Fațetele luxului și culorile unei băi de marmură

Într-o baie luxoasă, apa pare mai limpede, spuma este mai luxuriantă, relaxarea este mai profundă. Nehu și relaxarea sunt asigurate de energia naturală a pietrei, iar starea de spirit este asigurată de conștientizarea propriului statism. Împreună cu vaporii fierbinți, există un sentiment de bogăție, bun gust și o dorință de lux în aer, moștenită aparent de la patricienii romani.

Textura naturală a marmurei este responsabilă pentru aspectul nobil și unicitatea modelului. Pigmenții naturali vă permit să admirați nuanțe de gri, bej, cremă delicată sau nuanțe de culoare pe o suprafață întunecată, cu dungi de fire deschise. Baza moale flexibilă vă permite să sculptați forme interesante din bolovani de stâncă, inclusiv spații libere pentru o baie.

Schema pentru transformarea unui lanț montan fără formă în obiecte sanitare frumoase sau articole de decor este considerată destul de consumatoare de energie. Procesul în sine este destul de laborios, în ciuda echipamentului tehnic susținut de tehnologii unice.

Pe fundalul de marmură gri Lux de palat Spațiu luminos În regatul marmurei

Într-un spectru de culori și posibilități

În ceea ce privește materialul în sine, ar trebui menționate o serie de avantaje decorative, care fac posibilă asigurarea practicității și esteticii suprafețelor de față timp de mulți ani. Culoarea marmurei determină caracteristicile sale de calitate și scopul funcțional..

Piatra albă este considerată cea mai delicată și mai luxoasă pentru baie. În compoziția sa, prezența oricăror impurități este exclusă, structura este marcată de plasticitate și moliciune. Flexibilitatea în procesare este ideală pentru modelarea produselor și este binevenită în decorarea interioară.

Aspectul cenușiu are o natură mai grosieră datorită texturii sale poroase și a conținutului de impurități, dar în aparență nu este în niciun fel inferior albului. Suprafața este identificată cu penele norilor, formând un model unic de modele care se împletesc. Pe fundalul unei palete naturale, albastrul este mai puțin frecvent decât altele..

Piatra colorată se distinge printr-un procent mare de impurități, dar este marcată de o bogată paletă de tonuri. În ceea ce privește rezistența la agresiunea externă a condițiilor meteorologice, este considerată rezistentă și este utilizată în toate procesele de finisare. Produsele pentru instalații sanitare și blaturile sunt deosebit de practice..

Este un fapt general acceptat: marmura neutralizează energia negativă, iar dispersia tonală extinde posibilitățile pentru întruchiparea ideilor..

Pe fundalul de marmură și lemn Design monocrom Piatra colorata opt

În conformitate cu stilul dat

Privind înapoi la istoria designului, se poate susține că marmura a fost întotdeauna la cerere în proiectarea palatelor și numai granitul poate argumenta popularitatea sa. În plus față de placarea scumpă, prezența unui castron independent din acest material dictează conceptul general de proiectare. În același timp, va deveni centrul atenției în orice stil, va fi în armonie cu lemnul, sticla, plăcile ceramice și alte materiale moderne..

Pentru placarea pereților, se recomandă utilizarea avantajului estetic al unei suprafețe lucioase. Combinat cu structura din lemn sau mozaicuri de marmură, este destul de posibil să materializăm ideea unui interior minimalist sau a unui design retro sofisticat într-un spirit vintage..

Bolurile din marmură însoțesc stilurile clasice, indiene sau marocane. Instalarea cu aurire, însoțită de aceleași accesorii, uimește de lux. Aristocrația engleză și conservatorismul în raport cu finisajele naturale reflectă pofta designurilor orientale pentru chic. Acest lucru se manifestă prin strălucirea corpurilor sanitare aurite sau a alamei într-un design mai modest..

În versiunea actuală, clasicul permite acoperirea suprafețelor cu o imitație bună. Accentul principal al stilului este un font independent cu picioare frumoase, care își rezervă dreptul de a fi caracteristica dominantă a poveștii băii. Cufundați-vă pe deplin în «dragă»atmosfera va fi ajutată de lămpi forjate ajurate în tandem cu accesorii masive pe mobilier.

  • Marmura funcționează bine cu plăci ornamentate care imită cusăturile victoriene.
  • Dacă pereții pietrei lor albe sunt suplimentate cu o podea din lemn și o bancă cu elemente din fier forjat, asocierea cu spa-ul va contribui la relaxarea rapidă..
  • Modelele cu iluminare holografică care se potrivesc cu reflexele spectrale ale pereților vor evidenția ideea și vor adăuga șic.

Vedere panoramică Combinație de contrast Clasici ai genului Exclusiv marmură

Tendințele de astăzi

Proiectele moderne de design cu accent pe lux pun accentul direct pe materiale scumpe. Acest lucru ajută la evitarea saturației culorilor în decor, împingând frumusețea structurii unui material scump pe fundal. De asemenea, înseamnă reproducerea exactă a unei teme date, pentru a exclude prostul gust în detalii..

Deci, în versiunea de marmură albă închisă, ar trebui observat contrastul bolului și al placării și limitat la strălucirea galbenă a robinetelor, lumina locală și articolele textile necesare..

