Tyylikäs keittiövalaistus: klassisesta avantgardeen

Kattokruunu, riippuva kynttilä – termejä “tumma” menneisyys ja Dahlin sanakirja. Ne ovat pitkään muuttuneet nykyaikaisiksi nimiksi valaistuslaitteille sekä niiden tyypeille ja tyypeille. Nykyaikaiset mallit häikäisevät monivalaisimista lähtevää kauneutta ja häikäisyä, ja jokaisella uudella mallistolla he eivät koskaan väsy yllättämään muotoilua. Millaista kattokruunua haluaisit harkita keittiössäsi? Haluatko ihailla riipusten kristallista arkuutta, olla järkyttynyt futuristisista malleista tai ihailla äänekkäästi alkuperäisiä kappaleita? Erilaisten muotojen, materiaalien ja luovuuden joukosta on täysin mahdollista löytää sekä tiukat muodot että ylellinen taideteos..

Keittiössä ei koskaan ole paljon valoa etukäteen, eikä tarvitse epäillä, että useat lähteet ovat liikaa. Sisustajien mukaan on parempi tehdä duetteja, kolmioita valaisimista ja ripustaa läpinäkyviä lasihelmiä klippejä ruokapöydän päälle. Sävellysryhmät, joissa on filigraanisia herkän sisustuksen elementtejä, on suunniteltu valaisemaan ja koristamaan elämää kaikilta puolilta.

Kristallinippuja Loistava pari Kattokruunu pöydän päällä

Sytytä valo keittiössä!

On tapana yhdistää useita valaistustyyppejä tilavaan ruokasaliin. Äänenvaimentimen vaimennettua virtausta pidetään valmiustilassa ja se on aina päällä «saavuttaa» juhlallisesti kuohuvilla hehkulampuilla, jotka vilkkuvat juhlallisina hetkinä. Himmentimen avulla on mahdollista säätää kattokruunun säteilyvoimaa arki -iltaisin ja liittää huonekaluvalojen valo himmennettyyn häikäisyn leikkiin.

Tämä periaate auttaa jakamaan virtausnopeuden oikein toiminta -alueesta riippuen. Samalla kaatava valo korostaa kauniisti muotoilun arvokkuutta ja valaisimet koristavat täydellisesti huoneen. Koska kattokruunut eroavat ehdottomasti soikeista, pallomaisista, kartiomaisista, neliömäisistä ja pitkänomaisista muodoista, tällainen luokitus liittyy valaistusjärjestelmään.

Aseta kaksi ensimmäistä tyyppiä suoralla katkoviivalla tiettyä vektoria pitkin. Sallitun kattoalueen ansiosta jopa 3 m pitkät sähkölaitteet hallitsevat tasaisella rivillä pöydän ja kotipalkin yläpuolella. Heidän kuvitellut asettelunsa eivät ole poissuljettuja. Useat yksittäiset lamput voivat muodostaa ympyrän, olla hajallaan katon poikki ja keskittyä osiin. Samalla ne ratkaisevat vyöhykkeellisiä ongelmia ryhmittämällä pitkittäismalleja.

Pitkä taustavalo Valon heijastuksessa Niin erilaista lasia Kaunis kokonaisuus

Sävellysarjaa laadittaessa otetaan huomioon sähkölaitteiden metalliosien harmonia keittiössä käytettyjen vastineiden kanssa. Ongelma värin sovittamisesta monimutkaisella kokoonpanolla häviää taustalle. Riittää, kun valitset eri kokoelmista ostetuista osista sävyn, jotta yleinen muotoilu näyttää orgaaniselta. Silti on parempi pitää kiinni joistakin vaatimuksista. Kullan sävyjä, paitsi «samovar», harmaa ja vaalea alumiini, kiillotettu teräs voidaan helposti yhdistää toisiinsa, mitä ei voida sanoa naapuriryhmästä: messinki, kirkkaat kuparin sävyt, pronssi, musta hopea.

Sinun ei tarvitse pelätä estetiikkaa, jos yhdistät klassikot ja uusklassikot hi-tech-minimalismiin toisaalta aktiivisen valon virrassa. Ekotyyli ja japanilainen suunta on parempi riimittää minimalismilla ja maalaisuudella. Pallo, putoava pisara, kuutio tai läpinäkyvästä lasista valmistettu suorakulmio, jota ei painoteta yksityiskohdilla, sulautuu orgaanisesti rinnakkain retro-, höyrysauna- tai maalaistyylisiin malleihin, joita on vaikea yhdistää. Ripustetut rakenteet, edellä mainitussa retrossa, rekisteröidään onnistuneesti keittiö-olohuoneessa, ja ne on valmistettu luonnollisesta, provence- ja teollisuusrakenteesta. Monimutkaisemmat koristeelliset liikkeet ovat sallittuja, mutta aluksi on tarpeeksi yleisiä kaavoja.

