Exclusiv în bucătăria ta

Vremurile interioarelor tipice sunt în trecutul recent. Designul informal și căștile modulare moderne realizate conform proiectelor autorului în conformitate cu dorința dvs. vor ajuta la bucătăria unică. Schițele, verificate în raport cu metri pătrați, vor crește semnificativ funcționalitatea camerei și vor oferi libertate spațială.

Pentru a ține pasul cu conceptul, este o idee bună să acordați prioritate stilului pentru început. El va stabili direcția și va crea singur împrejurimile. Sunt sugerate modele dominante pentru exemple: clasic, country, modern, contemporan.

Interior aerisit spatiu alb Combinație de contrast

Potrivit vremii

Modernul a fost sintetizat din clasici și hi-tech și a adoptat cele mai bune tendințe ale conceptelor indicate. Recunoscut prin linii clare, suprafețe strălucitoare, picioare din oțel. Fațadele mobilierului sunt realizate din materiale ieftine, dar care se deranjează să înlocuiască plasticul și smalțul cu lemn decolorat sau finisajul furnirului lor natural?

Proiectarea în acest spirit va fi pe placul femeilor îngrijite, deoarece ordinea este garantată de suprafețele goale lucioase, organizarea rațională a ustensilelor de bucătărie ascunse în spatele ușilor dulapului. Rafturile deschise sunt excluse în principiu. Mobilierul insular sau peninsular situat pe o suprafață mare este combinat cu un aranjament de obiecte în formă de U. Reținerea în decor și designul auster al camerei arată bine pe fundalul tavanelor întinse sau a unei suprafețe văruite, cu o priză pentru un candelabru și stuc în jurul perimetrului.

Floarea-soarelui galbenă Bucătărie panoramică Bucătărie de colț

Un joc de lumină pe mai multe niveluri va face orice interior unic. Linii de puncte strălucitoare, care vizează iluminarea fiecărui colț, vor inunda camera cu lumină, iar luminozitatea luminilor cromate va beneficia spațiul. Mixerul cu iluminare din spate vă va surprinde cu designul său original.

Desenele albe sau culorile bogate în galben și maro, într-un duet de accente de culoare transferate accesoriilor, îți vor evidenția gustul și vor indica angajamentul față de stil. O varietate de culori caleidoscopică este exclusă a priori. Mai multe vaze, ghivece cu plante și spătarele colorate ale scaunelor sunt suficiente pentru armonizarea tonului..

Clasicele și țara sunt tema pentru gospodinele perfecte, cu mese de casă cu 3 feluri de mâncare. Mobilier din lemn masiv «va spune» despre stabilitatea în viață și valoarea familiei. În același timp, puteți vorbi mult timp și în mod abstract despre prietenia cu mediul înconjurătoare a lemnului, viziunea ceremonială a bucătăriei cu participarea sa, dar secțiunile frumoase și elegante par autosuficiente și nu au nevoie de comentarii. Realizate în sprijinul unei teme date, ele sunt întotdeauna marcate cu atingerile autorului și performanța excelentă. Echiparea dulapurilor cu accesorii decente are o valoare deosebită pentru decorarea momentelor..

Un blat fără sudură din piatră naturală sau imitația sa rece va deveni veriga lipsă din lanțul de proiectare și va conecta modulele într-un set. Aparatele de uz casnic, în ciuda aspectului lor modern, se încadrează minunat în ambele genuri și nu vor aduce disonanță sunetului clasic..

Clasici ai stilului Lemn în interior Soluție creativă Design perfect

Clasici în piatră

Porniți-vă imaginația, mizați-vă pe textura pietrei și închideți suprafața într-un inel. Pervazul ferestrei, planul monolitic al insulei, chiuveta, cu includerea de fragmente în panourile de perete, pot fi executate într-un singur ansamblu. Materialul este democratic pentru toate stilurile și loial culorilor.

Piatra acrilică pe bază de rășină este considerată o opțiune bună. Un blat finisat de orice dimensiune va arăta ca și cum ar fi fost tăiat dintr-o pânză solidă. Și totul pentru că aderă perfect și se nisipeste la strălucire..

Produsele din cuarț – un mineral natural, cu adaos de pigment pentru strălucire, se disting printr-o gamă largă de culori și rezistență naturală la uzură. Perfect restaurat și va oferi frumusețea oricărei suprafețe. Mărcile Plaza și Stone nu ezită să o exploateze la maximum în colecțiile lor..

Aglomeratul turnat este un material compozit care a fost solicitat în special în piesele de bucătărie în ultimii ani. Conține așchii de marmură, fragmente de granit și cuarțit și cu participarea vopselelor sub formă de pulbere, se distinge prin culori superbe. Structura și rezistența l-au făcut versatil pentru utilizare în orice calitate: atât pentru suprafețe, cât și pentru decorațiuni interioare autonome. Colecția FOSTER Ekoteko este reprezentată de produse realizate din piatră artificială.

Diamant fals În armonie de 2 culori Nuanțe ușoare Perete de piatra

Cu un ochi pe țară

Dulapurile spațioase din stejar vor susține stilul rustic. Nu trebuie să fie maro, iar fronturile de cireș închis vor aduce o energie de liniște și confort. Mânerele din lemn sau armăturile metalice ajurate arată ca banale și seamănă cu retro vintage.

O masă masivă realizată manual va face o companie de mobilier solid și, împreună cu scaunele cu o anumită temă, vor arăta organice. Dacă suprafața este îmbătrânită artificial, tehnica va adăuga carismă. Mobilierul întunecat și podelele din lemn necesită culori deschise și câteva pete irizate.

