Camera de zi a unei case de țară este un simbol al “inimii” casa ta

O casă la țară devine din ce în ce mai populară astăzi, deoarece este o amintire a unor cuiburi familiale tradiționale precum moșii și moșii care existau înainte. Prezența unei astfel de locuințe vorbește despre un anumit statut al proprietarilor, interiorul sufrageriei într-o astfel de casă o reprezintă «inima».

Design elegant al unui living-bucătărie spațios = sufragerie într-o casă la țarăLiving frumos și elegant, cu șemineu, într-o casă la țarăInteriorul unui living spațios la țară = bucătărie-sufragerie cu o frumoasă canapea din pieleMobilier confortabil în interiorul unui living de la țarăMic dejun frumos într-o casă de țară, realizat în culori deschiseLivingul unei case de țară este inima casei tale

Tendința de a fi mai aproape de natură

Faptul că o persoană se străduiește să trăiască în sânul naturii, unde domnește liniștea, liniștea și liniștea, se reflectă chiar și în construcția și decorarea casei sale, nu numai în locație. Acest lucru se manifestă prin faptul că principalele materiale utilizate sunt lemnul, piatra, bambusul, ratanul, pluta și alte materiale ecologice. În ceea ce privește stilul, se aleg cel mai adesea imitația cabanelor de bușteni rusești, stilul rustic, Provence sau eclecticismul..

Lemnul și piatra sunt utilizate în mod activ în interiorul camerei de zi a țării - materiale naturaleInteriorul unui living de țară, aproape de natură, folosind lemn și piatră

Idei de design pentru sufrageria la țară

Un mare plus al caselor de țară este prezența unui spațiu mare, care este pur și simplu plăcut cu care lucrează designerii, deoarece aici se deschid orizonturi largi pentru imaginația creativă și oportunități uriașe pentru implementarea oricărei idei. Pentru a pune în aplicare o idee creativă, puteți folosi absolut orice: geometria complexă a spațiului, soluțiile de culoare îndrăznețe, obiectele de decor ale autorului, precum și mobilierul – orice vă poate sublinia individualitatea și exclusivitatea. Camera de zi este situată în majoritatea cazurilor în centrul casei. De obicei, lângă el este o sală de mese.,

Lângă camera de zi se află sufrageria

sau bucătărie-sufragerie.

Proiectarea unui living spațios combinat cu o bucătărie-sufragerie

Se practică foarte des combinarea livingului cu bucătăria sau cu sala de mese. Uneori sufrageria este combinată cu holul. Suprafața camerei de zi, de regulă, nu este mai mică de 18 metri pătrați, deoarece ar trebui să găzduiască mobilierul necesar și, de asemenea, să lase spațiu liber pentru mișcarea nestingherită asupra acestuia. Este foarte important ca sufrageria să aibă cel puțin 2 – 3 ferestre, deoarece lumina naturală joacă un rol imens în amenajarea unui living luminos.

Cu cât sunt mai multe ferestre, cu atât mai luminoasă este camera de ziTrei ferestre mari fac interiorul camerei de zi neobișnuit de ușor și confortabil. În primul rând, vorbind despre o cameră de zi într-o casă la țară, îmi vine în minte centrul principal al vetrei – acesta este un șemineu care adună toți membrii familiei seara, precum și prietenii, oferindu-i căldura și confortul.

Șemineul creează întotdeauna confortabil în interiorul camerei de zi.Șemineu care creează căldura vetrei în interiorul camerei de zi Cu toate acestea, în absența unui șemineu, teatrul acasă poate deveni centrul semantic al camerei. În jurul acestui centru, este o idee bună să amplasați o canapea și două fotolii – o zonă de relaxare clasică și confortabilă.

În ceea ce privește schema de culori, este posibil să se evidențieze interioarele camerelor de zi în tonuri de maro deschis, auriu, gri-albastru cu utilizarea elementelor decorative luminoase: covoare, perne, panouri de perete, tablouri etc..

