Combinație elegantă și atemporală de alb și negru în interiorul băii

Albul și negrul reprezintă culori care au rămas relevante, la cerere și la modă de mulți ani. Un interior de baie în această combinație de culori va arăta întotdeauna scump, respectabil, rafinat și elegant. Un mare plus este faptul că această schemă de culori este la fel de potrivită atât pentru camere spațioase, cât și pentru camere mici. Și dacă mențineți proporția corectă de culoare, atunci, pe lângă interiorul la modă și elegant, puteți crea și o zonă minunată de relaxare în casa dvs. Trebuie doar să respectați câteva reguli și recomandări. Să încercăm să descoperim totul în ordine.

Design baie alb-negru cu coloanăDesen original pe pereții băii alb-negruDesign baie în combinație alb-negruCombinația de alb și negru = întotdeauna relevantă și la modă

Dacă suprafața băii este mică

Dacă baia este mică, atunci culoarea principală din interior ar trebui să fie albă. Acest lucru se aplică și culorii pereților, podelei și tavanului. Acest design va crește vizual spațiul..

Baie foarte mică, cu o culoare minimă neagră Designul original al unei băi mici cu ornamente pe pereți Ar trebui să fie mai mult alb într-o cameră mică Interior alb-negru al unei băi mici, unde tonul principal este alb

Este frumos să decorați pereții cu cel puțin câteva dungi verticale, de exemplu, din plăci – această tehnică va ajuta la ridicarea vizuală a tavanului. Chiar dacă țigla nu este monocromatică, ci cu un model (vegetal sau geometric).

Dungile verticale vor ridica vizual tavanul Mai există o nuanță mică. Când plasați oglinda, trebuie să vă asigurați că peretele negru sau dungile negre (dacă există) nu sunt reflectate în el.

Numai pereții luminoși pot fi reflectați în oglinzi

Pe o podea albă, este o idee bună, de exemplu, să așezi un covor negru. Și va fi și mai spectaculos dacă formele geometrice negre sunt așezate pe gresie albă, una dintre cele mai simple opțiuni este o tablă de șah.

Pardoseala băii este placată cu dale în șah Interior mic de baie cu plăci de șah fin Interior frumos de baie alb-negru cu pardoseală din șah

De asemenea, nu este recomandat să faceți marginea în negru în jurul perimetrului camerei – zona se va pierde imediat. Forma instalației sanitare este cea mai potrivită în acest caz, dreptunghiulară..

Instalare dreptunghiulară în interiorul băii alb-negruInstalarea sanitară dreptunghiulară - cea mai bună opțiune pentru o baie mică

Și toate tipurile de rafturi sunt cel mai bine achiziționate transparente, astfel încât să nu ascundă spațiu prețios, de exemplu, sticlă sau plastic. O cabină de duș din sticlă transparentă este, de asemenea, grozavă..

Cabina de duș din sticlă este extrem de potrivită în interiorul unei băi mici, alb-negruBaie mică cu cabină de duș din sticlă În ceea ce privește alegerea lămpilor, cel mai bine este să vă opriți asupra celor realizate din cristal sau cu un cadru metalic..

Candelabru de cristal perfect pentru interioarele de baie alb-negruInterior frumos de baie alb-negru cu lampă de cristal

Și nu uitați că o cameră mică într-o baie alb-negru ar trebui să fie foarte bine luminată. Nici accesoriile de culori strălucitoare, de exemplu, verde, portocaliu sau galben, nu sunt interzise ca accente de culoare ale interiorului. Florile proaspete sunt întotdeauna foarte potrivite.

Accente galbene și portocalii strălucitoare în interiorul unei băi alb-negru

Dacă baia este spațioasă

Ei bine, într-o astfel de situație, există oportunități ample pentru decorarea camerei. Proprietarii unor astfel de băi pot fi invidiați mai ales, mai ales că, în combinația alb-negru, astfel de conace vor arăta pur și simplu uimitor..

Interior spațios pentru baie, realizat în combinație alb-negru cu introducerea bejului închis În această situație, există o mulțime de opțiuni de proiectare. Puteți folosi mai mult negru în interior, de exemplu, decorând astfel doi sau chiar trei pereți și decorați doar unul cu alb. În acest caz, peretele central poate fi realizat cu un model.

Decorarea peretelui central cu ornamente în interiorul unei băi alb-negru

În acest caz, podeaua este de preferat negru. Tavanul ar trebui să fie alb. În interiorul unei băi spațioase, bordurile din dale negre sunt potrivite. Dacă doriți, puteți utiliza nu o țiglă neagră monocromă, ci cu un ornament de culoare gri sau argintiu – obțineți o combinație frumoasă. Oglinda arată cel mai impresionant într-un astfel de interior într-un cadru argintiu..

Interior de baie luxos, alb-negru, cu oglinzi în cadru argintiu

Un covor alb pufos poate fi folosit pe podea. Instalarea sanitară este de preferat lumină: albă sau lăptoasă, deși este permisă dacă interiorul băii este negru.

În interiorul unei băi mari și spațioase, pot fi amplasate mereu multe obiecte decorative, cum ar fi diverse vaze de podea, lămpi cu abajururi originale, lumânări și multe altele, indiferent de imaginația ta.

Florile proaspete ca accesorii - o soluție minunată

Rezumând, ar trebui să respectați următoarele:

Atunci când decorați interiorul băii în culori alb-negru, trebuie să urmați reguli simple pentru a obține un rezultat final bun:

Și alte câteva nuanțe

Culoarea neagră ajută o persoană să se concentreze asupra a ceva, ca și cum ar fi încurajat-o să privească în lumea sa interioară, iar albul creează o atmosferă de ușurință și puritate uimitoare.

Este necesar un echilibru atunci când decorați un interior de baie alb-negru

Și ce fel de echilibru aveți nevoie depinde de dvs. să decideți, bazându-vă pe atitudinea dvs. interioară individuală. Principalul lucru este să evitați suprasaturarea cu o culoare sau alta. În caz contrar, un mediu confortabil în interior nu va funcționa..