Fereastra către lume – TV în bucătărie

Televizorul a devenit o parte integrantă a vieții multor oameni. Pentru cei care petrec mult timp în bucătărie, trebuie să aveți un astfel de mijloc de divertisment. În primul rând, televizorul este văzut ca o sursă de informații, care nu trebuie privată de sine..

Pentru ca utilizarea televizorului în bucătărie să fie comodă și sigură, trebuie să țineți cont de toate caracteristicile acestei camere..

Televizor pliant în bucătărie Televizor într-o nișă de pe mobilier

Ce televizor este potrivit pentru bucătărie

Caracteristicile televizorului pentru bucătărie sunt ușor diferite de modelele potrivite pentru instalarea în alte camere. Se crede că dimensiunea minimă a acestui dispozitiv este de 15 inci. În acest caz, trebuie luată în considerare dimensiunea bucătăriei. Dacă o astfel de cameră nu este standard și are o suprafață mare, atunci un dispozitiv mic se va pierde printre alte mobilier..

Televizor peste șemineu Televizor în dulapul de bucătărie TV în bucătărie

Pentru o bucătărie mare, gama de opțiuni pentru instalarea unui monitor și alegerea unui model este extinsă semnificativ. Un dispozitiv modern cu diagonala de 24 până la 36 inci poate fi amplasat aici. Trebuie avut în vedere faptul că o imagine de înaltă calitate pe un monitor LCD poate fi obținută prin setarea acestuia la un anumit unghi. Mai mult, astfel de modele sunt caracterizate de un preț acceptabil. Televizoarele LED oferă imagini excelente din orice unghi. Prin urmare, pot fi utilizate fără restricții oriunde în bucătărie. Mai îngust decât altele, corpul facilitează găsirea unui loc potrivit pentru un astfel de dispozitiv. Singura dificultate care va apărea în instalarea unui televizor mare este incapacitatea de a-l încorpora în mobilier. În același timp, funcțiile suplimentare ale dispozitivului, precum USB, DVD, Blu-Ray și altele, pot fi un bonus..

Mini TV în bucătărie Televizor în peretele bucătăriei

Este mai bine dacă carcasa monitorului se potrivește cu culoarea interioară. Culoarea neagră va fi universală. Dar puteți oferi libertate de imaginație și puteți alege o culoare strălucitoare care să se îmbine armonios cu mediul general..

Un televizor mic va arăta organic într-o bucătărie mică. Dimensiunea poate fi de până la 20 inci. Pentru a viziona programe pe un astfel de dispozitiv, nu este nevoie să vă strângeți ochii, în timp ce acesta se va încadra ergonomic în dimensiunile compacte ale camerei. Este mai bine dacă modelul este plat și cât mai ușor. Atunci va fi mai ușor să găsiți un loc pentru un televizor într-o zonă mică..

Mic monitor în bucătărie

O bucătărie mică nu vă va permite să alegeți liber punctul din care puteți viziona televizorul. Prin urmare, modelul selectat ar trebui să vă permită să vedeți ce se întâmplă pe ecran în toate culorile, chiar și cu un unghi nereușit sau cu o lumină prea puternică..

Televizorul pentru bucătărie ar trebui să aibă un sunet excelent. Acest lucru se datorează faptului că de cele mai multe ori va trebui să ascultați televizorul, deoarece lucrul în bucătărie este asociat cu o atenție sporită..

Televizor pe perete în bucătărie

Cum să amplasați televizorul

Principala condiție pentru alegerea unui loc pentru instalarea unui televizor este amplasarea acestuia departe de apă și de o sobă. În principal, monitoarele au:

Monitorizați în nișa dulapului de bucătărie Televizor ridicat

În plus față de fixarea obișnuită a televizorului pe perete pe suportul mobil oferit în kit, există multe alte modalități. De exemplu, un televizor montat deasupra aparatelor de uz casnic va crea un cadru neobișnuit pentru bucătăria viitorului, unde toate funcțiile sunt îndeplinite de computere. Un monitor din același rând cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde este capabil să creeze împrejurimile necesare.

Televizor peste electrocasnice Monitorizează aparatele de uz casnic

O nișă superficială poate fi un loc ideal pentru dispozitiv. Dacă peretele său din spate este vopsit în culoarea principală a mobilierului, atunci puteți încadra armonios televizorul în interiorul bucătăriei. Nișa poate fi înlocuită cu un raft pe care televizorul nu va arăta mai rău. O astfel de mișcare de design este perfectă pentru o bucătărie în stil clasic..

Una dintre opțiunile comune este poziționarea înaltă a televizorului. De obicei este agățat direct de tavan. Această poziție vă permite să urmăriți programe pentru cei care stau în picioare mult timp. Cel mai îndepărtat unghi va fi cel mai bun pentru vizionare. Pentru amplasarea înaltă a monitorului, este adecvată o suprafață sau un dulap frigider. Ușile glisante pot fi utilizate în dulap pentru a ascunde televizorul atunci când nu este necesar.

Uși care acoperă televizorul Televizor pe frigider

Amplasarea optimă pentru televizor va fi nivelul ochilor în bucătărie. Dacă de cele mai multe ori toată lumea stă la masă, atunci televizorul ar trebui să fie acolo unde este convenabil să-l urmăriți din poziție așezată. Acest aranjament este potrivit pentru o bucătărie-sufragerie..

Televizor mare în bucătărie Suport TV Monitor mare în mobilier de bucătărie

Pentru un monitor mic, puteți utiliza un colț gol. Este mai bine să-l agățați sau pur și simplu să-l puneți pe masă. Cel mai adesea, nu toate colțurile din bucătărie sunt utilizate și unul dintre ele poate deveni un loc convenabil pentru un televizor..

Unele modele oferă posibilitatea de a înclina monitorul ca un televizor pe un avion. Când este pliat, un astfel de dispozitiv este invizibil și poate fi chiar ascuns de elemente decorative precum perdele sau clapete. Soiurile pliabile sunt caracterizate prin dimensiuni reduse și sunt cele mai potrivite pentru camere mici.

O opțiune convenabilă ar fi utilizarea camerei de zi ca loc de montare a monitorului. Acest lucru este posibil în cazul unui perete comun între două camere sau atunci când peretele sufrageriei este la vedere cuiva în bucătărie..

Mic TV în bucătărie Televizor pe peretele sufrageriei combinat cu bucătăria

Pentru a încadra organic un televizor modern într-un interior de bucătărie din lemn natural sau piatră, puteți utiliza elemente decorative din același material. Dar principalul lucru de reținut este că aparatele din bucătărie, în primul rând, trebuie tratate cu grijă. Protejați-l de apă, stropi de ulei și particule alimentare. Dacă urmați toate măsurile de precauție, atunci televizorul nu numai că va oferi bucătăriei un aspect finit, ci își va îndeplini și funcțiile mult timp..