Luova kattokruunu

Odottamaton ja luova

Jotkut kattokruunut ovat ainutlaatuisia epäsäännöllisten muotojensa ja kaoottisen järjestelyn vuoksi. Muut – suoritustekniikan ja uusien muotojen vuoksi. Spiraalikokoonpanot, puolipallon muotoiset ratkaisut, valoputket, monimutkaiset metallikudokset ja pitkä rivi toteutuneita ideoita väittävät olevansa kodin sisustus.

Kuinka sisustaa keittiö omaperäisellä ja tyylikkäällä tavalla, kun sisustus on suunniteltu samaan tyyliin ja idea on korostettava omaperäisellä tavalla? Nykyaikaiset huonekalumoduulit eivät vastusta sitä, että ne ovat art nouveaun hengessä valmistettujen riippuvalaisimien vieressä. Kromattu runko, jossa riipukset on suunnattu alaspäin, Muranosta ja värillisestä lasista valmistetut monimuuttujat hajottimet vastaavat ajatusta.

Kattokruunujen pyöristetyt siluetit ovat itsessään mielenkiintoisia ja omavaraisia, niitä ei huomata suunnittelun toistossa, lukuun ottamatta rakenneosan identiteettiä. Niput ja seppeleet, kukkien varret, sarvet ja muut muotoa muodostavat oksat on kiinnitetty keskikehykseen. Tässä järjestyksessä ne muodostavat virtausten suunnat ja ovat merkityksellisiä pinnan valaistuksen kannalta..

Hauras lasi Kattokruunun epätavallinen muoto

Avantgarde-konseptissa tulisi suosia monimutkaisia ​​ja epätyypillisiä versioita. Pommimainen rakenne, siisti hylly, jossa on maljakoita, ilmassa leijuva aeropankin inspiroima alus, rumpusetti, vaihtelut Klokpunk-tyylistä vaihdelaatikolla ja kapenevat kangasvarjostimet sopivat mielellään ylempään tilaan. Ylellinen keraaminen malli sarvilla, samanlainen kuin naisten hansikkaat kynät, kopio kahvipalvelusta vaakasuoralta korkeudelta näyttää epätavalliselta. Tällaista italialaisen valmistajan hohtoa pidetään alkuperäisenä kutsuna viettää aikaa miellyttävästi naisen hoidolla valmistetun kupin virkistävän juoman kanssa..

Klassinen muoto

Alkuperäisten lajien joukossa on tyylikkäitä lonkeroita muistuttavia lamppuja, putoavia kastepisaroita, joissa on ainutlaatuinen sisustus Swarovskin kiteistä. Huippuluokan kattokruunumallit eivät rajoitu muotoihin, materiaaleihin ja luovuuteen, ja ne on joskus rakennettu ristiriitaisuuksiin samalla kun ne integroivat koko sisustuksen..

Maton tai mustan lasin hajotin korostaa teknon käsitettä myönteisesti. Seinään asetettuihin digitaalisiin valokuvakehyksiin ja samanlaisiin valaisimiin sopivassa harmoniassa on helppo havaita sisätilojen ominaisvivahteet. Art Deco lisää «rusinat» taotut elementit kristallilasin heijastuksessa. Tällaisen kattokruunun ylellisen suorituskyvyn kanssa on vaikea kilpailla. Tällainen toteutuminen johtuu vain ylävalosta, ja tällaisella valinnalla et voi tehdä ilman valaisimien tai kohdevalojen öistä toimintaa..

Metalli ja lasi Pylväs kattokruunu

Vanhat tuttavat

Valaisimien klassikoista se hengittää sanoituksilla ja arkuudella. Kattokruunut on koristeltu kukka -terälehdillä ja helmihelmillä, koristeellisilla lehdillä. Karu sisustus on lähellä vakiintuneita muotoja ja sisustusta, ja siihen kuuluu kristalli riipusten soiminen. Tšekin lasiteollisuus, joka tunnetaan 1600 -luvulta lähtien, ja sen tuotteet Böömin kristallista, nykyaikaisten valmistajien vertailusarjassa, eivät todennäköisesti ole vertaisia. Vaikka periaatteessa on mahdotonta kiistää eri yritysten vitriineissä esitetyn kuohuviinilasin kauneudesta.

Mutta tekniset erot ovat edelleen olemassa. Kyse on metalliosien helpottamisesta ja manuaalisesta taputuksesta. Säteiden taittuminen, kiillotetut reunat «riippuva», muodostaa loistavan kiillon. Tällaisen ylellisyyden saaminen talossa on arvostettua ja kallista. Kaupoissa niitä myydään Preciosa -tuotemerkillä. Upeat luomukset rekisteröidään yksinomaan vastaaviin sisätiloihin.

