Bucătării sau interioare Art Nouveau cu caracter masculin

Dilema în alegerea unui design de bucătărie trebuie rezolvată din punct de vedere practic și confort, cu o justificare specifică a obiectivului. Decorarea în tradiția Art Nouveau va răspunde tuturor dorințelor hostesselor și va deveni locul frontal al familiei. Conceptul minimalist este o sinteză reușită a ideilor împrumutate de la clasici și hi-tech, ilustrând tendințele actuale ale modei. Motivul pentru o examinare detaliată a componentelor stilului a fost realitatea obiectivă, care a convins de universalitatea sa. Modernul a fost înregistrat de mult în bucătăriile moderne și nu va renunța la funcțiile de conducere.

Mobilier alb pe podea maro

Principiul se bazează pe funcționalitatea cotidiană, consistența organizării interne și soluțiile atipice care uneori depășesc limitele convenționale ale regulilor stilistice. Parcela este construită într-o strânsă uniune de design, capacități progresive ale tehnologiilor și condițiile unui proiect specific.

Decor simplu Cameră luminoasă

Direcția este în continuă evoluție, iar opțiunile interioare propuse impresionează prin diversitatea lor creativă. Modificarea pieselor structurale, extinderea gamei de materiale de placare și tandemurile lor interesante prioritizează alegerea celor care preferă suprafețele spumante goale și apreciază importanța echipamentelor tehnice. În modernitate, gadgeturile devin parte a designului. Culoarea corpurilor lor poate fuziona cu fațadele sau poate da un contrast spațiului de expresie..

Insula lunga Soluție tehnologică

În general, modernul este un șablon universal în mâinile unui designer cu o perspectivă de dezvoltare creativă. Cu ajutorul ideilor brevetate și a propriei creativități, interiorul poate fi oferit «stafide» și face bucătăria exclusivă.

Echipamente atipice Combinație expresivă

Argumente și fapte în favoarea modernității

Stilul este demn de remarcat din multe motive. În primul rând, posibilitatea implementării ideii în orice format. Setul nu se va pierde în imensitatea perimetrului și se va potrivi cu ușurință în bucătărie cu un număr limitat de imagini. Pentru un rezultat impresionant, trebuie doar să aplicați tactici competente în plasarea grupului interior. Aranjamentul în formă de L și liniar va corecta neajunsurile unei zone mici. Versiunea insulei, expunerea pe două rânduri va deveni punctul focal al perimetrului. Dulapurile suspendate și secțiunile supradimensionate plasate de-a lungul pereților subliniază avantajul unei suprafețe mari. Grupul de mese din centru ne va permite să vorbim despre combinația reușită a zonei de lucru și a mesei.

Tavan suspendat & quot; Cafea cu smântână & quot;

În al doilea rând, modernul este democratic în ceea ce privește liniile, configurațiile corpului și permite o gamă largă de nuanțe semnificative pentru design, ceea ce vă permite să vă îndepărtați de stereotipuri și să aduceți noutăți.

Fațade colorate Minimalism bucătărie

Originalitatea stilistică este indicată de claritatea formelor și liniilor care citează clasicii. Cu toate acestea, plasticitatea Art Nouveau, văzută pe fațadele cretate și colțurile ovale, nu este exclusă, iar combinațiile texturate nu sunt infirmate. În acest concept, sunt utilizate cel mai des suprafețe sclipitoare și materiale transparente..

În strălucirea cristalului Candelabru

Rezultatul noului timp au fost alte cereri, care s-au reflectat în preferințele interioare ale oamenilor, în raport cu care normele stilistice au fost ajustate. Designul poate fi păstrat într-o singură scară și problema poate fi rezolvată într-un mod mai interesant, ignorând monopolul monocolor.

& quot; Asortat cu umplutură albă & quot; Expunere pe două rânduri

Atitudinea față de culoare în Art Nouveau nu este la fel de categorică ca în hi-tech. Deși, judecând după propunerile actuale ale industriei mobilei, acesta din urmă este de acord să compromită soluțiile.

& quot; Asortat cu umplutură albă & quot; Minimalism alb

Căștile cu diferite categorii de prețuri și configurații sunt impecabile din exterior, datorită unui număr de momente decorative care vă permit să aveți propriile dvs. «față».

Secțiunea cu efect de lemn

Sugestii de la designeri și producători

Placarea fațadelor este un subiect separat în proiectarea bucătăriei. Colecția de materiale avansate din punct de vedere tehnologic face plăcere cu o gamă largă de opțiuni. Dacă nu vă puteți permite mobilierul realizat din baze naturale, acesta îl va ajuta «fotocopie». Imitația va reproduce cu acuratețe trăsăturile structurale ale tăieturii și va surprinde cu desenul realist.

