorul fabulos neobișnuit. Nuanțele materialului ar trebui să fie culori delicate, iar țesătura în sine ar trebui să fie transparentă și să creeze o ceață misterioasă în jurul pătuțului.

Nuanțe luminoase de roșu în grădiniță

Lămpile originale pot acționa și ca element decorativ și pot deveni un punct culminant al interiorului. Lămpile de diferite forme și culori vor decora tavanul și pereții. Lămpile de masă și spoturile pot fi utilizate pentru decorarea suprafețelor de lucru și a rafturilor pentru cărți.

Adolescent elegant pentru copii

Stil nautic în camera băiatului

Unele lămpi arată ca niște opere de artă. Ceva se poate face împreună cu bebelușul. Acest lucru va distrage copilul de la computer și televizor pentru o vreme și îl va ține ocupat cu lucruri utile și interesante..

Albastru moale pe pereții creșei

Cameră originală pentru un băiat

Un alt element important al decorului îl reprezintă textilele. Tot felul de pături, pelerine, perne decorative vor conferi camerei un confort deosebit. Este important să combinați corect aceste elemente în culoare și textură..

Camera băiatului

Joc roz deschis în creșa fetei

Păturile și huse pentru o canapea au nu numai o funcție decorativă, ci și practică. Este important să păstrați lenjeria de pat liberă de contaminare, astfel încât prezența unui cuvertură de pat luminos pe patul bebelușului are, de asemenea, o mare importanță igienică..

Decor elegant pentru creșă

Mică pepinieră în culori contrastante

Perdelele de pe geamuri își vor adăuga farmecul în interior. Nu trebuie să aibă exact aceeași culoare ca și restul interiorului. Tulul clasic alb va crea o senzație de ușurință, aerisire și curățenie în grădiniță.

Albastru și alb în dormitorul copiilor

Culoare albă și elemente contrastante în creșă

Perdelele luminoase sunt, de asemenea, binevenite. Pot deveni o culoare de accent într-o cameră. Diverse modele pe țesătură vor asigura starea de spirit dorită. Perdelele întunecate mai dense vor ascunde în mod fiabil camera de ochii curioși, dacă este necesar.

Pereți albaștri pentru o grădiniță

Roz delicat pentru camera fetei

Pardoseli pentru o cameră pentru copii de 12 mp poate fi foarte diversă. Cea mai obișnuită modalitate de a acoperi podelele într-o grădiniță este de a folosi covoare..

Combinația de culori luminoase din camera copiilor

Imitație de lemn în camera copiilor

În același timp, puteți să vă încălziți în cameră și să protejați picioarele copiilor de hipotermie. Avantajele unei astfel de acoperiri pot fi atribuite, de asemenea, varietății de alegeri de nuanțe, modele și texturi, care sunt furnizate de magazinele specializate de cumpărători..

Design laconic al unei camere pentru un băiat

Cameră pentru copii cu elemente originale

Laminatul este potrivit pentru o cameră pentru copii. Aceasta este o acoperire de podea destul de caldă, care este deosebit de practică. În plus, pentru o creșă, unde ceva cade în mod constant, varsă și pătează podeaua, o astfel de acoperire ieftină va fi foarte utilă..

Culoare gri și combinații de nuanțe roz

Decorarea creșei în alb

Aici aș dori să menționez și o gamă largă de tot felul de nuanțe. Laminatul ușor va crește vizual suprafața podelei și va face camera mai luminoasă. În combinație cu pereți ușori, puteți obține iluminarea necesară chiar și în zilele înnorate.

Detalii contrastante în camera albă

Fereastra panoramică în creșă

Parchetul incrustat ca podea într-o grădiniță poate fi ales numai dacă copilul are deja vârsta suficientă pentru a aprecia frumusețea acestui învelitor. Pe de altă parte, obiectele scumpe din interiorul grădiniței vor permite copilului să învețe să își asume responsabilitatea pentru lucrurile lor..

Cameră pentru copii pentru un băiat în tonuri de albastru

Piersică delicată pentru camera copiilor

Respectând reguli simple, puteți crea o cameră uimitoare pentru copilul dumneavoastră. În același timp, nu este deloc necesar să cheltuiți resurse mari pentru acest lucru. Puteți doar să vă arătați imaginația și să petreceți puțin mai mult timp.

Plafon neobișnuit în grădiniță

Cameră albă ca zăpada pentru un copil

Dacă îi permiteți copilului să participe el însuși la proiectarea camerei și să ofere propriile sale soluții, atunci interiorul rezultat va fi mult mai apreciat de copil..

Combinația de roz și verde în creșă

Iar când bebelușul va fi fericit în camera sa luminoasă și luminoasă, părinții săi nu vor putea sta departe și se vor bucura împreună cu micul proprietar de doisprezece metri pătrați..