Kattokruunu pöydän päällä Boheemi kristalli Hajotus helmiä Valkoinen-läpinäkyvä sisustus

Monissa nykypäivän kokoelmissa on havaittavissa mielenkiintoisia kattovaihtoehtoja pyöreän kotelon koristuksella kartioilla. Ja jos 12 lamppua ei riitä ruokasalisi tilavuuteen, 18 Swarovskin kivillä koristetun lampunvarjostimen valaistus on varmasti sinun makuusi. Tällaisista malleista stukkokoristeiden taustalla tulee aksentti ja lumoava «maaginen» kiteet pysäyttävät pysyvästi katseen polttopisteeseen.

Kattokruunu keltaisilla varjostimilla Suurin valaistus Hauras kauneus

Italialaisista ja saksalaisista kartioista, jotka on valmistettu kalliista kankaista, joissa on kultaa ja niiden värejä, upeita kynttilöitä kynttilälampuilla, löydät varmasti ei-triviaalin muotoilun. Teatterivaikutelman muodostavat kattorakenteet, joissa on suljettu kupoli kristalliriippujen ja kastepisaroiden seurassa. Muranon saaren käsityöläisten pallomaisilla näkymillä, joissa on veistetty aukko kristallilehdistä ja viiste, on hypnoottinen vaikutus.

Kristalliriipukset Kynttilä tuulessa

Monet asiat ovat muuttuneet ajan myötä, mutta muutokset eivät vaikuttaneet Tiffanyn tuotteisiin. Tämän tuotemerkin alla lampunvarjostimet ja sävyt valmistetaan täysin erilaisella lasivärjäystekniikalla. Sisällä oleva kertakäyttöinen kerros eliminoi pintakäsittelyn tarpeen ja patentoitu idea edellyttää käsityöläisen käsien taitavaa työtä. Toinen Lewis Tiffanyn osaaminen oli periaate kiinnittää lasimaalauspalapelit läpinäkyvällä kupari- ja tinaliuskalla. Tämä loi perustan värillisten lasivalaisimien luomiselle väärennettyjen elementtien yhteisöön. Tähän asti tekijän tekniikka on edelleen ajankohtaista, ja antiikin ystävät tietävät lasimaalausten hinnan..

Värillinen lasi Sateenkaari kattokruunu Luovat pallot Puhallettu lasi

Uusi aika – muut muodot

Kattokruunun rakentava osa kynttilöillä ei ole muuttunut, mutta lähteiden valinta on tullut mielenkiintoisemmaksi. Kynttilöitä jäljittelevät mallit on varustettu pitkillä minion -lampuilla, «kynttilä tuulessa», kohokuvioidut pullot, jotka on päällystetty kullalla, keltaisella, hopealla. Värilliset säteet, jotka on maalattu pinnoitteen mukaan, täyttävät keittiön kauniisti kuohuvillavaloilla.

Lumoava kattokruunu

Tyylikäs kattokruunu, jossa on pylväskynttilöitä, on mahdotonta hukata. Kaskadin, metallin ja lasin muoto rekisteröidään yhtä menestyksekkäästi minimalistisiin malleihin. Malli, jossa on pronssiset sarvet, tukee parhaiten samanlaisia ​​koriste -elementtejä. Goottilaistyylinen takorautainen kattokruunu, joka on valmistettu hopeoidusta metallista ja kauniista kristallista, jossa on voimakkaat ympyrät, muistuttaa menneisyydestä. Pop -taide on avoin rohkeille projekteille, jotka on havaittu halogeenilampuilla. Nämä kaukosäätimellä varustetut mallit on varustettu himmennystoiminnolla ja ne luovat halutun valaistusskenaarion..

Metallin hallitsevuudessa Ympyrä metallista

Nykyaikaisia ​​muunnelmia, joissa on lumoava muotoilu ja innovatiivisia ideoita, voidaan kutsua mestariteoksiksi. 3D -muoto on tunnettu, mutta mikä on 3D -valo? Suorakulmaiset ja neliömäiset mallit, joissa on lasinsiruja ja LED -lamppuja, auttavat mielikuvitusta. Riippuvalaisimet, joissa on nelisivuiset elementit, jotka koostuvat hajallaan olevista levyistä, jotka yleensä muistuttavat tuulettimen siipiä, yllättyvät. Monivärinen jauhesuihke lasin ja valon ulkopuolelle luo värikkäitä heijastuksia ja täyttää keittiön lämmöllä. Kulmikkaat muodot ovat suosittuja. Origami -riippuvalaisimet ovat ehdoton suosikki..

Valaise keittiösi tehokkailla puroilla! Lisää uuden kattokruunun kanssa valoa elämääsi. Ja mustavalkoiset raidat korvataan muilla väreillä ja tunnelmilla!

Mustat sävyt Pyöreä kattokruunu riipuksilla Sopusoinnussa sisätilojen kanssa Neliönmuotoinen ratkaisu

Kynttilän kattokruunu Tšekkiläinen malli Moderni muotoilu Ei-triviaali malli