Păstrați pe masă o vază de flori, un coș cu fructe, șervețele de in și aruncați același prosop peste spătarul unui scaun. Designul necesită ferestre mari, iar draperia capătă atenția decorativă principală. Covorul din zona de luat masa pare interesant pentru a se potrivi cu perdelele.

Un perete galben lămâie «decora» zăbrele realizate din lamele subțiri de lemn tratate cu pată maro. Dimensiunile celulei pot fi foarte mari sau mici, pătrate sau diagonale. Într-o structură fixă, «plantă» niste floarea-soarelui. Duplicați designul în partea de jos a ferestrei, dar reproduceți copia doar într-un format mic, construind un gard viu de 50 cm. Frumusețea va fi susținută de un jaluzel roman galben sau alte versiuni care lasă sticla disponibilă pentru vizualizare..

Funcționalitate atentă Design elegant Interpretare modernă În spiritul vremurilor

Minim la maxim

Conceptul «contemporan» notează idei și proiecte proaspete care depășesc convențiile tendințelor moderne. O combinație dintre cele mai bune stilistică «tescovină» în decor și în tandem cu capacitățile tehnologice, este construit pe economia spațiului și individualitatea proiectului. Funcționalitatea în mod clar “citate” articole noi de electrocasnice cu plasare convenabilă pentru muncă. De obicei, acestea sunt modele încorporate. Dar asta nu înseamnă că dacă vrei să te răsfeți cu cartofii «cartofi prajiti» o dată pe lună, se cumpără un gadget.

Mobilierul cu geometrie simplă și design de bază este conceput pentru a ascunde detaliile de zi cu zi și presupune o expresie texturată a suprafețelor. Dulapurile pot fi realizate din materiale moderne și texturi scumpe, în funcție de capacitățile dumneavoastră. Judecați singur cum ar putea arăta un interior, în care sunt implicate sticla, plasticul colorat, lemnul, metalul. Deși prioritatea în pardoseală este în spatele țiglelor și laminatului, scândurile și piatra nu sunt excluse.

Contemporanul minimalist iubește alb-negru. De acord, este dificil să numim complotul banal atunci când mobilierul ușor stă pe o podea neagră. O notă de stil rustic familiar poate fi văzută în amestecul de interioare întunecate, elemente de tavan din lemn aspru și plăci de pardoseală potrivite. Spațiul continuu va fi diluat cu scaune de bar neobișnuite, spate cu fragmente de plastic, pete artificiale sau un model texturat de piatră. Albul rece este întotdeauna compensat de căldura podelei din lemn. Culoarea lăptoasă a bucătăriei în compania unei pardoseli din piatră așezată compozițional cu siguranță nu necesită decorare suplimentară. Câteva detalii textile sunt suficiente. Sofisticarea este determinată de simplitatea configurațiilor și de netezimea colțurilor. Fronturile dulapului alb-negru lucios, combinate cu lumini pandantive, sunt o încântare.

Rezumatul celor de mai sus: dacă doriți să obțineți spațiu maxim și să faceți interiorul mereu relevant, consultați contemporanul.

Blat luminos Design laconic Idee pentru decor Design în culori închise

Idei non-standard pentru o bucătărie exclusivă

Dacă abordați designul bucătăriei exclusiv din partea funcțională și vă bazați pe caracterul practic al designului, un spațiu plictisitor va zdrobi psihologic în timp.

Un șorț colorat, atrăgător, poate deveni o caracteristică a bucătăriei. Acest lucru va fi îngrijit de panourile laminate cu imprimeuri non-banale, realizate prin intermediul imprimării foto. Panoul, așezat orizontal deasupra zonei de lucru, încadrat de o margine, va duplica o cale frumoasă. Ornamente complexe sau fragmente de complot independente, unite de o idee, arată interesant.

Compoziția triunghiurilor (chevroni), așezată în 10 x 10 plăci sub formă de cardiogramă. Zigzagurile arată distractiv atunci când sunt combinate cu culori discordante. Acest model are, de asemenea, succes pe podea. Selectați pătrate ceramice în două culori și repetați curbele pe planul inferior. Spațiul monocrom va dilua un covor luminos.

Proiect de lux Monopolul culorilor Tăcere albă Spațiu pe mai multe niveluri

Culoarea vibrantă din spatele rafturilor deschise este impresionantă. Primitivitatea acțiunilor lovește cu un efect magnific. Vopsiți panourile interioare ale dulapurilor deschise sau peretele din spate în spatele pereților cortina într-o culoare contrastantă.

Screensaver-urile de tapet fragmentate sunt un succes. Decorați cu adevărat un perete deschis cu foi de rețete sau proporții măsurate. Liniile de marcare albe pe un plan gri nu sunt cu siguranță banale..

Faceți un perete magnetic. Vom lăsa obiceiul de a agăța suveniruri pe frigider în ultimul deceniu, dar cumpărăm “agățat” tabla nu va strica. Pe acesta puteți compune compoziții din lucruri mici donate și puteți lăsa note. Construcția în sine este decorată cu vopsea specială. Câmpul de șah este asamblat nu numai cu dale. Cu ajutorul unui șablon, podeaua poate fi realizată într-o cutie și nu este deloc necesar pentru a realiza un contrast alb-negru. Faceți-l galben-violet sau bej-maroniu sau vopsiți-l în culoarea preferată.

După cum puteți vedea, designul bucătăriilor preia tradițiile din trecut și le transformă în idei noi. Proiectează spațiul pentru tine, pentru a evita upgrade-urile și upgrade-urile.

Într-un cadru alb

Accente de impact Secțiuni modulare