Accesoriile sub formă de perne, vaze și vaze sunt întotdeauna potrivite în sufrageriePrezența accesoriilor reîmprospătează interiorul camerei de zi într-o casă la țară

Ce material de finisare este mai bine de utilizat

Există multe opțiuni pentru decorarea interioară a pereților sufrageriei dintr-o casă de țară. Tapetarea este un clasic cu o mare varietate de texturi, modele și culori disponibile. Există, de asemenea, mai multe tipuri de tapet: hârtie (cea mai ieftină), vinil (mai practic), precum și tapet vopsibil și textil laminat cu țesătură – cea mai scumpă opțiune, dar ecologică. Se folosesc și panouri de perete, inclusiv cele rezistente la umiditate. Acestea pot fi realizate din lemn natural, plastic, MDF și plăci din fibră. Cele mai frecvente astăzi sunt panourile din plută, care au o izolare termică și fonică bună. Iar golul de aer rezultat vă permite să ascundeți perfect cablajul și comunicațiile. În plus, ușurința instalării și ușurința întreținerii vor vorbi în favoarea lor. Pluta este, de asemenea, un material de finisare ecologic, cu o textură interesantă și nuanțe naturale. Plăcile cu imitație de piatră, lemn sau alte materiale naturale sunt adesea folosite. Tencuiala decorativă arată și ea bine..

Tencuiala de perete arată nobilă și elegantăIpsos pe pereții sufrageriei dintr-o casă de țară

Un strat foarte eficient pentru decorarea pereților este piatra naturală. Cu toate acestea, aceasta este o opțiune foarte scumpă. Și, în plus, trebuie să fie folosit cu îndemânare și, cel mai bine, în combinație cu alte materiale. Puteți folosi o piatră artificială, care, de asemenea, arată bine și practic nu diferă de cea naturală.

Piatra în interiorul unui living spectaculos într-o casă de țarăPiatra este întotdeauna foarte avantajoasă și arată bogată în interiorul camerei de zi. Este tradițional să folosiți parchetul ca material de finisare pentru podea..

Living frumos într-o casă de țară cu parchet

Dacă există un șemineu în camera de zi, atunci este recomandabil să întindeți zona din jurul său cu pietre sau dale. scânteile pot zbura și cărbunii pot cădea. De asemenea, puteți utiliza lemn laminat sau natural.

Laminat ca podea pentru sufragerieLemnul natural este o pardoseală excelentă pentru un living într-o casă la țară În ceea ce privește tavanul, printre toate materialele și opțiunile existente, tavanul întins a devenit lider, prevenind condensul și mucegaiul. În plus, un astfel de plafon face posibilă utilizarea oricărui decor inovator (lucios, mat sau chiar piele de căprioară), de asemenea, nu poate fi modificat sub influența diferitelor temperaturi și în caz de diferență a acestora. Ei bine, avantajul său și mai mare este instalarea și montarea rapidă fără a pregăti plafonul de bază..

Mobilierul de sufragerie joacă un rol important

În majoritatea cazurilor, sufrageria unei case de țară este o cameră împărțită în două zone: o zonă de șemineu și o zonă de recreere. Mobilierul joacă un rol foarte important în acest caz. Un set de mobilier tapițat, care include canapele, fotolii, canapele și pufuri confortabile și confortabile, este considerat obligatoriu într-un astfel de interior..

Mobilier tapițat Kozhanach în interiorul sufrageriei dintr-o casă la țară

Și dacă există și o măsuță de cafea, atunci dintr-un astfel de centru de compoziție camera de zi va deveni mai confortabilă..

Masuta de cafea va crea o compoziție semantică centrală în interiorul camerei de zi

De asemenea, seturile de mobilier modular sunt perfecte, care pot fi schimbate cu ușurință dacă este necesar. Dacă camera de zi este combinată cu sala de mese, atunci ar trebui să alegeți un set de mese original, care să sublinieze armonia, căldura și confortul unei case de țară. Picturile mari și luminoase cu orice temă vor ajuta la completarea interiorului camerei de zi. Dacă există o zonă de luat masa, atunci naturile moarte vor fi utile..