Amenajarea unui birou la domiciliu

Mulți antreprenori și alții preferă să facă o parte din muncă acasă. Este mult mai economic decât închirierea unui spațiu de birouri și nu trebuie să pierdeți timpul pe drum și să fiți nervos în timp ce stați în blocajele de trafic. Când lucrați de acasă, este recomandabil să aveți o cameră separată în care nimeni să nu poată interfera cu afacerea lor. Un birou la domiciliu este o cameră specială care face parte integrantă dintr-o casă, cabană, conac sau apartament al unei persoane respectabile și prospere care se respectă – fie că este un politician, scriitor, arhitect sau om de afaceri. Scopul principal al biroului la domiciliu este de a lucra într-un mediu confortabil de acasă..

Biroul de acasă

Pentru a nu interfera cu sunetele străine în timpul lucrului, nu este recomandat să amplasați biroul lângă camera de zi sau camera copiilor. Cabinetul, pentru a nu obosi rapid, ar trebui să creeze o stare confortabilă. Locul de muncă trebuie să fie amplasat astfel încât persoana care lucrează în el să nu aibă spatele la fereastră sau la uși. Și cel mai important, biroul trebuie să aibă o iluminare combinată bună..

Cabinet acasă

Puteți echipa un birou pe un balcon încălzit, utilizând o cameră separată sau o mansardă, după ce ați făcut reparații preliminare acolo. Dar dacă aveți o casă sau un apartament mare și există posibilitatea de a echipa un birou mare, atunci acesta ar trebui să fie echipat în cel mai bun mod..

Proiectare birou la domiciliu

Atunci când alegeți un design interior pentru un birou la domiciliu, în primul rând, ar trebui să luați în considerare nivelul de avere al proprietarului, dorințele și gusturile acestuia. De asemenea, determinați focalizarea și caracteristicile funcționale ale acestei camere. Interiorul ar trebui să creeze o dispoziție creativă de lucru pentru proprietar și să se adapteze la o stare de afaceri..

Fotografie cabinet de acasă La locul de muncă Locul de muncă acasă Locul de muncă acasă în fotografie Proiectarea dulapului Proiectare cabinet foto Mobilier pentru birou Mobila în biroul de acasă foto Interior birou la domiciliu Culoare roșie în interior

De asemenea, mediul de birou ar trebui să fie plin de confortul și confortul acasă, să trezească o bună dispoziție și să ofere plăcere. În general, designul, echipamentele de birou, mobilierul etc. sunt selectate ținând cont de gustul viitorului proprietar și în funcție de stilul designului ales..

Biroul poate fi finisat într-un stil clasic cu finisaje din lemn cu coloane și minimalism în detaliu.

Dulap în stil clasic

Dacă proprietarul biroului este un lucrător creativ, atunci cel mai bine este să alegeți o direcție postmodernă – acestea sunt linii rupte, culori neobișnuite și o abundență de diverse detalii mici. Pentru iubitorii de minimalism, eleganța high-tech este potrivită: fără detalii și decorațiuni inutile, totul este practic și simplu.

Minimalismul cabinetului

Selecția materialelor pentru finisarea dulapului depinde de stilul de design ales. Dar este de dorit să se țină seama de designul casei în sine. Tapetul poate fi ales în orice culoare doriți, dar va arăta cel mai bine cu o nuanță bej, piersică, roz deschis sau auriu. Culorile strălucitoare sunt puternic descurajate. Aceștia, fiind potențiali iritanți, vor distrage în permanență de la muncă..

Culoarea dulapului wenge

Etajul din birou este de obicei selectat similar cu întreaga casă. O puteți face din alt material, dar depinde de gustul proprietarului. Desigur, biroul nu poate fi imaginat fără elemente de finisaj din lemn. Inserțiile din lemn vor adăuga rafinament, confort și stil de afaceri dulapului..

Fotografie din lemn

Într-o cameră decorată cu lemn, persoana se poate concentra mai bine și se poate simți mai sigură. Decorarea tavanului, este mai bine să se producă din materiale utilizate în toată casa.

Mobila de birou

Mobilierul de la biroul de acasă joacă probabil un rol major. Ar trebui să fie solid și solid, creând imaginea unui birou neobișnuit, și anume biroul dvs. de acasă..

Idei de birou la domiciliu ilustrate

Setul standard obișnuit al oricărui birou constă dintr-o masă, un scaun de lucru, o canapea și o bibliotecă. Dacă spațiul vă permite, puteți instala suplimentar câteva fotolii și o măsuță de cafea, la care puteți discuta cu prietenii.

Fotografie de masă de cafea

Punctul focal al dulapului este masa de lucru, care primește o atenție deosebită, în special lungimea și lățimea sa. Stația de lucru clasică cu sertare și creioane este un lucru din trecut.

Masă de birou

Activitățile moderne active necesită modele de desktop complet diferite. Aceasta este capacitatea de a-l regla în înălțime, precum și sistemele laterale retractabile care vă permit să măriți rapid suprafața acestuia și prezența modulelor suplimentare necesare pentru instalarea unui computer de lucru.

Mobilier pentru birou

Tabelul trebuie să aibă și funcționalitatea necesară lucrării. Dacă, de exemplu, trebuie să efectuați lucrări de desen, atunci blatul ar trebui să fie mare și să aibă o ușoară pantă. De asemenea, pe masă sau în ea ar trebui să existe mici compartimente pentru depozitarea instrumentelor de scris și a altor lucruri mici..

Fotoliu în birou

Un element important al unui birou la domiciliu este un scaun confortabil, care este cheia pentru o sănătate bună și o muncă fructuoasă a unui lucrător de birou. Este recomandabil să alegeți un scaun multifuncțional care poate fi transformat rapid pentru a se potrivi caracteristicilor individuale ale oricărei figuri.

Fotografie de mobilier de birou

Pentru a stoca documente, cărți, diverse cărți de referință și foldere, ar trebui să existe un dulap de bibliotecă instalat de-a lungul peretelui, care poate fi deschis sau cu ușile de sticlă luate într-un cadru de lemn decorat. Dacă documentele sunt stocate în foldere, atunci biblioteca poate fi înlocuită cu rafturi..

Iluminat

Iluminatul dulapului trebuie să fie deasupra și difuzat. O stație de lucru cu computer trebuie să aibă o sursă de lumină separată. Acest rol poate fi îndeplinit perfect de o lampă de masă..

Iluminarea în studiu

Ar trebui să fie poziționat astfel încât să nu existe umbre pe monitor și pe masă, iar lampa să nu uimească ochii. Lumina din spatele tău va crea o strălucire pe ecran, care va interfera cu munca ta. Uneori, dacă urmezi toate regulile de iluminare, tot simți un pic de disconfort în timpul lucrului. Acest lucru se datorează, foarte posibil, diverselor figurine, suveniruri decorative și altor lucruri inutile, cu suprafețe strălucitoare pe masă..

Iluminat în fotografia biroului

Cu iluminarea potrivită, munca de birou ar trebui să fie plăcută și eficientă. Home Office este o soluție care vă va satisface ambițiile și vă va asigura munca productivă în condiții de confort..