Apartamente duplex: confortul înmulțit cu două

Visul spațiului liber din inelul orașului are toate șansele de a se materializa. Noile formate au înlocuit proiecte similare și, datorită dimensiunii mari a apartamentelor duplex, sunt oferite modele exclusive. Într-un mediu fără restricții, există o oportunitate fabuloasă de a personaliza zona pentru membrii familiei, de a echipa camere funcționale și de a vă întâlni cu membrii gospodăriei la masa de luat masa și în camera de zi comună..

În general, designul camerelor nu diferă mult de soluțiile tradiționale. Versiunea adaptată oferă un living, o baie, o bucătărie, eventual o sală de biliard sau o mini-sală de gimnastică la parter. Al doilea este rezervat dormitoarelor, biroului, băii. Prezența unei terase mari sau a mai multor balcoane depinde de proiect. Cu toate acestea, un astfel de aspect nu este fundamental, ci necesită o singură soluție contextuală..

Vedere de la etajul inferior

Pas + Pas = Scară

Un design în mai multe etape, cu pretenția de a fi o parte independentă a designului, devine adesea o caracteristică dominantă în design. Aceasta nu este în niciun caz o axiomă și există întotdeauna loc pentru implementarea ideilor alternative. Cazul în care balustrada și viziunea generală rezonează cu ideea indicată și sunt percepute ca parte a întregului. Scările sunt o legătură de legătură între partea activă a casei și o zonă privată, iar în diferite stiluri și participarea lor, designul prinde viață vizibil.

Să începem cu faptul că există multe variații constructive pe această temă. Versiunea treptelor primitive din lemn monolitic este continuată de omologi eleganți din marmură sau imitații artificiale ale pietrelor. Combinațiile metalice, de sticlă și balustrade originale atrag atenția prin imaginație și execuție creativă.

Zona de odihnă Garduri transparente

Scările în spirală și scările sunt o opțiune elegantă pentru un duplex. Se dizolvă în formatul conceptelor minimaliste și nu încetează niciodată să se bucure de diversitatea configurațiilor spirale. Balustradele cromate strălucitoare adaugă strălucire și spațiu, la fel ca nuanțele acromatice restrânse și iluminarea pe mai multe niveluri..

La moda «greu» metal. Pentru fabricarea balustradelor se ia ca bază un profil din aluminiu, fitinguri, țevi conectate de diametre mici. Performanța excelentă a unei construcții robuste în tandem cu balustrade fiabile și balustrade din sticlă transparentă sunt apreciate pentru ușurința vizuală și «fără greutate» Simțiți-vă. Secțiunile de gard pot fi simple sau pot conține decor de designer. Construcții forjate din această serie. Meritele forjării artistice sunt apreciate atât de iubitorii de combinații multi-pass din interior, cât și de iubitorii de Art Nouveau. Și dacă dorința de exclusivitate predomină în planurile tale, apelează la grațioasa deschidere din fier.

Scara Art Nouveau Spațiu pe două niveluri

Scările de marș sunt inferioare în ceea ce privește aspectul, dar au un avantaj de siguranță și se datorează unui câmp larg pentru creativitate. Împreună cu balustrade cret din frasin, stejar sau fag, vor decora perfect un interior clasic.

Nișă sub scări Opțiune de zid și gard

Într-un monopol al culorilor deschise

Monotonia finisajului alb al perimetrului, cu excluderea fragmentelor de culoare delimitate, subliniază meritele arhitecturale ale camerei. Umbra caldă a podelei va putea compensa detașarea rece a stilului scandinav. Lumina zilei care strălucește printr-o fereastră deschisă va umple atmosfera cu lumină blândă. Utilizarea textilelor moale și a pardoselilor va crea un sentiment confortabil.

În fluxuri de lumină și creativitate

Faceți din fereastra panoramică centrul afișajului interior și salvați perdelele pentru partea întunecată a zilei. Modelul roman sau versiunea cu role vor fi adunate modest în partea de sus într-o bandă îngustă și nu vor împiedica lumina zilei. Panourile japoneze față-verso se vor aluneca pe laturi, încadrând sticla cu un cadru. Datorită unor astfel de manipulări în nișa ferestrei, camera este percepută diferit, dar o caracteristică comună va fi un sentiment de libertate și expresivitate a stilului..

Fereastra de accent

Dacă nu vă simțiți confortabil cu pereții cu lapte, folosiți litere. Peretele confruntat cu plăci laminate cu amprente de litere este interesant. Adesea imaginea scrisă se repetă în textile. Camerele care nu sunt aglomerate cu mobilier deschid toate avantajele înălțimii și volumului. În același timp, obiectele interioare au picioare înalte. Nu uitați să aruncați pielea unui animal spre ele. Scara acționează ca un element decorativ. Când porniți grinzile negre din lemn și segmentele de balustradă executate creativ, camera capătă un sunet diferit..

scandinav

Urcând la etaj, tema este continuată de canapeaua albă din hol. Monotonia ușoară se va dilua cu decorul din gips al tavanului, transparența cristalină a picăturilor care cad de candelabru. Câteva cufere vintage, percepute ambiguu în această combinație, sunt concepute pentru iubitorii de mansardă. Merită să le înlocuiți cu obiecte în modul high-tech, spațiul va deveni monoton.