Un trio de case de păsări Design axat pe lemn

Mai mult ca oricând, sunt solicitate finisaje de furnir și smalț, panouri vopsite și, desigur, produse din lemn masiv. Echipamentele din fabrică și mobilierul personalizat se vor potrivi în orice spațiu. Judecați singur cât de luxos se dovedește designul cu participarea plasticului colorat, a pietrei, a lemnului.

Fitinguri masive

Polimerii reflectorizanți, fațadele lăcuite sau filmate sunt necesare pentru a crea spațiu volumetric. Fațadele metalice argintii, în ciuda prezentabilității externe, s-ar forma solidar cu alte obiecte identice «stat» Simțiți-vă. Un interior tipic masculin este puțin probabil să încălzească sufletul cu căldura casei..

Laconicism alb-negru Căști gri deschis

Oțel, profile din aluminiu la ușile care funcționează ca mânere, sticlă, inserții fragmentate aurite, corpuri de corpuri de iluminat strălucitoare cu cupru și argint sunt tendințele modei din acest an. Fațadele colorate, pete luminoase de textile și accesorii adaugă o notă caldă perimetrului arctic.

Spațiu pe două niveluri Fațade colorate

Picioare strălucitoare și masive ale scaunelor de bar, scaune din plastic transparent de-a lungul insulei, un perete solid de module, o schemă de iluminare complexă – una dintre versiunile optime ale unei bucătării moderne. Combinațiile rece-cald sunt binevenite, nuanțe expresive ale culorii dominante, contrast întunecat-deschis.

În culoarea ciocolată & quot; Cafea cu lapte & quot;

Laminatul de vinil de pe fațade este o placare la modă cu o garanție a duratei de viață îndelungată. Sunt atrași de un aspect decent și un preț adecvat. Potrivit experților, viitorul aparține fațadelor de film patch-uri.

În cursuri de lumină

Materialele de finisare sunt un ajutor pentru implementarea oricăror proiecte și posibilitatea de a privi lucrurile familiare dintr-un unghi diferit. Podeaua cu plăci ceramice nu va arăta banal dacă așezați compoziția și o luminați cu lumina de jos. Fărâmițele de chihlimbar, travertin, onix artificial și gama de imitații disponibile arată excelent. Pietrele sunt gata să decoreze podeaua și fațadele și prin prezența lor confirmă unicitatea oricărui proiect. Deci, țesăturile vor colora cu ușurință ornamentul și vor adăuga luminozitate imaginii, subliniind frumusețea compoziției. Blaturile și pragurile de ferestre din materiale similare sunt practice și estetice.

Secțiunea de cereale din lemn Compoziție abstractă

Gust și culoare

Loialitatea în design oferă spațiu pentru creativitate și materializarea oricăror schițe. Module în înălțimea peretelui, creioane alungite în diverse combinații cu sertare, un rând longitudinal de piedestale, variații în elementele de amenajare oferă bucătăriei unicitate.

În lumina albastră Pereți căptușiți

Suprafața aspră a pereților de piatră, pardoseala diferă de un ton sau două, aparatele încorporate în panou, module ușoare, covorul care se potrivește cu panorama s-au contopit într-o singură tonalitate. Bucătăria părea palidă, dacă nu pentru candelabrul futurist de deasupra mesei. Adesea, o singură lovitură este suficientă pentru a remodela spațiul..

Lampă futuristă

Designul minimalist iubește albul închis și aderă la geometrie în toate. Este dificil să numim complotul banal, unde compoziția este construită pe o contradicție coloristică. Mobilierul alb, cu fragmente de negru pe un fundal de ciocolată, mânere voluminoase, panouri din lemn de lungime întreagă, lămpi futuriste și hote de gătit ton-pe-ton lasă o impresie de farmec.

Bucătărie plină de farmec Panorama ferestrei luminoase

Dacă doriți o bucătărie luminoasă și ușoară, dar vă este frică să experimentați, mizați-vă pe scheme adaptate. Un cuplu alb-negru inseparabil cu includerea unei culori însorite va satisface toate așteptările. Nimic special, dar ce efect! Și din nou, există ocazia de a vedea cum lucrurile mici creează impresii interesante. Picioarele creative ale scaunului au făcut o treabă excelentă în decorare.

Scaune creative

Un set cu un design auster de dulap se îmbină literalmente cu pereții. Culoarea monosilabă a fundalului adaugă vizual spațiu camerei. Spalierul vertical cu plante perfect adaptat decorului, amenajând zona din afara cutiei. În schimb, este permisă utilizarea unui strop de grădină floristică care ocupă întreaga deschidere a ferestrei..

