Loft stil italiensk lägenhet design

Som du vet, i ett ord «loft» på engelska betecknar de lokaler för bostäder, som regel är det vindar, outrustade övre plan, vindar. Numera förstås detta ord alltmer som ett mer globalt koncept – övergivna tidigare industribyggnader, som tack vare en mirakulös reinkarnation blir bostäder inredda i urban stil. Loftstilen i det inre av privata hus och stadslägenheter fungerar ofta som en mycket paradoxal trend, bostäder inredda enligt dess kanoner är alltid original, multipolära och mycket funktionella.

Med exempel på en italiensk lägenhet, eller snarare till och med en del av dessa lägenheter, skulle vi vilja visa hur loftstilen är integrerad i moderna bostäder. Så mycket som ett begreppsmässigt förhållningssätt till rymden kan återspegla mys och komfort, är det också i stånd att levandegöra demonstrationen av den fina gränsen mellan lyx och underjordisk, bohemism och industriell slöhet..

Handfat

Det ursprungliga köket, designat i loftstil, har blivit förkroppsligandet av rymd, komfort och mysighet, som är nära kopplade till de senaste tekniska prestationerna inom möblering av våra hem. För vissa är komforten och värmen i familjen härd spetsgardiner på fönstren och ett stort matbord ärvt från sin mormor, för andra – bekvämligheten i deras eget hem återspeglas i det ergonomiska arrangemanget av möbler, hushållsapparater, vilket gör att du kan minimera matlagning och matlagning, det här är rationellt utrustade förvaringssystem, ytor och hela zoner som är lätta att ta hand om, detta är en miljö som låter dig koppla av och hitta lugn i din egen lägenhet.

Från matsalen till köket

Det är extremt svårt att föreställa sig ett rum i loftstil utan förekomst av tegel. I sin naturliga form, täckta med lacker och speciella skyddande sprayer eller målade i en av nyanser av grå tegelväggar i loftrum är ett nödvändigt attribut. När allt kommer omkring är det just sådana strukturer, strukturerade funktioner som ger interiören den brutala styrkan och kraften som vi förväntar oss att se i utrymmena i de tidigare lagren och produktionsverkstäderna..

Murverk

Tak och balkar, öppna tekniska system, kommunikationslinjer som är särskilt utsatta, betonggolv, medvetet grova ytor – allt detta kännetecknar loftstilen i utformningen av bostadslokaler. Valet av färgpalett spelar en viktig roll i utförandet av begreppet urban stil. Ljusa, neutrala nyanser låter dig inte bara visuellt utöka utrymmet för att skapa effekten av ett rymligt rum, utan fokuserar också uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet på möbler, viktiga funktionella segment.

Släta fasader

Användningen av lyster av rostfritt stål kan ge vardagsrum en större likhet med industrirum. Om detta i sovrummet eller vardagsrummet kan uppnås främst genom dekoration, design av kommunikationslinjer och till och med inredning av uttag, så kan antalet möjligheter säkert kvadreras i köksutrymmet. Inte bara element i hushållsapparater utan även bänkskivor, köksförkläden och till och med skåpfasader kan tillverkas med metallbeläggningar..

Headsetlayout

Linjernas svårighetsgrad och lakoniska former, en neutral färgpalett och huvudbetoningen på funktionaliteten hos alla objekt, strukturer och strukturer – grunden för konceptet med inredning i loftstil.

Ytor Mekanismer

Förvaringssystem, apparater och arbetsytor är placerade längs två vinkelräta väggar. De är inte inbyggda i rummet och rör inte ens köksutrymmeets vertikala ytor, samtidigt som de bibehåller bilden av ett rymligt rum där luften inte stöter på hinder för fri cirkulation.

Köksö

Köksön som ligger i mitten av rummet utför flera funktioner samtidigt. Förutom de inbyggda förvaringssystemen är ett handfat och en gasspis integrerat i öns arbetsyta. Den bekväma och praktiska ytan kan fungera både som skäryta och bordsskiva för korta måltider. Komplettera bilden av ett köks attraktionscentrum för alla ögon – ett nödvändigt attribut för rum med öppen planlösning – en huva monterad i taket.

Takbjälkar

Mittemot ön finns en garderob, i vars djup en hel arbetsstation med lagringssystem är dold. Smidiga fronter av garderober med långa handtag gör att du kan skapa en mycket monolitisk och stram bild av möbler.

Fällbar garderob

Dörrar som öppnas enligt principen «hopfällbara sängar», de döljer också praktiska arbetsytor, ett handfat och förvaringssystem av en kombinerad typ – öppna hyllor upptill och gångjärnsskåp längst ner.

Arbetsstation

För loftstil i köksutrymmen är tillverkningen av hushållsapparater och tillbehör för implementering av köksprocesser inte det sista. Strålande egenskaper för VVS och annan kommunikation kompletterar bilden av ett mycket funktionellt och otroligt tekniskt kök.

Original mixer

De flesta stilistiska trender i utformningen av vardagsrum strävar efter maximal komfort och rationalitet i arrangemanget av möbler, tillbehör och alla typer av inventarier. Och för ett så funktionellt laddat rum som ett kök är frågan om en strukturerad organisation av lagringssystem särskilt akut. Mycket bestick, tallrikar, vitvaror och alla typer av köksaccessoarer kräver det mest rationella arrangemanget i köksutrymmet för att spara tid på sökningar. Till exempel förenklar speciella avdelare för lådor som förvarar bestick mycket sökningen och driften..

Avdelare för lådor