Cum se alege un design de bucătărie cu frigider

Toate bucătăriile sunt diferite, au o zonă și un aspect diferit, ca și apartamentele. Când camera este mare, nu există probleme cu amplasarea acestui element în interior. Dar când zona este foarte mică, de exemplu, dacă bucătăria are șapte metri sau chiar patru metri, atunci vă întrebați unde este cel mai bine să plasați un obiect atât de important ca un frigider. Cu toate acestea, nu ar trebui să reinventați roata pentru că în natură, există deja mai multe astfel de opțiuni care vă permit să construiți un frigider în orice cameră din bucătărie, primind în același timp costuri teritoriale minime.

Interior foarte puternic și frumos, cu frigidere din oțel inoxidabil Frigiderul din oțel inoxidabil este cel mai popular în rândul populației

Unghiul este cea mai potrivită opțiune

Pentru a economisi profitabil spațiu în bucătărie, experții în planificare recomandă, chiar recomandă cu tărie, utilizarea colțurilor libere disponibile pentru instalarea frigiderului. După plasarea acestuia în colț, nu va interfera cu deplasarea prin cameră, mai ales dacă dimensiunile frigiderului sunt potrivite cu dimensiunile tuturor mobilierului din bucătărie – în acest caz, nu se va distinge de linia generală și nu va interfera cu nimeni.

Printre altele, există mai multe colecții care oferă modele de frigidere mai înguste și mai alungite, care sunt cea mai bună soluție pentru a economisi spațiu..

Frigiderul situat în colț nu va deranja pe nimeni într-o bucătărie mică

O altă opțiune este un frigider lângă ușă.

Dacă bucătăria este foarte mică, atunci această opțiune va fi și mai convenabilă și mai confortabilă.Când folosiți un frigider înalt, se formează imediat un perete, producând o zonare suplimentară a camerei. Și uneori va fi indicat să demontați ușa, extinzând astfel camera și mărind arcada ușii. Puteți crea o nișă separată din gips-carton pentru încorporarea unui frigider, apoi camera va avea un aspect complet..

Într-o bucătărie mică, este mai indicat să așezați frigiderul lângă ușă. Un frigider lângă ușă este soluția perfectă pentru o bucătărie mică Un frigider încorporat în mobilier lângă ușă economisește spațiu

O altă soluție este un frigider sub suprafața de lucru

Această opțiune este perfectă pentru bucătăriile de dimensiuni mici, din fericire, există un frigider mic, care are aproximativ aceeași dimensiune ca o mașină de spălat. Prin urmare, se potrivește fără probleme sub suprafața de lucru și este pur și simplu o opțiune de salvare a vieții în cazurile în care bucătăria este prea mică. Foarte des, astfel de mini-bucătării sunt, de asemenea, în apartamente studio..

Frigider situat sub suprafața de lucru - extrem de convenabil într-o bucătărie îngustă

O opțiune bună este un frigider încorporat în setul de bucătărie

Pentru o astfel de soluție, este necesară o zonă de bucătărie suficientă. Frigiderul încorporat în mobilierul de bucătărie este foarte convenabil și complet invizibil în dulapul de bucătărie dacă ușile sunt închise.

Frigider încorporat în bucătărie - elegant și convenabil Interior frumos de bucătărie cu frigider încorporat în setul cu cască O bucătărie foarte frumoasă, cu frigider încorporat în mobilier Un frigider încorporat în mobilierul de bucătărie economisește spațiu într-o bucătărie mică Design bucătărie cu frigider încorporat în mobilier

Dacă preferați un frigider din oțel inoxidabil

Dacă sunteți un fan al oțelului inoxidabil și, în același timp, nu doriți ca frigiderul dvs. să iasă în evidență puternic în interior, atunci trebuie să adăugați acest tip de finisaj la design. De exemplu, prin plasarea în interiorul bucătăriei a altor obiecte din același material, de exemplu, o sobă din oțel inoxidabil. Și atunci nu frigiderul va atrage atenția în primul rând, ci întreaga compoziție elegantă. Dacă există două cuptoare simultan, atunci acestea sunt de obicei situate una peste alta..

Un frigider din oțel inoxidabil trebuie susținut de un alt echipament din același material

Frigider deghizat în dulap

Dacă doriți să ascundeți frigiderul astfel încât să nu strice interiorul general al bucătăriei, atunci soluția ideală ar fi să-l deghizați ca un dulap. Apoi va dura ceva timp pentru a o găsi..

Dacă doriți un frigider ascuns, ascundeți-l în dulap

Nu uitați să potriviți culoarea frigiderului

Foarte des, atunci când cumpără un frigider, oamenii nu se gândesc întotdeauna la ce culoare ar trebui să aibă. În majoritatea cazurilor, se cumpără frigidere standard albe sau culori metalice. În timp ce astăzi există o mare selecție de frigidere cu o mare varietate de nuanțe elegante, inclusiv chiar și roșii și negre. Cu alte cuvinte, dacă alegeți corect și corect culoarea, frigiderul dvs. poate lua locul elementului decorativ principal și al decorului întregului interior ca întreg..

Frigider de culoare albastră neobișnuită - decorarea bucătăriei tale

Deși, ar trebui admis că, în timp ce frigiderele colorate nu sunt la fel de populare ca, de exemplu, oțelul inoxidabil de oțel. Dar atunci când achiziționați un astfel de frigider, nu uitați să îl asociați cu alte aparate de uz casnic din același material. Doar în acest caz frigiderul va arăta elegant..

Interior de bucătărie foarte spectaculos și elegant, cu frigider din oțel inoxidabil Frigiderul de oțel trebuie susținut cu alte aparate din oțel inoxidabil

Și în ce stil este făcută bucătăria ta nu este atât de important. Astfel de frigidere sunt potrivite pentru aproape orice stil interior și sunt proiectate pentru încăperi de orice dimensiune. Dacă totuși cumpărați un frigider de culoare albă tradițională, atunci este necesar și un alt obiect alb pentru a-l împerechea, precum și la un frigider din oțel. Poate fi un cuptor cu microunde sau o hotă – orice..

Și mai departe. Astăzi există un mod și mai sofisticat de decorare a aparatelor de bucătărie – este vopsit cu un model elegant și chiar completat cu tot felul de pietre și cristale. Trebuie să spun că o impresie neobișnuit de puternică este făcută din amprentele strălucitoare de pe toată ușa, de exemplu, sub formă de floarea-soarelui, o zebră în dungi, măsline care fac gură sau o lalea pe jumătate deschisă. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți decora chiar și cel mai obișnuit frigider, în plus, cu propriile mâini. Și acest lucru se poate face cu ajutorul autocolantelor de vinil, care sunt atât de populare în ultima vreme..