Într-o cameră cu un bol independent, poziția de plumb este în spatele instalației de pe podium, iar atenția asupra decorării devine secundară. Astfel de proiecte pot fi implementate numai în complementaritatea atributelor corespunzătoare și a încăperilor spațioase ale caselor de țară.

Accesorii luminoase vă vor ajuta să indicați aroma orientală. Pe fundalul pereților de marmură deschisă, este permisă sticlă colorată de lămpi, lumină pe mai multe niveluri pe un tavan bogat decorat.

Adesea, pe fereastră este așezată o compoziție de vitralii sau se aplică pictura cu argint și aur pe marmură, care devine din ce în ce mai solicitată în mai multe direcții. Tendința către îmbătrânirea suprafeței este de asemenea relevantă. Pentru a crea un efect artificial, sunt realizate așchii superficiale, găuri și pânze de păianjen de fisuri.

Atenție la accente Panorama de lux Marmură neagră cu marcaje galbene

Designul laconic în stil japonez, unde totul este subordonat unui singur aspect: relaxare totală și odihnă, atrage atenția prin opusul complet. Nimic nu ar trebui să distragă atenția de la concentrarea interioară, decât pentru a susține energia vie a pietrei. Exclude chiar și apropierea cabinei de duș. Și pentru a risipi îndoielile cu privire la corespondența anturajului creat și a crea o imersiune completă în meditație, «îneca» baie din fontă în pardoseală de marmură, împrăștiată pe marginea saltelei.

Designul japonez este ecou de stilul etnic, care implică piatra naturală în culori crem și gri..

Interiorul Art Nouveau întâmpină multe corpuri de iluminat și oglinzi încadrate elegant pe suprafața netedă a marmurei albe.

16

Copie decentă a originalului

Imaginați-vă o imagine a unui font de lux, căptușit cu pete de marmură, înconjurat de lucruri frumoase. Nu trebuie să vizitați conacul milionarului pentru asta. Astăzi, mulți își permit astfel de lucruri. Piesele și accesoriile pentru instalații sanitare cromate se vor ocupa de anturajul adecvat și voi reproduce într-adevăr complotul din seria despre viața bogată.

O alternativă la lanțul montan vor fi produsele pentru instalații sanitare create folosind tehnologiile actuale. Schema este dezvoltată pentru proiecte cu lipire fragmentară a puzzle-urilor de piatră. Sub presiune, bucăți mici de marmură sunt ancorate pe laterale.

Datorită varietății resurselor, se formează un frumos mozaic, care amintește de un vitraliu cu un model unic. Întrucât deșeurile sunt folosite pentru a le crea, o idee rațională este profitabilă din punct de vedere economic și, datorită proiectului autorului, pretinde a fi exclusivă. Modelele originale glutinoase, lustruite și sablate sunt disponibile pentru persoanele care nu sunt dispuse să plătească 5.000 USD pentru un model de piatră naturală. În cazul variației unghiulare, chiar mai mult. În același timp, suprafața nu va suferi de zgârieturi, nu va necesita curățare intensivă și nu va deveni galbenă din cauza utilizării pe termen lung. Ceea ce nu este o opțiune pentru cei cărora le place să luxeze în chic?

Produsele sanitare din marmură turnată oferă, de asemenea, o oportunitate de a vă echipa baia cu produse frumoase din piatră falsă. Acestea se bazează pe particule de marmură, nisip de cuarț, pigmenți coloranți, rășini acrilice, întăritori, asamblate în plăci de încredere acoperite cu un gelcoat colorat sau transparent. Acest strat de 1 mm impermeabilizează suprafața, conferă adâncime modelului de textură..

Strălucire lucioasă a pietrei

Laconic și demn

Un font de piatră artificială merită să aibă configurații diferite, nefiind limitat de acuratețea geometriei și de simetria laturilor unui dreptunghi sau oval. Structura fragmentelor de marmură poate fi unghiulară, fără corp, sau o continuare organică a planului inferior. Dacă în prima versiune bolul independent al pietrei lor ușoare este perceput ca ceva aerisit și ușor, în cea de-a doua se dă impresia de monumentalitate.

Barele de protecție, tetierele, tetierele și alte caracteristici de confort sunt mult superioare bolurilor din marmură. Apropo, analogii sunt de 3 ori mai puternici decât originalul și de 8 ori mai puternici decât acrilul și sunt limitați de costul acestuia din urmă.

  • Un alt avantaj este gama extinsă de culori, datorită capacității de a regla porțiunile de pigmenți pulbere;
  • Atingerea suprafeței, spre deosebire de marmura rece, provoacă senzații plăcute, iar conductivitatea termică scăzută este responsabilă pentru răcirea lentă a apei;

Nu uitați că mobilierul necesită o atenție specială. Într-un astfel de interior, un blat cu o chiuvetă, cu o piatră care se potrivește cu textura, arată în mod natural. Chiuveta este instalată în ea în conformitate cu principiul tehnologiei fără sudură, care creează un sentiment de soliditate. În tema indicată, merită să aranjați cadrul oglinzii astfel încât «piatră» ansamblul a dobândit completitudine stilistică.

Dacă doriți să vă lăsați într-o baie de marmură naturală, nimeni nu are dreptul să interzică utilizarea unei opțiuni chic a aristocraților. Psihologic, confortul este mai scump decât obiectele materiale.

Baie spațioasă