Decorăm camera de zi în tonuri verzi

Mulți oameni au astfel de bucătării încât pot primi cu ușurință oaspeți în ele, cu toate acestea, oaspetele de onoare va fi primit în camera de zi. Deși numele acestei camere implică faptul că oaspeții vor rămâne în ea, proprietarii o folosesc de cele mai multe ori, după ce au adaptat-o ​​în alte scopuri. Deoarece această cameră este atât de multifuncțională, este destul de înțeles că designul său ar trebui să fie universal, astfel încât să puteți sta cu oaspeții într-o atmosferă plăcută, să vă relaxați, să vă bucurați de singurătate sau să lucrați. Deoarece crearea unor astfel de condiții este cel mai ușor facilitată de proiectarea camerei și de culoarea acesteia, vom lua în considerare modul în care un living verde va face față tuturor acestor sarcini..

Ce asociații vă evocă culoarea verde? Imediat, îți apare în minte o imagine a unei veri însorite și verzi și, mai ales în frigul iernii, sufletul tău devine mai cald, dar chiar dacă ai văzut mental un semafor verde, atunci nici acest lucru nu este rău. Deci, verde s-a luminat – mergând înainte!

Unii chiriași aleg să-și înființeze un birou acasă în sufragerie. Pentru a face acest lucru, trebuie să oferiți un tabel de scris confortabil..

Perete verde Pereți verzi și tavan alb Pereți de culoare verde închis

Verde este aproape de natură, deci este plăcut pentru ochi și bun pentru ochi. Arată bine în sufragerii mari și luminoase. Deoarece fiecare proprietar determină el însuși scopul funcțional al camerei sale de zi, este important să vă gândiți la acest lucru în avans, deoarece acest lucru va influența decizia privind alegerea unui stil de decor interior și acest lucru vă va permite să utilizați camera cu eficiență maximă, astfel încât că își îndeplinește pe deplin scopul estetic..

Într-o cameră de zi modernă, pot exista multe obiecte diferite cărora li s-a dat o a doua viață datorită inventivității proprietarului și imaginației designerului. O mică renovare va transforma o masă veche din lemn într-un birou foarte confortabil, cu toate acestea, amintiți-vă că alegerea materialelor determină stilul camerei de zi..

Pictură ușoară pe un perete verde Amestecând alb și verde

Dacă scopul dvs. este să creați un interior industrial, atunci metalul este cel mai potrivit pentru aceste scopuri. În acest caz, masa de mic dejun va arăta ca o masă de sticlă montată pe o bază metalică..

Pentru camere mici, cel mai bine este să folosiți tonuri de verde deschis. Pentru a crea un efect spațial, se potrivește foarte bine mobilierul modular, care, spre deosebire de alte mobilier de dulap, poate fi aranjat după bunul plac. Acest aranjament ajută la eliberarea spațiului pentru mobilier tapițat și elemente decorative..

Fotolii verzi Pereții verzi și tavanul alb

Rolul accesoriilor în interiorul unui living verde

O atenție specială ar trebui acordată accesoriilor, deoarece un număr mare dintre acestea nu vor crea o atmosferă confortabilă, ci, dimpotrivă, va exista un sentiment de disconfort. Puteți folosi vaze sau picturi, a căror culoare este mai bine să alegeți o culoare contrastantă, astfel încât să iasă în evidență pe fundalul pereților sufrageriei.

Pereți de culoare verde închis Perete verde deschis Fotolii verzi cu modele diferite

Efectul verde asupra oamenilor

În interior, această culoare evocă asocieri cu prospețimea primăverii. Prin urmare, psihologii spun că, datorită acestui fapt, este mai ușor să faci față unei dispoziții negative într-o cameră de zi verde, dar efectul său se datorează nuanțelor, iar tonurile calde sunt relaxante, ajutând la eliminarea emoțiilor negative, dar pot părea palide, spălate și arătați rău chiar și cu iluminare bună. Spre deosebire de lumina, tonul rece se mobilizează, încurajând activitatea.

Perdele verzi în interiorul camerei de zi

Draperia verde arată spectaculos în sufragerie. Atunci când alegeți perdelele pentru această cameră, trebuie să țineți cont de dimensiunea acesteia, inclusiv înălțimea tavanului și designul interior, gradul de iluminare și combinația cu schema de culori a elementelor de decor..

Dacă camera dvs. de zi este mică, atunci cea mai bună opțiune ar fi perdelele verzi în nuanțe deschise, în timp ce pentru o cameră de zi cu tavane înalte, perdelele opace luxuriante în mai multe tonuri sunt mai potrivite. Cu toate acestea, aceasta nu este o regulă, ci sfaturi din partea designerilor. În orice caz, este necesară o abordare individuală a creării unui living verde..

Vatră Perdele de culoare verde închis Perdele de culoare verde deschis Model identic de perne și perdele

Pentru ca interiorul camerei dvs. de zi să arate holistic și armonios, puteți ridica huse de scaune, perne multicolore, picturi care vor fi în armonie cu perdelele pe care le-ați ales..

 • Amestecând alb și verde
 • Perete verde pal
 • Efectul iluminării asupra percepției culorii
 • Canapea verde
 • Covor verde
 • Lampă de podea cu canapea verde
 • Corpul de iluminat emite verde

AnteriorUrmător1234567

Dacă nu utilizați nuanțe deschise, discrete de verde, atunci acesta poate servi drept fundal pentru mobilier luminos..

Mobilier albastru într-o cameră verde Fotolii verzi cu modele diferite Perete verde

Unele caracteristici de design ale unui living verde:

 • mobilier verde în diferite nuanțe
 • Perete verde deschis
 • Cabinet verde
 • Covor alb pe podea verde
 • Fereastra arcuită
 • Masă cu frunze

AnteriorUrmător123456

Dacă iubești verdele, cu siguranță vei putea alege astfel de nuanțe pentru sufrageria ta, care vor face cu siguranță această cameră originală, frumoasă și plăcută la vedere..