Dormitor turcoaz

Turcoazul este culoarea răcorii și prospețimii, acesta, ca nici o altă culoare, poate crea o atmosferă de puritate și chiar sterilitate. De aceea le place să-l folosească în interiorul dormitoarelor – în special în țările fierbinți. Dar asta nu este tot, chiar și o știință atât de subtilă, precum psihologia, a atribuit o funcție dificilă culorii turcoaz – conferă un sentiment de puritate spirituală și echilibru. Această culoare vă ajută să vă concentrați asupra gândurilor, să vă concentrați și să îmbunătățiți starea de spirit. De aceea, poate și ar trebui să fie folosit în diferite grade în crearea unui interior al dormitorului – totul depinde de temperament și gust..

Perete turcoaz în interiorul dormitorului Perete turcoaz în interiorul dormitorului

Faimoasa predare Feng Shui i-a conferit și turcoazului un rol special – culoarea are un efect pozitiv asupra unei persoane, are un efect benefic asupra corpului, mai ales atunci când este combinată cu culori pastelate. Reprezentanții culturilor orientale au presupus că culoarea turcoaz este cea care conferă unei persoane un sentiment de dragoste, se vindecă de afecțiuni, inspiră, dă putere și încredere în sine..

Culoare turcoaz în interior

Culoarea turcoaz – o tendință la modă în interior

Turcoazul găsește din ce în ce mai multe ventilatoare – din ce în ce mai multe designuri de dormitoare sunt pline de accente diferite în această culoare răcoritoare. Îndrăzneț, luminos, atractiv, dar în același timp, nu vulgar – de aceea turcoazul poate fi recomandat în siguranță tuturor, iar culoarea este potrivită pentru un interior în orice stil.

Combinația de culoare ciocolată cu turcoaz

Dacă nu sunteți un susținător al schimbărilor drastice, culoarea turcoaz își poate găsi manifestarea în accesorii discrete, desene pe pereți, poate fi și perne turcoaz, cuverturi de pat.

Accesorii turcoaz Accesorii turcoaz

Duetul de turcoaz și alb este considerat cel mai avantajos și potrivit pentru dormitoare – un astfel de interior are un efect liniștitor, relaxant, creează un sentiment de puritate și armonie. Această combinație este cea mai potrivită pentru interioare de înaltă tehnologie și minimaliste..

Turcoaz discret Combinația de culoare turcoaz cu culori pastelate

Combinația de turcoaz cu negru, ciocolată și nuanțe de cafea arată mai luxoasă, dar este indicat să folosiți accente albe.

Mobilier turcoaz Accente turcoaz Mobilier turcoaz

În plus, turcoazul arată perfect chiar și în cele mai neașteptate soluții stilistice..

O soluție extraordinară

Adică, orice partener se potrivește turcoazului, este mai important să decideți ce dispoziție ar trebui să stabilească dormitorul, ce caracter are proprietarul său.

Suprafața mării în cameră

Culoarea valului mării poate crea cu ușurință un sentiment de proximitate a mării, emoțiile asociate cu aceasta. Chiar și un dormitor mic va deveni confortabil, vizual mai mare, dacă utilizați corect culoarea turcoaz și nuanțele sale. Adesea unul dintre pereții dormitorului devine un obiect folosit pentru a crea suprafața mării..

Peretele turcoaz ca accent principal Perete turcoaz și tul alb

În acest caz, soluția ideală ar fi utilizarea tulurilor albe, ferestrelor, plinte, uși..

Culoarea turcoaz în aproape orice combinație oferă un sentiment de lux, confort, armonie și liniște, unde mobilierul, accesoriile, așternuturile și pardoselile ajută la atingerea integrității în design.

Micile accente turcoaz O combinație luxoasă și îndrăzneață Culoare turcoaz maximă

După cum puteți vedea, culoarea turcoaz recreează cu ușurință aroma Orientului, unde se extrage turcoazul..

Mobilier într-un dormitor turcoaz

Senzația de aerisire, prospețime și ușurință într-un dormitor turcoaz este cel mai ușor de întreținut dacă nu utilizați mobilier voluminos, mese și dulapuri masive, perdele grele.

Interior dormitor confortabil

Este important să mențineți un echilibru – să nu mergeți la extreme: fie pereții, fie mobilierul ar trebui să fie turcoaz.

Dormitor rustic turcoaz

Combinația pereților ușori cu tapițeria de mobilier turcoaz strălucitor a devenit destul de populară..

Combinația de culori turcoaz și alb

Puteți schimba accentele în anumite locuri.

Iluminat într-un dormitor turcoaz

Turcoazul are o culoare caldă și deschisă, deci este foarte important să nu-l estompezi cu iluminare excesivă. Ideal dacă dormitorul dvs. este plin de lumină naturală la maximum și este completat de 1-2 lămpi.

Lumina în dormitorul turcoaz

Pentru cine este dormitorul turcoaz?

Culoarea, căreia îi lipsește melancolia albastrului și monotonia verde, va fi un adevărat cadou pentru oamenii care prețuiesc liniștea și originalitatea. Este ideal atât pentru amatorii de muncă – are un efect relaxant, cât și pentru personalitățile melancolice – datorită proprietăților sale tonice, starea de spirit își poate schimba complet «avion».

Culoarea turcoaz este o soluție ideală pentru oamenii creativi, dezvoltă imaginația, oferă idei noi. De regulă, oamenii de artă decid să combine turcoazul cu galben, portocaliu, zmeură și salată.

Combinație de culori strălucitoare

Dar chiar și sub această formă, nu irită ochii, ci dă un sentiment de armonie. Turcoazul este culoarea oamenilor de succes, pozitivi, energici. În plus, această culoare devine adesea culoarea principală în interiorul dormitoarelor copiilor – la urma urmei, este o garanție pozitivă, relaxare și liniște. Turcoazul va da cu siguranță o senzație de prospețime, pacificare și armonie – este important doar să îl folosiți în cantități acceptabile, să alegeți partenerii corespunzători și să puneți accentele potrivite.

Efect turcoaz Dormitor turcoaz confortabil și cald

Fie ca dormitorul tău să fie întotdeauna plin de prospețime și pozitiv!