Tuburi negre Seră în spatele geamului

Opiniile diferite asupra lucrurilor familiare

Prin prezența sa, lemnul este capabil să compenseze minimalismul și să adauge eleganță. Panourile maronii ale secțiunilor arată autosuficiente și, în reflexia carcaselor metalice din partea opusă, alcătuiesc o expoziție șic. În ciuda dimensiunii mobilierului, parametrii nu îngreunează experiența..

O combinație frumoasă

Una dintre opțiunile preferate pentru ruși este o bucătărie modernă asemănătoare lemnului, care amintește de clasici și realizată într-un aranjament modern. Modele similare sunt în afara competiției și modei. Culorile calde ale versiunii adaptate sunt plăcute ochiului. Panourile decorative, un tandem de culori calde și reci, lipsa atributelor, funcționalitatea ridicată nu provoacă reclamații din partea gospodăriilor de toate generațiile.

Modern, cu o notă de clasic

Deoarece fiecare soluție are propria alternativă, este permisă proiectarea diferită a părții superioare a camerei. Ar trebui să evaluați estetica plafonului suspendat și să adoptați o idee promițătoare..

În strălucirea lamelor punctate

Și totuși, monopolul fațadelor maronii a rămas în interiorul clasic. La nivelurile moderne de finisare, sunt permise până la 3 nuanțe diferite. Ușile din lemn masiv cu blaturi de marmură gri și un set luminos de scaune rimează organic cu pereți de culoarea laptelui copt.

Geometrie expresivă

Dacă nu sunteți un fan al spațiului steril, monocromul se poate plictisi rapid. Prin urmare, merită să ne uităm la opțiunile de compromis. Spre deosebire de designul acromatic, sunt oferite combinații în două tonuri. Fațadele maro cu fitinguri masive, suprafețe de marmură gri, lămpi negre creative, accesorii elegante, un peisaj din spatele geamului deschis vor aduce căldură și vor adăuga divertisment.

Bucătărie elegantă

Pereții laconici și designul auster al secțiunilor de bucătărie, indiferent de decorativitatea fațadelor, sunt în armonie cu nuanța delicată a unui tavan întins sau vopsit. În combinație cu mobilierul lăcuit și în sprijinul fluxurilor de zi pătrunzătoare, impresia perimetrului volumetric este îmbunătățită de multe ori..

Amenajare interesantă a mobilierului

Jocul complex al luminii într-un sistem pe mai multe niveluri este conceput pentru a ilumina colțurile ascunse. Rânduri de lumini vesele se îneacă în reflectarea fațadelor lucioase, oferind bucătăriei o spațiu vizual.

În lumină și culoare

Idei pentru implementare

Culoarea lăptoasă și nuanțele sale sunt un instrument în mâinile unui designer pentru a crea noi formate. Un fundal impecabil în tonuri sidefate – o pânză goală pentru scene interioare cu capacitatea de a manipula paleta. Dacă nu ar fi includerea suprafețelor de umbrire, ca în exemplul din fotografie, dulapuri de podea «au crescut» în perete.

Dulapuri de podea

În acest complot, cu dominanța panourilor întunecate, a fragmentelor de nuc și a culorilor lăptoase, într-un context cu un model laminat clar, bucătăria pare prezentabilă.

Modern de lux

Pereții de cărămidă înconjoară perimetrul luminii. În obiecte și decor, principiul minimalismului este menținut. Rândurile de dulapuri de perete în pătrate albe fac ecou fațadelor fără față ale piedestalelor de podea cu accesorii lipsă. Ochiul se prinde de iluminarea liniară și de culoarea expresivă a perdelelor. Bucătărie cu «smack» mansarda lasă un sentiment ambiguu. Datorită gamei de succes, candelabrelor elegante, decorului natural sub formă de ghivece și fructe, modernitatea poate fi urmărită și senzația de industrial este netezită..

Pereti de caramida

Conform conceptului, perdelele sunt cusute din țesături strălucitoare. Majoritatea modelelor au o bază sintetică cu o tăietură asimetrică sau cad în țesături uniforme. Deoarece decorul zgârcit se datorează funcționalității și nu acceptă înfrumusețări, ecranele de panou, jaluzelele romane și alte modele cu mecanisme mobile vor fi utile. Panorama din spatele ferestrei deschise este cea mai bună decorație de bucătărie pe care designerii nu îndrăznesc să o provoace, deși oferă o protecție alternativă împotriva luminii puternice..

Fațade albe și de nuc Spatiu deschis

Proiectele stereotipe rămân în istorie. Timpul cere noi standarde și idei atipice. Creați-vă o realitate frumoasă, în care nu există loc pentru culori plictisitoare și lucruri plictisitoare.

Scaune decorative În perimetrul luminos al bucătăriei Cu accent pe funcționalitate