Soluția autorului

Amestec de culori și texturi

Datorită sarcinii active la etajul inferior, ar trebui asigurată libertatea maximă. Pentru a organiza o casă ergonomică, este mai bine să preferați configurații modeste cu grupuri interioare. Datorită decorului și propriilor preferințe, designul va căpăta individualitate. Acesta este cazul când a devenit centrul în proiectarea tinerilor «zburând în depărtare» un diapozitiv, puteți simți expresia în atmosferă, iar minimalismul poate fi urmărit în design.

Diapozitiv minunat

Tavane fierte albe, zidărie sau imitația acesteia, chiar și beton. Vopsiți restul suprafețelor cu vopsea mată sau folosiți tehnica de tencuire brută. Potriviți plințele cu culoarea pereților. Un perete de steloblocks va fi util. Este permis să creați un accent colorat alternativ pe una dintre verticale. O comunitate de sifoniere rare, scaunele de zestre ale bunicii și alte articole incompatibile sunt doar integrate în mansardă..

Spațiu echipat Insert de perete fragmentat

Scara și etajul superior sunt parțial vizibile din partea de jos. În nișa de perete din perimetrul bucătăriei, exista și un loc pentru o mini-bibliotecă. Zona de recreere este marcată cu mobilier tapițat. Balustradele metalice și minimalismul în decor indică o modernitate modestă. Un poster luminos și o broderie cu accent pe pernele canapelei sunt suficiente pentru a conferi camerei un aspect finit. Un design similar arată diferit de un focus diferit, în care accentul decorativ se pune pe culoarea podelei de nuc, care se transformă logic în designul scărilor..

Ergonomie și confort Din alt unghi

Lemnul, metalul, sticla rimează armonios cu un grup de mobilier tapițat și o insulă pufoasă de covor. Ferestrele de format mare cu draperii ușoare se potrivesc cu culoarea perimetrului în ton. Binecunoscutul truc cu exploatarea lemnului aduce o notă caldă designului.

Design multicolor

Un design atât de diferit

Dacă holul de la intrare se întâlnește cu strălucirea unui candelabru de cristal, nu este un fapt faptul că acest tip de iluminare se va repeta în sufragerie, deși în neoclasicism este binevenită o schemă complexă în scenariul de iluminare. Lămpile simetrice împrăștie frumos grinzi pe părțile laterale și fasciculele de lumină se vor uni într-un singur flux. Interpretarea versiunii moderne a stilului clasic va fi completată de mobilier funcțional, turnare din stuc, prezența oglinzilor în rame, încadrarea frumoasă a ușilor și o deschidere luxoasă din lemn. În principiu, neoclasicismul se caracterizează prin șic și strălucire, deși atunci când redați o idee va trebui să vă gândiți la toate până la cele mai mici detalii. Orice discrepanță cu stilul este sincer frapantă și introduce disonanță. O atenție deosebită este acordată materialelor textile și a ferestrelor, a accesoriilor.

Sala mică Stiluri de amestecareDacă sunteți pentru simplitate și naturalețe, atunci vă veți familiariza cu stilul ecologic. Diluarea unei mini sere înseamnă umplerea casei cu ghivece de flori, preferarea unor forme simple și finisaje naturale în spațiul unui apartament pe două niveluri. Nu este visul unui iubitor de natură? Culori naturale, panouri de plută și pardoseală, o combinație de piatră și lemn în decorarea scărilor și pereților, tapet din stuf (bambus), blaturi de marmură și alte materiale din natural «sortiment» vă va permite să locuiți într-o casă ecologică.

Confortul creat de copac Vatră creativă

Pentru oamenii creativi, un design extraordinar este desemnat eclecticism. Colecționează piese simple din Art Nouveau, clasice (până la 3 stiluri) într-un perimetru și aranjează-le pe fundalul subiectelor floristice. Modelele florale, textilele strălucitoare și creativitatea vor fi cheia unei soluții de design de succes. Scaune din plastic transparent, vaze de sticlă și nuanțe de candelabru lasă razele să treacă prin ele și creează iluzia de spațiu suplimentar.

Dacă doriți schimbări dramatice, limitați-vă la atingeri colorate. Plăcerea pentru ochi și bucuria sufletului va aduce o pătură caldă, o vază frumoasă, un covor nou, decor de scări.

2 Stil Loft O soluție elegantă Schema de culori clasică În nișa dormitorului Reținere condiționată Pe fundalul grinzilor negre Design pentru tineri